- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Bizimkilerede yüz yüze eğitim verirler mi acaba resimci eşimAra tatil sonrası tüm kademeleri açacaklar galina. Çok mutsuzum.
Umarım her kademeyi açmazlar yaaa zaten patladı vakalarBizimkilerede yüz yüze eğitim verirler mi acaba resimci eşim
Eşim olsa bak dinlemedin beni ne oldu filan derdiKızlar balkonumda çok sevdiğim bir çiçeğim vardı. Bugün dedim ki oturma odasının camının önüne alayım. Ordan izleyecektim onu:)
Dışarda olucaktı, eşim mermer dar sığmaz dedi. Sığar dedim. Tam elimle oraya koyacakken,aşağıya bir düştü elimde iki tane yaprağı kaldı.
Geçmiş olsun ZeynepcimDun discide randevum vardi, 3 dolgu yaptirdim, 266$ odedim. yuzum cok fena uyustu, agzim burnum yamuldu, evde baya dalga gectiler.
Beynim zonkluyor narinDışarıdan yemek söyledik 56 tl
Birazdan gelir ,hiç yemek yapasım yoktu bugün
tuce_tuce burnun nasıl oldu canım
Burnun nasıl olduEşim olsa bak dinlemedin beni ne oldu filan derdi
Geçmiş olsun yaşlar akar acıdan bilirimBeynim zonkluyor narin
Valla iyi birşey olmadı sanki burnuma çat diye sesi duydumBurnun nasıl oldu
Aa bak düşünceliymiş ama bir kez görmüş seni borç teklif etmiş güvenilecek biri olduğunu anlamısÇok sinir durum yaaa size de üzüldüm..kredilerim var üç kredi kartımın ödemesi...eşim de bu ay destek çıkamaz mecbur eksi hesaplardan öderim onları...iş arkadaşım aradı söyledi sağ olsun sıkıntıya gireceksen ben yollayayim sana dedi ama ben kimseden borç isteyemem ki kızı zaten bi kere gördüm
aklıma düşürdün trendyoldaki hep aldığım kuyumcuya baktım tam altın kalmamışinsanlar hücum etmiş demek belki alırım yaaa pahalıya satıyor ama ben zaten Aralık sonuna doğru ödeyeceğim nasılsa yıl sonunda da benim alacağım yıllık bir ödeme var zaten alacağım onunla da inşallah
Ay sormaGeçmiş olsun yaşlar akar acıdan bilirim
Hatırlıyorum hikayelerinden çay kahve yanı atıştırmalıklarını hepsi olayBugün de bebe bisküvisinden tiramisu yaptım balıktan sonra tatlısın olmaz diye ama tepsinin dörtte birini yedim zaten
Alman pastasının da akşam tek bir dilimini eşim yedi..geldim gittim yedim bitirdimemziriyorum diye hiç kendimi kandırmam ben hep böyleydimm ama eskiden bünyem yakardı yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor maalesef
Sagol tucecim, daha yeni basladik, benim daha yapilacak dolgularim, bir tane kaplama var, bir de yirmilikler cekilecek. Esimin bir kaplama yapilacak, yirmilikler cekilecek, biri cok derinmis cerrahi mudahale lazimmis, disci yapamam dedi. Oglanin da bir diste curuk baslamis ona mudahale edilmesi gerek ama onun icin cocuk discisine yonlendirdi, korkuyor, agzini zor acti mecbur uyutulacak. Turkiye`de yaptiririz diye erteledik hep.Geçmiş olsun Zeynepcim
Aldın mı altınAy sorma
1 saat sonra altın evdeAldın mı altın
Acaba nedir nediir
Çok geçmiş olsun canımminicikler ama güç kuvvet maşallah onlarda..
Dün ve bugün mutfağından paylaştıkların ve yaptıklarınla içimdeki sese dur diyemiyorum.bir haftacik kiloma dikkat etmeliyim ama sonrasinda ekran alintısı yaptim,mutfağa giricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?