• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nohut ıslattım yarın pişirip dolaba atarım pazartesi hazır olur bide tavuk suyu çorba yaparım çocuk ben işteyseler yer pazartesi telaşım olmaz.Ay hep iş güç be😱Kitap okumak istiyorum vakit yok
Bugünden yarını düşünüyoruz kadınların işi bitmez 😕😕

NarinNarin NarinNarin canm saglikla katılsın bebeğiniz aranıza kız olursa anladı icin cok guzel olur kız kardeş cok baska❤️
okyonus okyonus kurutma makinesi istiyorum ama robotun taksitleri bitsin öyle alacağım
Varyemez Varyemez sizi cok taktir ediyorum ogretmenim cok güçlü bir kadın olduğunuzu bu kadar uzaktan hissettiriyorsunuz.
Zeynolin44 Zeynolin44 sizde fiyatlar nasıl bizde cok pahalı sebze meyve burada cok pahalı
Kmsl Hnd Kmsl Hnd benim Adanalı polis bir velim var bugün disarda karşılaştık hocam gelin igretmenler gününde sizlere mangal yakalım lojmanda 🤣🤣
Çok rahat valla 6yıldır benimle masallah kızıma çok seviyorum. ❤😀

NarinNarin NarinNarin canm saglikla katılsın bebeğiniz aranıza kız olursa anladı icin cok guzel olur kız kardeş cok baska❤️
okyonus okyonus kurutma makinesi istiyorum ama robotun taksitleri bitsin öyle alacağım
Varyemez Varyemez sizi cok taktir ediyorum ogretmenim cok güçlü bir kadın olduğunuzu bu kadar uzaktan hissettiriyorsunuz.
Zeynolin44 Zeynolin44 sizde fiyatlar nasıl bizde cok pahalı sebze meyve burada cok pahalı
Kmsl Hnd Kmsl Hnd benim Adanalı polis bir velim var bugün disarda karşılaştık hocam gelin igretmenler gününde sizlere mangal yakalım lojmanda 🤣🤣
Adanalı olmak bunu gerektirir🤪🤪🤪
Yemek yedik mutfağı toplamadan taktım kulağıma müziği çıktım yürüyüşe 45 dk yürüdüm

Geldim mutfağı topladım çocuklara mısır patlattım sinema yapıyorlar kendilerince💕💕

Hava soğumaya başladı iyice ama evimiz sıcak

Bugün sitede samimi olduğum bir arkadaşım taşındı kapıya vedalaşmaya geldi korona falan gelmedi aklımaza sarıldık ağladık 😢😢10 yıldır tanışıyoruz ailecek görüşüyoruz çok üzüldüm
Yaaaaa insan iyi anlaşınca üzülüyor tabi😥😥😥
Çok rahat valla 6yıldır benimle masallah kızıma çok seviyorum. ❤😀
Bende kurutma makinası istiyorum ama çamaşır makinam vestel çamaşır makinasıyla aynı marka olmalıymış

çamaşır makinam bikaç sene ancak idare eder yenisini alırken ikisini bir alacam👍👍

memnun musun peki

Adanalı olmak bunu gerektirir🤪🤪🤪

Yaaaaa insan iyi anlaşınca üzülüyor tabi😥😥😥

Bende kurutma makinası istiyorum ama çamaşır makinam vestel çamaşır makinasıyla aynı marka olmalıymış

çamaşır makinam bikaç sene ancak idare eder yenisini alırken ikisini bir alacam👍👍

memnun musun peki
Neden aynı marka olmak zorunda olsun ki
Çamaşır makinam Bosch
Kurutma makinam siemens

bugün arkadaşıma gittim bebek 4 aylık olmuş daha yeni doğan gibi sürekli uyutmaya çalışıyordu ayakta salla salla of ne fenaydı öyle 😫 o ara kendi oğlumun o zaman bile ne kadar hareketli bebek olduğunu bir kez daha fark ettim eve gelince o zaman ki videolarını izledim çocuk yerinde durmuyormus

Üst üste olduğu zaman aynı marka diye biliyorum kiracı olumca yerim yok yan yana alamam😥😥
Ben de tam onu soracaktım üst üste olunca mı öyle diye
Ama öyle bile olsa birbirinden bağımsız iki makina
Acaba satıcı 2 makinayı da satmak için mi öyle diyor ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back