- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
Online olucakmis diye biliyorum canım.Okula gitmeden.Tabi seminerlerin faydası nedir ki yakından veya uzaktan hiç anlamadım su vakte kadarÖğretmen arkadaşlar 1 haftalık ara tatilde seminer varmışyani şu zamanda çok mu gerekli anlamıyorum
Okula gidilmeyecrk ki ama uzaktanÖğretmen arkadaşlar 1 haftalık ara tatilde seminer varmışyani şu zamanda çok mu gerekli anlamıyorum
Evet Zeyno ama uzaktan bakan tweet attı idarecilerde söylediÖğretmen arkadaşlar 1 haftalık ara tatilde seminer varmışyani şu zamanda çok mu gerekli anlamıyorum
Ay sevindim öyleyseEvet Zeyno ama uzaktan bakan tweet attı idarecilerde söyledi
Bakanin paylasimindan ben de boyle anladim. Hayirlisi olsun hakkimizda ama ben de mutsuzum. Okullar cok riskli ve cok kalabalik.Ara tatil sonrası tüm kademeleri açacaklar galina. Çok mutsuzum.
Ucretsiz izin kullanıyorum diye bu sene rahatım ama şimdiden seneye Eylulde iş başı ve kızım kreşe giderken ne yapicaz bu covid işini diye düşünüyorum.Tanimlanan vaka sayısı halka aciklanmazken üstüne tüm kademelerle okullar şenlik olur...Ne maske ne mesafe ne hijyen... Eğitim evet çok önemli ve uzaktan pekte yeterli gelmiyor kimseye.Ama sağlık her şey ya...Ara tatil sonrası tüm kademeleri açacaklar galina. Çok mutsuzum.
Acaba nedir nediirKizlar ben yine maceradan maceraya atliyorum
Çok geçmiş olsun canımKızlar ya ayyy abi bebek giyinirken burnuma çarptı ay çok kötü ağrıdı ben birkaç saat yokum
Dün ve bugün mutfağından paylaştıkların ve yaptıklarınla içimdeki sese dur diyemiyorum.Selam kızlar.
ben de sabahtan beri daha yeni oturuyorum.
oğlumu uyutuyorum.
Eşim evde o oğlanla ilgilenirken bende işleri yaptım.
Sabah ilk oğlana çorba yaptım.
Sonra kedi dili bisküviden çikolatalı ekler yaptım
Ardından tuzlu kurabiye.
Onlar fırına giderken bende kahvaltıyı hazırladım.
Sonra buzluktan kıyma ve köfte indirmiştim. Köfteleri oğlana fırında pişirdim. Kıymayı karnıyarık için iç harç yaptım.
patlıcanları kızarttım.içlerini doldurdum. Borcama koyup fırına koydum. Mutfağı temizledim.
Kayınvalidem kanlıca mantarı göndermiş bize sağolsun. Ondan mücver yapıcağz yanına da sos
bende korkuyorum.suan oturdugum M.yuksek riskli . sagim solum pozitif vakalarla doluBenim kızım 1 e basladi onların okulunda da 2.siniflwrda 3 kiside cikmis zaten minik bir okul göndermedim duyunca...2 gündür evdeyiz..kaçıyoruz ama nereye kadar bakalim
Teşekkür ederim.Günaydın hayırlı cumalar :))
Hayırlı olsun :)
Aaa teşekkür ederim:)Acaba nedir nediir
Çok geçmiş olsun canımminicikler ama güç kuvvet maşallah onlarda..
Dün ve bugün mutfağından paylaştıkların ve yaptıklarınla içimdeki sese dur diyemiyorum.bir haftacik kiloma dikkat etmeliyim ama sonrasinda ekran alintısı yaptim,mutfağa giricem
Selam okyanuscum yeni gelebildim çocuklara uğraşmaktan
Ah eşiminde bu ay geç yatacak banka değişmiş evraklar yetişmemiş haftaiçi yatır inş çok kalmaz.Selam okyanuscum yeni gelebildim çocuklara uğraşmaktankartım bugün kesiliyor ama almayacağım galiba..maaşım geç yatacakmış çünkü burada başlayış yeni yaptım aslında yeni değil de sıkıntı olmuş amaaaannn iş bilmezler var demek...neyse geç olsun güç olmasın dedim canımı sıkmadım
Çok sinir durum yaaa size de üzüldüm..kredilerim var üç kredi kartımın ödemesi...eşim de bu ay destek çıkamaz mecbur eksi hesaplardan öderim onları...iş arkadaşım aradı söyledi sağ olsun sıkıntıya gireceksen ben yollayayim sana dedi ama ben kimseden borç isteyemem ki kızı zaten bi kere gördümAh eşiminde bu ay geç yatacak banka değişmiş evraklar yetişmemiş haftaiçi yatır inş çok kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?