Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı bizimde öyle şuanEşimde bugün peteklerin havasını aldı yarısı sıcak yarısı soğuktu şimdi güzel ısındı
Eşin yapabilir canım onun küçük bir anahtarı var peteğin yan tarafından yapabilirAynı bizimde öyle şuan
Bugünden yarını düşünüyoruz kadınların işi bitmezNohut ıslattım yarın pişirip dolaba atarım pazartesi hazır olur bide tavuk suyu çorba yaparım çocuk ben işteyseler yer pazartesi telaşım olmaz.Ay hep iş güç beKitap okumak istiyorum vakit yok
Aynen şimdi yapıyor zeynomEşin yapabilir canım onun küçük bir anahtarı var peteğin yan tarafından yapabilir
Tuce eşinden al anahtarı kendin çıkar havasını öğren içinde dursunAynen şimdi yapıyor zeynom
Ben zaten biliyorum ablaTuce eşinden al anahtarı kendin çıkar havasını öğren içinde dursun
Çok rahat valla 6yıldır benimle masallah kızıma çok seviyorum. ❤NarinNarin canm saglikla katılsın bebeğiniz aranıza kız olursa anladı icin cok guzel olur kız kardeş cok baska
okyonus kurutma makinesi istiyorum ama robotun taksitleri bitsin öyle alacağım
Varyemez sizi cok taktir ediyorum ogretmenim cok güçlü bir kadın olduğunuzu bu kadar uzaktan hissettiriyorsunuz.
Zeynolin44 sizde fiyatlar nasıl bizde cok pahalı sebze meyve burada cok pahalı
Kmsl Hnd benim Adanalı polis bir velim var bugün disarda karşılaştık hocam gelin igretmenler gününde sizlere mangal yakalım lojmanda
Adanalı olmak bunu gerektirirNarinNarin canm saglikla katılsın bebeğiniz aranıza kız olursa anladı icin cok guzel olur kız kardeş cok baska
okyonus kurutma makinesi istiyorum ama robotun taksitleri bitsin öyle alacağım
Varyemez sizi cok taktir ediyorum ogretmenim cok güçlü bir kadın olduğunuzu bu kadar uzaktan hissettiriyorsunuz.
Zeynolin44 sizde fiyatlar nasıl bizde cok pahalı sebze meyve burada cok pahalı
Kmsl Hnd benim Adanalı polis bir velim var bugün disarda karşılaştık hocam gelin igretmenler gününde sizlere mangal yakalım lojmanda
Yaaaaa insan iyi anlaşınca üzülüyor tabiYemek yedik mutfağı toplamadan taktım kulağıma müziği çıktım yürüyüşe 45 dk yürüdüm
Geldim mutfağı topladım çocuklara mısır patlattım sinema yapıyorlar kendilerince
Hava soğumaya başladı iyice ama evimiz sıcak
Bugün sitede samimi olduğum bir arkadaşım taşındı kapıya vedalaşmaya geldi korona falan gelmedi aklımaza sarıldık ağladık 10 yıldır tanışıyoruz ailecek görüşüyoruz çok üzüldüm
Bende kurutma makinası istiyorum ama çamaşır makinam vestel çamaşır makinasıyla aynı marka olmalıymışÇok rahat valla 6yıldır benimle masallah kızıma çok seviyorum. ❤
Neden aynı marka olmak zorunda olsun kiAdanalı olmak bunu gerektirir
Yaaaaa insan iyi anlaşınca üzülüyor tabi
Bende kurutma makinası istiyorum ama çamaşır makinam vestel çamaşır makinasıyla aynı marka olmalıymış
çamaşır makinam bikaç sene ancak idare eder yenisini alırken ikisini bir alacam
memnun musun peki
Üst üste olduğu zaman aynı marka diye biliyorum kiracı olumca yerim yok yan yana alamamNeden aynı marka olmak zorunda olsun ki
Çamaşır makinam Bosch
Kurutma makinam siemens
Ben de tam onu soracaktım üst üste olunca mı öyle diyeÜst üste olduğu zaman aynı marka diye biliyorum kiracı olumca yerim yok yan yana alamam
Bilmiyorum ki canım öyle biliyorumBen de tam onu soracaktım üst üste olunca mı öyle diye
Ama öyle bile olsa birbirinden bağımsız iki makina
Acaba satıcı 2 makinayı da satmak için mi öyle diyor ki
Şöyle googleden baktım da güya aralarına konan bir aparat varmış o nedenle aynı marka olmalıymışBilmiyorum ki canım öyle biliyorum
Senin makina ile kurutma yan yana mıŞöyle googleden baktım da güya aralarına konan bir aparat varmış o nedenle aynı marka olmalıymış
Beni pek ikna etmedi zira bütün makinaların ölçüleri standart
Kurutma kiler odasında, çamaşır makinası mutfakta tezgah altındaSenin makina ile kurutma yan yana mı