- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
Şimdi poğaça ,,, üzerine cips üzerine bitter çikolata yedimBak çiğ köfte olabilir içli köfte olabilir cips olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi poğaça ,,, üzerine cips üzerine bitter çikolata yedimBak çiğ köfte olabilir içli köfte olabilir cips olabilir
icli kofteyi ben bitlis usulu yapıyorum.sirdan borekler anali kizliBak çiğ köfte olabilir içli köfte olabilir cips olabilir
afiyet olsun yarasin canŞimdi poğaça ,,, üzerine cips üzerine bitter çikolata yedim
Teşekkür ederim canımafiyet olsun yarasin can
hele o sefa resmen mumbari mumbarliktan cikardiCanım mumbarları rezil ettiler yaaa
rica ederim can konu yemek olun ben ben degilim,Teşekkür ederim canım
İçli köfteyi Hatay’dan bir firmaya sordum 6 TL dediler tanesine bozulmayacak olsa alıp buzluğa atacağım daicli kofteyi ben bitlis usulu yapıyorum.sirdan borekler anali kizli
Kıymalı su böreğiŞimdi poğaça ,,, üzerine cips üzerine bitter çikolata yedim
Yedin miKıymalı su böreği
bozuluyor can .bende canim istedigimde yapıyorumİçli köfteyi Hatay’dan bir firmaya sordum 6 TL dediler tanesine bozulmayacak olsa alıp buzluğa atacağım da
yedinmi suanKıymalı su böreği
Keşke yesemYedin mi
Nerede o günleryedinmi suan
Yaaaaaa emziriyorsun sütün çekerKeşke yesem
Az önce onu konuştuk aynenYaaaaaa emziriyorsun sütün çeker
Eşine söyle yarın alsın
aynen hep der canin istedibseyi ye yoksa sutun aci olurYaaaaaa emziriyorsun sütün çeker
Eşine söyle yarın alsın
tatli uykular canBenim gece mesaisi başlamadan biraz uyuyayım öptüm herkesi