• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzun vadede altın her zaman kazandırır canım bereketlş olsun🤲🤲

Offff çok erkenmiş yaaa😥😥

Anne menğsü diyeceğim ama annem yoktu ablamla yaptık🤣🤣🤣

Kız annemde ablamlar çocuklar filan derken nete bakamıyorum ablamla dedikodunun dibini vurduk🤪🤪

Offfffffff çok sinirlendim şimdi yaaa niye hakka giriyorlar kii😥😥

Dikkat edin canım kendinize❤️❤️

Güle güle giyin canım hayırlı olsun😘😘😘

Canın sağolsun zeynommmm🥰🥰🥰

Yok kızzzzz yiyemedim😥😥

Annemin amcasının oğlu ani kalp krizi geçirdi öldü annem cenazeye köye gitti😥😥

Bizde ablamla tavuk haşladık suyuna çorba yaptık tavuklu pilav salata yaptık yedik 👍👍👍
Başınız sağolsun canım
Başka zaman yaparsınız sağlık olsun

Sınıf parası topladım bilgisayar yazıcı aldim katılmadı bu Veli seneye gidicek diye tamam dedim katılmayın bari fotokopi ve toner icin para verin diğer çocukların hakkına girmeyin . Hayır onu da vermeyeceğim dedi tamam sınıfın bası gözü sadakası olsun dedim bulaşmadım o oradan çocuklara hikaye kitabı alacağım benim çocuğuma da alacaksınız diyor 🙄🙄
Gidip idareye hoca benim çocuğuma hikaye kitabı almıyor demiş çileden çıktım bu kadar alcaklik hak yemek ne bilim ve tek çocuğu var kari koca çalışıyorlar.
Nasıl insanlar var yaaaa...üç kuruş oradan kısıp insanların hakkına girip kâr edeceklerini mi sanıyorlar 😲😡

Kmsl Hnd Kmsl Hnd cnm basınız sağolsun Allah sabır ailesine sevdiklerine. Ani ve genç olum cok zor 😞
Teşekkür ederim canım

Bazen insanlar kendi kaderleriyle oynuyorlar geçen sene doktora gitmiş doktor ameliyat olman lazım yoksa bir anda ölğrsün demiş ama dinleyene😥😥😥

20201031_152737.jpg aminnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back