- 11 Mart 2013
- 33.228
- 1
- 53.185
- 798
- 32
Hahaha bura neresi doğru mu yazdın bak özelimizi yazacaksın her yereValla ben tabletten girmiyorum telefon daha kolay geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha bura neresi doğru mu yazdın bak özelimizi yazacaksın her yereValla ben tabletten girmiyorum telefon daha kolay geliyor
Kız beynim döndü haaaaaHahaha bura neresi doğru mu yazdın bak özelimizi yazacaksın her yere
Fark ettimKız beynim döndü haaaaa
hos bulduk .biraz uzun zaman boldu yazmayili tasinma telasindanOooo şahane hoşgeldin bereketli olsun
Bu Kemal Sunal in filminde ki himmet abi gibi altın sayarsınız evdeAynen 3 çeyrek ama kocam arabayı sat altına yatıralım 500 gram altın ediyor diyor
Bereketli olsun canımhos bulduk .biraz uzun zaman boldu yazmayili tasinma telasindan
Ayyyy ne güzel olurdu kızzzzz tuçe yardıma gelirdik saymayaBu Kemal Sunal in filminde ki himmet abi gibi altın sayarsınız evde
Bu Kemal Sunal in filminde ki himmet abi gibi altın sayarsınız evde
Allah razi olsun can hep beraber bol birikimlere . evet canim bugun esyalarimi goturdum sukur yarin duzeltmeye gidecegim inşallahBereketli olsun canım
taşındın mı
Ayyyy ne güzel olurdu kızzzzz tuçe yardıma gelirdik saymaya
Kolay gelsin canımAllah razi olsun can hep beraber bol birikimlere . evet canim bugun esyalarimi goturdum sukur yarin duzeltmeye gidecegim inşallah
Güle güle oturun yeni evinizde canımAllah razi olsun can hep beraber bol birikimlere . evet canim bugun esyalarimi goturdum sukur yarin duzeltmeye gidecegim inşallah
Nerdeydiz suanKızlarrrr topiğe dönün
beyfendi uykuda .bizimki kucuk abdestini yapiyor ama buyuk abdestini iste miyor ben ustelemiyorum.hazir degil demekkiKolay gelsin canım
oğlan ne yapıyor şiş olayını nasıl yaptınız
İyi uykuları olsun canımbeyfendi uykuda .bizimki kucuk abdestini yapiyor ama buyuk abdestini iste miyor ben ustelemiyorum.hazir degil demekki
teşekkür ederim canim inşallahGüle güle oturun yeni evinizde canım
bişeyler öğretirken zorlamadim hic kendi istegiyle yapıyor. tuvalet egitimide isteğiyle olacak artik Beyefendinin ben. bugun beraber ona tuvalet eğitimi bicin sarki soylerke oda anne leter diyordusesim okadarmi kotu yaİyi uykuları olsun canım
o zaman küçük tuvaletiyle başla canım bazı çocuklar büyük tuvaletlerini yapmak istemiyorlar korkuyorlar
o yğzden kendi nasıl istiyorsa öyle devam edin
Ayyyy bilemedim bak şimdi sesini duymadığım için ama bebekler yalan söylemez üzgünümmmbişeyler öğretirken zorlamadim hic kendi istegiyle yapıyor. tuvalet egitimide isteğiyle olacak artik Beyefendinin ben. bugun beraber ona tuvalet eğitimi bicin sarki soylerke oda anne leter diyordusesim okadarmi kotu ya
Herkes izliyor cok duyuyorum hic izlemedim sadace sadakatsizi izliyorumMasumlar apartmanının devamın izleyecektim burayı bırakamıyorum
Dün zaten onu da tam izleyemedimHerkes izliyor cok duyuyorum hic izlemedim sadace sadakatsizi izliyorum