🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar.
ben de sabahtan beri daha yeni oturuyorum.
oğlumu uyutuyorum.
Eşim evde o oğlanla ilgilenirken bende işleri yaptım.
Sabah ilk oğlana çorba yaptım.
Sonra kedi dili bisküviden çikolatalı ekler yaptım
Ardından tuzlu kurabiye.
Onlar fırına giderken bende kahvaltıyı hazırladım.
Sonra buzluktan kıyma ve köfte indirmiştim. Köfteleri oğlana fırında pişirdim. Kıymayı karnıyarık için iç harç yaptım.
patlıcanları kızarttım.içlerini doldurdum. Borcama koyup fırına koydum. Mutfağı temizledim.
Kayınvalidem kanlıca mantarı göndermiş bize sağolsun. Ondan mücver yapıcağz yanına da sos

Kızlar balkonumda çok sevdiğim bir çiçeğim vardı. Bugün dedim ki oturma odasının camının önüne alayım. Ordan izleyecektim onu:)
Dışarda olucaktı, eşim mermer dar sığmaz dedi. Sığar dedim. Tam elimle oraya koyacakken, aşağıya bir düştü elimde iki tane yaprağı kaldı.

Ara tatil sonrası tüm kademeleri açacaklar galina. Çok mutsuzum.
Ucretsiz izin kullanıyorum diye bu sene rahatım ama şimdiden seneye Eylulde iş başı ve kızım kreşe giderken ne yapicaz bu covid işini diye düşünüyorum.Tanimlanan vaka sayısı halka aciklanmazken üstüne tüm kademelerle okullar şenlik olur...Ne maske ne mesafe ne hijyen... Eğitim evet çok önemli ve uzaktan pekte yeterli gelmiyor kimseye.Ama sağlık her şey ya...

Kizlar ben yine maceradan maceraya atliyorum
Acaba nedir nediir
Kızlar ya ayyy abi bebek giyinirken burnuma çarptı ay çok kötü ağrıdı ben birkaç saat yokum
Çok geçmiş olsun canım minicikler ama güç kuvvet maşallah onlarda..
Dün ve bugün mutfağından paylaştıkların ve yaptıklarınla içimdeki sese dur diyemiyorum. bir haftacik kiloma dikkat etmeliyim ama sonrasinda ekran alintısı yaptim,mutfağa giricem

Benim kızım 1 e basladi onların okulunda da 2.siniflwrda 3 kiside cikmis zaten minik bir okul göndermedim duyunca...2 gündür evdeyiz..kaçıyoruz ama nereye kadar bakalim
bende korkuyorum.suan oturdugum M.yuksek riskli . sagim solum pozitif vakalarla dolu

Aaa teşekkür ederim:)
Mutfağı seviyorum.
sadece zamanım kısıtlı.

A Aperionnn gÜnaydın canım.Kalktımı bebeler?Altın alıyormusun bugün kartla
Selam okyanuscum yeni gelebildim çocuklara uğraşmaktan kartım bugün kesiliyor ama almayacağım galiba..maaşım geç yatacakmış çünkü burada başlayış yeni yaptım aslında yeni değil de sıkıntı olmuş amaaaannn iş bilmezler var demek...neyse geç olsun güç olmasın dedim canımı sıkmadım

Ah eşiminde bu ay geç yatacak banka değişmiş evraklar yetişmemiş haftaiçi yatır inş çok kalmaz.

Ah eşiminde bu ay geç yatacak banka değişmiş evraklar yetişmemiş haftaiçi yatır inş çok kalmaz.
Çok sinir durum yaaa size de üzüldüm..kredilerim var üç kredi kartımın ödemesi...eşim de bu ay destek çıkamaz mecbur eksi hesaplardan öderim onları...iş arkadaşım aradı söyledi sağ olsun sıkıntıya gireceksen ben yollayayim sana dedi ama ben kimseden borç isteyemem ki kızı zaten bi kere gördüm

aklıma düşürdün trendyoldaki hep aldığım kuyumcuya baktım tam altın kalmamış insanlar hücum etmiş demek belki alırım yaaa pahalıya satıyor ama ben zaten Aralık sonuna doğru ödeyeceğim nasılsa yıl sonunda da benim alacağım yıllık bir ödeme var zaten alacağım onunla da inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…