• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

stanbullu Bayanlar Sultanahmete gidiyoruz

hepiniz arkadaşsınız sanırım, beni kimse çağırmıo çünkü mafoldumben ben de gelsem nolur ki :çok üzgünüm:

öyle düşünme canısı buluşma herkese acık bak
denk gelmişsin konuya buyur gel tatlım
ayrımçılık yok :1hug:

önümüzdeki cumartesi ya da pazar eminönü taraflarına gelmeyi düşünüyoruz kocişle (yani 11 / 12 temmuz)
eğer ctesi gelirsek mutlaka bi ceeee diyeceğim size kızlar
ama ben işten 13:00'de çıkıyorum gelecek olursam aranıza biraz geç katılırım sanırım yerimseniben

bisde o civarlada bulusuoz yewrimmm opuyorumnanaktan

11 temmuzda istanbuldayım,,yalnız bontancıdayım anadolu yakasındayım,sultanahmete daha öncede gelmiştim,,,inşallah bir aksilik çıkmassa gelmeyi çok isterim

çok mutlu oluruz gelirsenizz

deryacım mesajını alınca pek sevindim..ne zamandır kulüptekilerle tanışmak istiyordum..izine çıkmazsak o hafta kesin sultanahmetteyim...yalnız benim küçük bir bebeğim var..kafanız şişmesin sonra:) çocuklu istemiyoruz derseniz bileyim...5 aylık benim paşam...

bis o pasayı onur konuğu kabul ediozzz :emir_bebek:

bır aksılık cıkmazsa bende gelebılırım arkadaslar kısmet dıyelım yınede

ins cnm gelebilirsin

hepiniz arkadaşsınız sanırım, beni kimse çağırmıo çünkü mafoldumben ben de gelsem nolur ki :çok üzgünüm:

cnmm bu genel bi duyru idi ist u üyeleri gördükçe haber verioz seni göremedik herhalde :kedi: tabiki gelebilirsin çok mesut oluruzz opuyorumnanaktan

he bu arada ben deryanın ayakçısı lyre o yokken be ilgileniom :lepi:

önümüzdeki cumartesi ya da pazar eminönü taraflarına gelmeyi düşünüyoruz kocişle (yani 11 / 12 temmuz)
eğer ctesi gelirsek mutlaka bi ceeee diyeceğim size kızlar
ama ben işten 13:00'de çıkıyorum gelecek olursam aranıza biraz geç katılırım sanırım yerimseniben

ceee demekle olmaz kii nasıl doyucass sanaa
geç erken fark etmez sen gel yatar canım arrtık tanışalımmm
izine ayrılıyorum o hafta benneyaptımki

daha iyi yaaa eğer cuma çıkarsan cumartesi bizimle olursun:jeyyar:

11 temmuzda istanbuldayım,,yalnız bontancıdayım anadolu yakasındayım,sultanahmete daha öncede gelmiştim,,,inşallah bir aksilik çıkmassa gelmeyi çok isterim

inşallah ablam buyur gel buyrunnnnnnnnn
Ben sana telimi veririm haberleşiriz ben sana gelişinde yardımcı olurum

deryacım mesajını alınca pek sevindim..ne zamandır kulüptekilerle tanışmak istiyordum..izine çıkmazsak o hafta kesin sultanahmetteyim...yalnız benim küçük bir bebeğim var..kafanız şişmesin sonra:) çocuklu istemiyoruz derseniz bileyim...5 aylık benim paşam...

Ayy olur mu öle şey bebiklileri istememek asıl onları istiyoruz yaa
Hele kısmet olurda antrenörümde burada olursa sen bebişini unut canım
Eve giderken teslim alırsın ancak
İnşallah gelebilirsin:Saruboceq:

bır aksılık cıkmazsa bende gelebılırım arkadaslar kısmet dıyelım yınede
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gel gel gel kaydirigubbakcemile4
DERYACIM CNM ARKADAŞIM TEKLİFİN İÇİN ÇOK TŞK EDERİM.ZAMAN UYUŞMAZLIĞI OLDU YANLIZ:((PAZAR GÜNÜ DÖNÜCEM TATİLDEN 1 GÜN ARAYLA BU MUHTEŞEM BULUŞMADAN MAHRUM KALICAM:(( :çok üzgünüm:

