🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Narincim boyum 1.71..93-94 kiloyum her bebede on kg kaldı üstümde...çocuklardan önce 63-65 arasıydım
her pazartesi diyete başlayan biriyim yıllardır
Olsun canım verirsin zor bir dönemden geçiyoruz hepimiz kilo aldık
Bende 65 kiloyum şu an bakalım kaç kilo ile bitiricem .ilk hamileliğimde 7 kg almıştım 69 ile doğum yapmıştım
Sağlık olsun elbet veririz

Ara tatil sonrası tüm kademeleri açacaklar galina. Çok mutsuzum.
Siz de öğretmen miydiniz, ben de öğretmenim, oğlum 17 aylik bu zamana kadar ücretsiz izindeydim. Şimdi başlayacağım ara tatilden sonra. Çok tedirginim bir yandan. Okulda 6 pozitif öğrenci var. Bütün sınıfları acarlarsa gerçi sınıflar ikiye bölünüyor ama yine korkuyorum.

Yemek yedik eşim cips ve yumurta aldı 30 TL kesin ödemiştir . Masayı kaldırmadım daha abi bebek duş aldı alkış yapmayı öğrendi bugün şimdi emiyor uyuyacak. Bende hemen masayı ve oyuncakları toplar bi kahve ardına çay koyarım eşimin dizisi var

Kızlar 1 sayfaya bakar mısınız altın alanların kenarına koydum kimler eksik kaldı acaba . Eğer eksik varsa size zahmet olmazsa beni etiketlerseniz ekleyeyim hemen

Merhaba hayırlı akşamlar kızlar yazmada hızınıza yetişemiyorum
Günler oldukça yoğun geçiyor
Bugün cüzdan kumbaradaki parayı altına çevirdim
470 tl den 6 gr altın aldım
Abla bereketli olsun 1. Sayfaya 6 gram ekleyeyim sonra alırsan yine eklerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…