- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
Olsun canım verirsin zor bir dönemden geçiyoruz hepimiz kilo aldıkNarincim boyum 1.71..93-94 kiloyumher bebede on kg kaldı üstümde...çocuklardan önce 63-65 arasıydım
her pazartesi diyete başlayan biriyim yıllardır
Geçen hafta cuma günü 873 den aldım ekdersleÇeyrek altın 775
Siz de öğretmen miydiniz, ben de öğretmenim, oğlum 17 aylik bu zamana kadar ücretsiz izindeydim. Şimdi başlayacağım ara tatilden sonra. Çok tedirginim bir yandan. Okulda 6 pozitif öğrenci var. Bütün sınıfları acarlarsa gerçi sınıflar ikiye bölünüyor ama yine korkuyorum.Ara tatil sonrası tüm kademeleri açacaklar galina. Çok mutsuzum.
Ben de almayı düşünüyorum. Düşüşte mi şu an gümüş. Takip edemiyorum pek fazlaMerhaba ben geçtiğimiz haftalarda aldım
Kötü olmuşValla iyi birşey olmadı sanki burnuma çat diye sesi duydumbirde burnum ameliyatlı benim
Sağ ol canım benim minik oğlun nasılKötü olmuş
Geçmiş olsun
Hadi hayırlısıMerhaba kızlar çatlatma iğnemin 13.günü Buda sabahki testim
Ay inşallahHadi hayırlısı
Abla bereketli olsun 1. Sayfaya 6 gram ekleyeyim sonra alırsan yine eklerimMerhaba hayırlı akşamlar kızlar yazmada hızınıza yetişemiyorum
Günler oldukça yoğun geçiyor
Bugün cüzdan kumbaradaki parayı altına çevirdim
470 tl den 6 gr altın aldım
Sağlık olsun ZeynoAh ah kilo bela
Bende 25 26 kilo aldım her çocukta ama verdim çoğunluğunu şu pandemi olmasaydı şimdi eski halimdeydim
Dört gözle spor salonuna yazılmayı bekliyorum
Üst dişler çıktıSağ ol canım benim minik oğlun nasıl
Ay bereketlensin çil çil dolsun taşsınSarı kızlarım süslenmemişler ama
Salty hoşgeldin teşekkür ederim sende aramıza düzenli katılsanaKızlar hayırlı akşamlar,tuce_tuce topigin hayırlı olsun
Buraları okudukça nerden kissam da altın alsam diyorumHerkesin aldığı bereketli olsun
Aynı bizÜst dişler çıktı
Biraz huzursuz ve iştahsız
Ama maşallah full enerjili:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?