• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese merhaba kizlarrrrr :KK36: valla okuyorum vakit buldukça sizin muhabbetinizi cok seviyorum ama cvp yazamıyorum pek özürlüyüm de..benim 1 gr qltin ne oldu onu merak ettim:KK70: dustu mu tene..

Bu arada siz beni ayarttiniz ben de esimi:KK70: arabayi satıyorduk ya hani satilinca bir kısmına 20 gr altin alalim dedim tamam dedi..kandırabilirsem az daha alirim...bi kısmını da.tedwviye borçlara ayirqcagiz...kalanına da bi kulustur alırız:)))

Herkese merhaba kizlarrrrr :KK36: valla okuyorum vakit buldukça sizin muhabbetinizi cok seviyorum ama cvp yazamıyorum pek özürlüyüm de..benim 1 gr qltin ne oldu onu merak ettim:KK70: dustu mu tene..

Bu arada siz beni ayarttiniz ben de esimi:KK70: arabayi satıyorduk ya hani satilinca bir kısmına 20 gr altin alalim dedim tamam dedi..kandırabilirsem az daha alirim...bi kısmını da.tedwviye borçlara ayirqcagiz...kalanına da bi kulustur alırız:)))
inşallah planladığınız gibi olur altın bu ara iyi düştü hemen satılırsa arabanız vakit kaybetmeden alırsın gramlarını

Benim kızım 1 e basladi onların okulunda da 2.siniflwrda 3 kiside cikmis zaten minik bir okul göndermedim duyunca...2 gündür evdeyiz..kaçıyoruz ama nereye kadar bakalim :KK43:
Aşı çıkar diye ümitle bekliyoruz bu kadar dikkat ettik biraz daha dişimizi sıkalım inşallah

Öğle arası taze fasulyeyi pişirdim mozaik kek yaptım fırında pişiyordu kayınvalideye pişince kapatırsın dedim çıktım.Aksam mercimek çorbası yaptım gidince bide cacık yaparım yeter.Allah olmayanlarada versin inş🤲Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin🤲
Allah kolaylık versin canım öğlen aralarıda yemek için koşturuyorsun maşallah sana 👍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back