• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

stanbullu Bayanlar Sultanahmete gidiyoruz

Merhabalar,

Davetiniz için çok teşekkür ederim. Cumartesi çalışıyorum, :(

İnşaAllah erken çıkabilirsem katılmayı çok isterim....

Slm kızlar hafta sonu topici takip edemicem size emanet artık arkidişlerinizi davet edin görüşmek üzereee
ınşallah geldiğimde daha çok parmak olur:dance:

bisde o civarlada bulusuoz yewrimmm opuyorumnanaktan

ceee demekle olmaz kii nasıl doyucass sanaa
geç erken fark etmez sen gel yatar canım arrtık tanışalımmm

gelirsem eğer toplu buluşmaya ilk defa gelmiş olcam
kırmızı halımı isterim artıkın :dilcikar:
:roflol: :roflol: :roflol:

bi de gelirsem eğer ben oradayken de bi kaç fotoğraf çekilelim de toplu fotolarda ben de oliiiim kaydirigubbakcemile3 :roflol:

merhabalarrr bende isterim gelmek inşallah daha yeni sayılırım en çok arzuco yu tanıyorum

gelirsem eğer toplu buluşmaya ilk defa gelmiş olcam
kırmızı halımı isterim artıkın :dilcikar:
:roflol: :roflol: :roflol:

bi de gelirsem eğer ben oradayken de bi kaç fotoğraf çekilelim de toplu fotolarda ben de oliiiim kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Sen gel Sultanahmeti kırmızıya boyarım ben:roflol:

merhabalarrr bende isterim gelmek inşallah daha yeni sayılırım en çok arzuco yu tanıyorum

Buyur gel canım bizimlede tanışırsınvereliniortaka.s.

.Şimdi özelden gelen mesajı gördüm geldim baktım 11 temmuz bana uyuyor .Tabiii eşim çocuğa bakmayı kabul ederse .

Bebişinide getir canım severriiiiiizzzzz:emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:Şeniz

Deryacım gidilen yerde müzik varmı acaba olsa ne kadar güzel olur döktürürüz biraz demi daha önce gittiğiniz yer herhalde burası restorant dı öyle hatırlıyorum resimlerden

Bu seninle msnden konuşalım ablamm:jeyyar:
Planlıyorum bişeyler ama bakalım:dance:

gel canım gel inşallah herkesle tanışırız.

Burası içkili bir mekana benzettim ben ama değilmi?Müzik varmı? Türk kahvesi güzel olur mu? Birde kaç kişi parmak kalırdı aceb

bende toplu buluşmalara katılmadım daha önce gelen bebekler için sigara sorunu oluyor mu?

canım inşallah bi keder olmazsa geliriz inş davetin için ayrıca teşekkür ederim bu zamana kadar tanışmak kısmet olmadı inş. cumartesi görüşürüz. öptüm

merhaba canımcım;a.s.
ayyyy ne güzel bende gelmek isterdim ama ta karşı taraftaymış yakın olsaymış gelebilirdim ama eşim müsade etmez:umursamaz: hem:emir_bebek:bebişimde var anlıyacağın benim gelmem biraz zor genede teşekkür ederim istanbulluları davet ettiğin için arkadaşım çok incesin.....:1hug:
***inşallah başka bir sefere artık neyse
size iyi eylenceler tatlım bol bol eylenirsiniz.....:lepi::lepi:

Allaha emanetsiniz....:enbuyukkk:

kıs deryoşum kimler kesin geliyo bi parmak kaldırsada
sende liste yapsan
bilyon gelicem diyip işi çıkıp cayanlarda olucak:(

Back