Güzel haberi bekliyoruz14-15 gün canm bazen artabilir bu gün sayısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberi bekliyoruz14-15 gün canm bazen artabilir bu gün sayısı
Şimdi geldim ZeynoKızları yıkadım eşimde ogluşu
Evin yarısı temizlendi yarısı duruyor miniği uyutuyorum devam edeceğim
Yemek düşünmedim sizde neler var
tuce_tuce dr ne dedi canım yoksun bugün
SonuçFolik asit
Demir bağlama
Kan
B12
Ve tam kan sayımı yapıldı
Kaç kg boy kacGenel muayenesi gayet iyi tek sorunu kg . Doktor mutlaka bir atılıp yapacak ya 2 yaşında sonra ya önce bilemeyiz benim kızımda böyleydi dedi
Evet zeryam b12 de alt seviyesi 134 üst 590 bizimki 320 doktor takviye yapalım dedi ocean plus 500 lük haftada 3 kez . Birde sidefer kullanıyorduk onu değiştirdi .tuce_tuce sevindim canım bak en azından vitamin eksikliği çıkmamış genel muayenesi de güzel çıkmış çok şükür
B12 önemli takviye kullanmaya başlayınca çabucak toparlar zaten alt seviyede değilmiş ortalarda olması iyiEvet zeryam b12 de alt seviyesi 134 üst 590 bizimki 320 doktor takviye yapalım dedi ocean plus 500 lük haftada 3 kez . Birde sidefer kullanıyorduk onu değiştirdi .
Aynı anası işteB12 önemli takviye kullanmaya başlayınca çabucak toparlar zaten alt seviyede değilmiş ortalarda olması iyi
Demek ki çocuk yemek yemeyi sevmiyor annesini deli etmek istiyor
Bu dimi Kahveci yanlış değilMerhaba kızlar canlı dersim vardı kahvaltı falan derken bu saat oldu
Geçmiş olsun tucecim benim küçük de geçen sene b 12 kullandı cok ise yaradı kırmızı ilac .
Geçmiş olsun canım sevindim sonuçlar iyiymiş...sen stres olma... pedagog bir arkadaşım söylemişti: çocukların 6yaşına kadar anne ile aralarında bir enerji iletişimi oluyormuş..biz ne düşünürsek hissederek direkt onlara geçiyor yani2 ay sonra yeniden bakacağız . Bu Arada sorun yok ama yine de biraz destek verelim b12 iyidir demiş
Kızım makarna istedi kıymalı makarna yapacağım Zeyno..bir de çorba yaparım salata da inşallahKızları yıkadım eşimde ogluşu
Evin yarısı temizlendi yarısı duruyor miniği uyutuyorum devam edeceğim
Yemek düşünmedim sizde neler var
tuce_tuce dr ne dedi canım yoksun bugün
SüpersinBu arada müsait olunca listeye benim üç çeyreği şeeeder misin tuce_tuce