telimi ilettim hemennnnn
Başlığa bakıp aldanma okişşş:tomato:
telimi isteyene veriyorum tostunu yiyen arayabilir:roflol::roflol::roflol::roflol:
ilk sayfayada ekliyorum kızlar lokasyon buuuu
aldım zatennnnn :jeyyar:
jenerik benim ona göre sositososito
yerebatan sarnıcı sağda kalıyor gülhaneye giderken hemen yakınında o zaman sorar bulurum.
tam saati de yazarsan canım ona göre gelinir
umarım işimi ayarlar bede gelirimmmm
canım katılmayı cok ısterdım ama yarın sabah doguma gıdıyorum ınsallah başka zamana sıze ıyı eğlenceler:1hug:
[/IMG]Slm kızlar sıcak sıcak diyip evde oturuyoruz sıkıldım yaaa buluşalım mı dedik dün gece arkadaşlarla konuşup karar verdik Sultanahmete gidiyoruzzz
Kış aylarında bi buluşma yapmıştık hafta içiydi ben mekanın resimlerini falan eklemiştim çalışanlar gelemeyip iç geçirmişlerdi bu kez hafta sonu olsun diyorum:lepi:
HERKESİDE BEKLİYORUZa.s.
Mekan aynı kalsın istiyorum benim yakın abimin yeri sözüm bir tek orada geçiyor canlar
Biliyorsunuz Sultanahmet tursitik bir yer ve fiyatlar ona göre herkesin bütçesini düşünmek zorundayız şu kriz günlerinde:1closedeyes:
Lezzetlerinden şüpheniz olmasın cokacimcoookcokacimcoook
Gelenler biliyorlar zaten:jeyyar:cokacimcoook
Tarihi hep beraber kararlaştıralım hatta katılıma ve isteklere göre eğlenceli şeyler yapabiliriz:dance::dance: size bağlı...
Evet şimdi parmakları görmek istiyorum:lepi:
kızlar link ekliyorum nereye gidicez nasıl bir yer diye görmek isteyenlere
www.istanbulsrestaurant.com
11 TEMMUZ CUMARTESİ GÜNÜ HEPİNİZİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR
11 TEMMUZ CUMARTESİ SAAT: 13.00 YER BELLİ TARİH BELLİ ARTIKa.s.
Kızlar Gülhane durağında inerseniz Alayköşkü caddesine doğru yürüyün bi yokuşu çıkacaksınız
Neredeyse yokuşun bitinimde sevimli bi mekan İSTANBUL RESTORANT
gecen bulusmada yapdım..gıdersem gene yapıcam merak etme:)..toplantıya Kart sahibi birinin gitmesini kartı olmayanlara kartını göstermesini ve kartı olmayanların ortadan ikiye çatlamalarını istiyorum...
toplantıya Kart sahibi birinin gitmesini kartı olmayanlara kartını göstermesini ve kartı olmayanların ortadan ikiye çatlamalarını istiyorum...
toplantıya Kart sahibi birinin gitmesini kartı olmayanlara kartını göstermesini ve kartı olmayanların ortadan ikiye çatlamalarını istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?