• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

stanbullu Bayanlar Sultanahmete gidiyoruz

restoranhartasi.jpg

ilk sayfayada ekliyorum kızlar lokasyon buuuukaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:

aldım zatennnnn :jeyyar:

jenerik benim ona göre sositososito

yerebatan sarnıcı sağda kalıyor gülhaneye giderken hemen yakınında o zaman sorar bulurum.

sen ara beni araaaaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Bu arada ilk sayfaya daha ayrıntılı anlatıcam işim bi bitseeeturkbayragi

Gidip yemek yapayım akşam olmuş yawwww
buluşma mesajı atmakdan beynim sulandısırnaşık şey

inş kalabalık olarak buluşursunuz canlarım benim düğünüme az kaldı hazırlıklar bır yandan iş bir yandan bu seferde katılamayacağım size üzgünüm :(

[/IMG]Slm kızlar sıcak sıcak diyip evde oturuyoruz sıkıldım yaaa buluşalım mı dedik dün gece arkadaşlarla konuşup karar verdik Sultanahmete gidiyoruzzzkaydirigubbakcemile4

Kış aylarında bi buluşma yapmıştık hafta içiydi ben mekanın resimlerini falan eklemiştim çalışanlar gelemeyip iç geçirmişlerdi bu kez hafta sonu olsun diyorum:lepi:

HERKESİDE BEKLİYORUZa.s.kaydirigubbakcemile4

Mekan aynı kalsın istiyorum benim yakın abimin yeri sözüm bir tek orada geçiyor canlar
Biliyorsunuz Sultanahmet tursitik bir yer ve fiyatlar ona göre herkesin bütçesini düşünmek zorundayız şu kriz günlerinde:1closedeyes:

Lezzetlerinden şüpheniz olmasın cokacimcoookcokacimcoook
Gelenler biliyorlar zaten:jeyyar:cokacimcoook

restoranhartasi.jpg

Tarihi hep beraber kararlaştıralım hatta katılıma ve isteklere göre eğlenceli şeyler yapabiliriz:dance::dance: size bağlı...

Evet şimdi parmakları görmek istiyorum:lepi:

kızlar link ekliyorum nereye gidicez nasıl bir yer diye görmek isteyenlere

www.istanbulsrestaurant.com

11 TEMMUZ CUMARTESİ GÜNÜ HEPİNİZİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR
11 TEMMUZ CUMARTESİ SAAT: 13.00 YER BELLİ TARİH BELLİ ARTIKa.s.

Kızlar Gülhane durağında inerseniz Alayköşkü caddesine doğru yürüyün bi yokuşu çıkacaksınız
Neredeyse yokuşun bitinimde sevimli bi mekan İSTANBUL RESTORANT

Kızlar ilk sayfayı alıntı yaptım....

Buraya fiyatlarıda yazmak istiyorumşutarafagitti

Şimdi gçen sefer yaptığım gibi bizim için özel menüler yaptım fiyat koydum zorlanmayalım diye (yoksa fiyatlar turistik yanii)

Tavuk ızgara menü: 15 tl
Köfte ızgara menü: 18 tl
Karışık ızgara menü: 20 tl

Bu fiyatlara ortada salata ve içecek dahilcokacimcoook
Sorunuz ve önerini varsa paylaşın kızlar
Türk kahvesi güzel mi diye sormuştu bi arkadaş ben sürekli içiyorum ve kahvesi çk güzel:kahve:

Restorantta çok güzel balıkda yapılıyor isteyen ben menüye uymak istemiyorum diyebilir:umursamaz:
Canınızın çektiğini yiyebilirsiniz ben sadece bizi zorlamasın diye düşünüp çabalıyorum hepinizi öpüyorummopuyorumnanaktan

toplantıya Kart sahibi birinin gitmesini kartı olmayanlara kartını göstermesini ve kartı olmayanların ortadan ikiye çatlamalarını istiyorum...

toplantıya Kart sahibi birinin gitmesini kartı olmayanlara kartını göstermesini ve kartı olmayanların ortadan ikiye çatlamalarını istiyorum...

görmemişin kartı olmuş durumuna düşmeyelim sonra:roflol:

Kazen çok ama çok kötüsünnnmafoldumben
Ama eğer ki süpriz yapıp katılmak istersen kart alıcam söz:jeyyar:
Ve emin ol İstanbulun en güzel sarmalarından yiyebilirsin istediğin kadarcokacimcoook:jeyyar:

Back