- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
Soylememesi gereken birseyi en alakasiz yerinden ailesine soyledi
Bende kizdim
Mecburiyetten saglik sigortasi yaptirdim ama sebebini soylemeden cikti icin gittigimiz kirtasiyede gordugu seyi soylerken soyledi
Niye soyledin ztn kiziyordun sartlari hic anlamayacaklar hasta oldugumuda mecbur oldugumuda soyleseydin diyorum
Küstü oturuyor simdi
Esim kçö aliyor hala
Ben yetisemez oldum
Ailesi israrla ariyor ama esim herseyi dort dortluk gosterme cabasinda boguvercem o olacak
Isinma bile su an bizim icin problem ama soylemiyor yakiyoruz diyor
Evet kullananlar çok memnun bime de gelmişti geçen hafta 1500 tl ama güvenemiyorumBende çok istiyorum ama fiyatları çok yüksek geliyor 5 bin alti yok pekevdeki tozu da azaltıyormuş kurutma olunca çok memnun kullanan herkes aslında fiyatlar makul olsa
Gözünaydın diyelim mi o zamankaynanam geliyor benimde4 gün sonra
Teşekkürler ben bayagi bir araştırıp b sınıfı aldım yogustirmali 2300 tl ye a sinifi ile mukayese ettim Video Vs baktım sonunda bizim işimizi göreceğini anladım yeterli de geldi güzel kurutuyor toz derdi bitti topla as yok arçelik aldım ben hepsi öyle eşyaların zaten üzerine konması için hep o markadan baktım modeli 2774 ktHayırlı olsun canım güle güle kullan ne marka ne kadara aldın
aslında bizim burda çamaşır kurutmak çok sorun değil
ama ben asıp toplamak istemiyorum bir de dışarda kuruyunca hep toz oluyor hijyen açısından da istiyorum
Evet kullananlar çok memnun bime de gelmişti geçen hafta 1500 tl ama güvenemiyorum
Merhaba hosgeldinizev sahibi gelir birazdan
Masaallah bereketli olsun birikimleriniz
Hoşgeldin canım diğer topikten tanıyorum seni
Hoj buldum canolarAaa witch hosgeldin yaa
Gel azcik kaynatalim simdi benim adami geberticem yoksa
Gözünaydın diyelim mi o zaman
Hoj buldum canolar
Ohoooo sen durrr daha bizde ne kocalar var
Yediğini içtiğini afedersin zictiigna kadar anlatır.
Her seferinde lafı yer yarın yine yapar
erkekler hep aynı mi ne benim eşimde öyle hiç sıkıntı cekmiyoeuz Hersey mükemmel gibi gösteriyor.
Yok akillanmiiyolaryaa akıllanmıyorlar dmi
Hoj buldum canolar
Ohoooo sen durrr daha bizde ne kocalar var
Yediğini içtiğini afedersin zictiigna kadar anlatır.
Her seferinde lafı yer yarın yine yapar
Neyin var cnmBu gecici bir donem ayrica ben surekli destekliyordum olani soylese yeter
2 gundur yatiran kaldiran o
Soylemezmis uzulurlermis
Eh bende acisini cikarmayi bilirim
YaaaYa keske onu anlatsa
Kendi yikadi beni, bir kolum felc gibi
Ama yok uzulurlermis
Eh bende acisini cikarmayi bilirim
Aynen az üzülseler ne olacak. Kendi ailelerine hiç kıyamıyor bu erkekler gerçektenYaaa
Ariycaksin kvyi
Çok hastayım oluyom bitiyom bi çorba verenim yokki diye
Bence de araştırmadan olmaz ama sırf pahalı da iyi olacak diye kural yok mesela a sinifi olanlar pahalı oluyor bende araştırma yaptim kullanılan teknoloji ısı pompalı imiş bununda bozulma sorunu çok yaşanıyormuş b sınıfı da yogustirmali şekilde kurutuyor elektrik harcamasına gelince 4 yıl falandı saniyorum haftada 2 3 kez calisitirinca aradaki fiyat farkını kapatıyor yani elektrik de aman aman bir fark yok harcama yönünden bütçenize göre en güzel karari verisinizbende güvenemem çamaşırları mahvederse daha çok masraf
B sınıfı elektiriği fazla yakıyor diye bilşyorumTeşekkürler ben bayagi bir araştırıp b sınıfı aldım yogustirmali 2300 tl ye a sinifi ile mukayese ettim Video Vs baktım sonunda bizim işimizi göreceğini anladım yeterli de geldi güzel kurutuyor toz derdi bitti topla as yok arçelik aldım ben hepsi öyle eşyaların zaten üzerine konması için hep o markadan baktım modeli 2774 kt
İyi neyse ki canım rabbim hiçbir zaman bozmasın aranızıbenimkinin çok zararı yok şükür ya. İlla insan sinir olacak şeyler olur ama doğumda yardım icin geliyor sağolsun
Yaaaa eşinden büyükbaş diye bahseden sen miydin diper topikteBenim kv öyle
Alt katımda oturuyo
Bunlr günde 123345 kez konuştukları için sürekli sizlaniyo
Bizimki acıyo yemek indir tatlı indir bugun aksam 2 bardak çay indirdi cayy
Gına geldi biyerde patliycam bakalım.
Arkadaş çay ya ocağa su koyamadinizmi hangi kafadalar bilmiyorum
Evet buyukbas benimkiYaaaa eşinden büyükbaş diye bahseden sen miydin diper topikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?