🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün de bebe bisküvisinden tiramisu yaptım balıktan sonra tatlısın olmaz diye ama tepsinin dörtte birini yedim zaten
Alman pastasının da akşam tek bir dilimini eşim yedi..geldim gittim yedim bitirdim emziriyorum diye hiç kendimi kandırmam ben hep böyleydimm ama eskiden bünyem yakardı yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor maalesef

Eşim olsa bak dinlemedin beni ne oldu filan derdi

Aa bak düşünceliymiş ama bir kez görmüş seni borç teklif etmiş güvenilecek biri olduğunu anlamısBizimde 2 kredi var birde kiraBeklediğimiz 2 para var birisi bu hafta birisi aralıktagelecekmjs bende onlara güvenerek alacağımTaşınmada 20gr altınım gitti yeni yıla kadar yerine koymak istiyorum

Hatırlıyorum hikayelerinden çay kahve yanı atıştırmalıklarını hepsi olay

Geçmiş olsun Zeynepcim
Sagol tucecim, daha yeni basladik, benim daha yapilacak dolgularim, bir tane kaplama var, bir de yirmilikler cekilecek. Esimin bir kaplama yapilacak, yirmilikler cekilecek, biri cok derinmis cerrahi mudahale lazimmis, disci yapamam dedi. Oglanin da bir diste curuk baslamis ona mudahale edilmesi gerek ama onun icin cocuk discisine yonlendirdi, korkuyor, agzini zor acti mecbur uyutulacak. Turkiye`de yaptiririz diye erteledik hep.

Benim sirtimda kroniklesmis bir sey var bir kilitleniyor acabilene ask olsun
Aksamdan beri ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum ne wc ne sac tarama ne yemek yeme
Bugun saglik sigortasini yeniledim
Hesap cok karisti normalde yenilemeyecektim
Geceyi koltuga yaslanarak gecirdim
Is yerini aradim benden umudu kesin fizige baslicam
Tazminat kesiliyor onun yerine koyacak parada kalmadi
Annem hasta ona bakacak hal kalmadi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…