Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne zaman ben cok seviyorum ama bir turlu bulamadim yapan yerleriMasterchef de mumbarrrr yapacaklar mmmmmmmmm
büyük kızım diyor ki mumbar yerken sonu gelmesin
Ayyyy valla süpersiniz yaaaaMasterchef de mumbarrrr yapacaklar mmmmmmmmm
Şimdi yapıyorlar canımne zaman ben cok seviyorum ama bir turlu bulamadim yapan yerleri
Kız öyle deme küçük kızım bile 1 tabak yiyorAyyyy valla süpersiniz yaaaa
Aşkla yiyorsunuz resmen
benim oglum subhanallah sakin uysal herseye uyumlu ama eve misafir gelince o cocuk gidip yerine baskasi geliyorKız benim ki hiç alışmıyor yaaaa karakter meselesi büyük kızım bambaşkaydı
actim .suan ayy canim cektiŞimdi yapıyorlar canım
Kız öyle deme küçük kızım bile 1 tabak yiyor
Üffff izleme zaten sen narinsin yiyemezsin öyleeeİyi ki izlemiyorum şu an
Midem asla kaldırmaz görmeyi bile
burda yapani hic bulamadim.Ayyyyy içimiz gitti eşim olsaydı şimdi hemen söylerdik ama tek olunca korkarım bu saatte mumbar aşerdik resmen
Nerde yaşıyorsunburda yapani hic bulamadim.
erzincanNerde yaşıyorsun
Gideyim de bir pideli köfte videosu açayım bariÜffff izleme zaten sen narinsin yiyemezsin öyleee
Mumbarmı yollayacaksınNerde yaşıyorsun
Heeeeee bulsam şuan kendim yicem kızzzzMumbarmı yollayacaksın
Aaa çok severimSonrada üzerine katmer videosu izle öyl bitirGideyim de bir pideli köfte videosu açayım bari
Hımmmmmm anladım canım akdenşze doğru gel adana mersin iskenderun o zaman yiyebilşrsinerzincan
BakayımMasterchef de mumbarrrr yapacaklar mmmmmmmmm
Ayyy yok yok sen uyu canım şimdi canın filan çeker gece geceGideyim de bir pideli köfte videosu açayım bari