🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
erkekler hep aynı mi ne benim eşimde öyle hiç sıkıntı cekmiyoeuz Hersey mükemmel gibi gösteriyor.

Bende çok istiyorum ama fiyatları çok yüksek geliyor 5 bin alti yok pek evdeki tozu da azaltıyormuş kurutma olunca çok memnun kullanan herkes aslında fiyatlar makul olsa
Evet kullananlar çok memnun bime de gelmişti geçen hafta 1500 tl ama güvenemiyorum

Teşekkürler ben bayagi bir araştırıp b sınıfı aldım yogustirmali 2300 tl ye a sinifi ile mukayese ettim Video Vs baktım sonunda bizim işimizi göreceğini anladım yeterli de geldi güzel kurutuyor toz derdi bitti topla as yok arçelik aldım ben hepsi öyle eşyaların zaten üzerine konması için hep o markadan baktım modeli 2774 kt

Merhaba hosgeldiniz ev sahibi gelir birazdan
Masaallah bereketli olsun birikimleriniz

Hoşgeldin canım diğer topikten tanıyorum seni

Aaa witch hosgeldin yaa
Gel azcik kaynatalim simdi benim adami geberticem yoksa
Hoj buldum canolar

Ohoooo sen durrr daha bizde ne kocalar var
Yediğini içtiğini afedersin zictiigna kadar anlatır.
Her seferinde lafı yer yarın yine yapar

erkekler hep aynı mi ne benim eşimde öyle hiç sıkıntı cekmiyoeuz Hersey mükemmel gibi gösteriyor.

Bu gecici bir donem ayrica ben surekli destekliyordum olani soylese yeter
2 gundur yatiran kaldiran o
Soylemezmis uzulurlermis
Eh bende acisini cikarmayi bilirim

Hoj buldum canolar

Ohoooo sen durrr daha bizde ne kocalar var
Yediğini içtiğini afedersin zictiigna kadar anlatır.
Her seferinde lafı yer yarın yine yapar

Ya keske onu anlatsa
Kendi yikadi beni, bir kolum felc gibi
Ama yok uzulurlermis
Eh bende acisini cikarmayi bilirim

bende güvenemem çamaşırları mahvederse daha çok masraf
Bence de araştırmadan olmaz ama sırf pahalı da iyi olacak diye kural yok mesela a sinifi olanlar pahalı oluyor bende araştırma yaptim kullanılan teknoloji ısı pompalı imiş bununda bozulma sorunu çok yaşanıyormuş b sınıfı da yogustirmali şekilde kurutuyor elektrik harcamasına gelince 4 yıl falandı saniyorum haftada 2 3 kez calisitirinca aradaki fiyat farkını kapatıyor yani elektrik de aman aman bir fark yok harcama yönünden bütçenize göre en güzel karari verisiniz

Benim kv öyle
Alt katımda oturuyo
Bunlr günde 123345 kez konuştukları için sürekli sizlaniyo
Bizimki acıyo yemek indir tatlı indir bugun aksam 2 bardak çay indirdi cayy
Gına geldi biyerde patliycam bakalım.
Arkadaş çay ya ocağa su koyamadinizmi hangi kafadalar bilmiyorum

B sınıfı elektiriği fazla yakıyor diye bilşyorum
benimkinin çok zararı yok şükür ya. İlla insan sinir olacak şeyler olur ama doğumda yardım icin geliyor sağolsun
İyi neyse ki canım rabbim hiçbir zaman bozmasın aranızı

bebiş be zaman geliyor

Yaaaa eşinden büyükbaş diye bahseden sen miydin diper topikte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…