Senin için bir daha yaparızz:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Ayy kıyamammmm :teselli::1hug:Şenizben sana özel mesaj yazarım kuzucuuummmma.s.
durr yazayım:delphin: ama sende gel tabii hepimiz değil sadece bir kaç tanemiz gördük birbirimizi tanıştık
Daha o kadar çok kişi var ki burada ulaşmak isteyip tanışmak istediklerim
Ama senide mutlaka bekliyorumŞenizŞeniz

Ayy kıyamammmm ben sana özel mesaj yazarım kuzucuuummmm
durr yazayım ama sende gel tabii hepimiz değil sadece bir kaç tanemiz gördük birbirimizi tanıştık
Daha o kadar çok kişi var ki burada ulaşmak isteyip tanışmak istediklerim
Ama senide mutlaka bekliyorum

tamam özel mesajım da gelmiş sanırsam, hemmen bakıorum alkisalkisalkis

cnmm bu genel bi duyru idi ist u üyeleri gördükçe haber verioz seni göremedik herhalde tabiki gelebilirsin çok mesut oluruzz

öyle düşünme canısı buluşma herkese acık bak
denk gelmişsin konuya buyur gel tatlım
ayrımçılık yok

teşekürleeeer delikafadulden

teşeşkür ederim kızlar davet için ama çalışıyorum umarım bir dahaki sefere bu seferlik fotolarınıza bakıp iç geçireceğim.. güzel vakit geçirin hep birlkte...

tuh ya çok isterdim gelmek ama o tarihlerde mersinde olacağım kısmet olursa 18 temmuzda nişanım olacak ailem mersinde ben istanbuldayım gidip önceden hazırlık yapacaz annemle inş bidahakine çok öpyorum sizi çok seviyorum ben sizleri yaaaaaopuyorumnanaktan

bende ıstterım ama 13.00 degılde gelmem ogleden sonra olur cunku calsııyorum

bende gelmek ıstıyom ama
saat 3te ancak cıkıyom işten ve sözlumlere o gun yemeğe davetlı olabılırız
bu hafta sonu k babam gıdıyomuş haftaya gelın demıslerdı cunku
kısmet bakalımm

davet için çoook teşekkur ederim opuyorumnanaktan
Allahtan bir mani çıkmazsa buyuk ihtimal bende gelmeye çalışacağım :)

teşeşkür ederim kızlar davet için ama çalışıyorum umarım bir dahaki sefere bu seferlik fotolarınıza bakıp iç geçireceğim.. güzel vakit geçirin hep birlkte...

saol canım aramızda olman güzel olurdu ama inş. başka zaman tanışırız artıka.s.
tuh ya çok isterdim gelmek ama o tarihlerde mersinde olacağım kısmet olursa 18 temmuzda nişanım olacak ailem mersinde ben istanbuldayım gidip önceden hazırlık yapacaz annemle inş bidahakine çok öpyorum sizi çok seviyorum ben sizleri yaaaaaopuyorumnanaktan

Allah kolaylık versin canım
Allah tamamına erdirsin seninlede başka zaman tanışıcaz demek ki

bende ıstterım ama 13.00 degılde gelmem ogleden sonra olur cunku calsııyorum

Fark etmez canım biz erken buluşalım istiyoruz zaman nasıl hızlı geçiyor beraberken bilemezsin:a015:
Sen işten çıkınca gel en azında öğleden sonra gelecek arkadaşlar için yemeğe kadar beklerizcokacimcoook

bende gelmek ıstıyom ama
saat 3te ancak cıkıyom işten ve sözlumlere o gun yemeğe davetlı olabılırız
bu hafta sonu k babam gıdıyomuş haftaya gelın demıslerdı cunku
kısmet bakalımm

kısmeeetttt ama vaktin olursa mutlaka bi ceeeee dersinsositosositokaydirigubbakcemile3

davet için çoook teşekkur ederim opuyorumnanaktan
Allahtan bir mani çıkmazsa buyuk ihtimal bende gelmeye çalışacağım :)
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bir aksilik çıkmazsa ben de gelmek isterim.

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

davet için tşkler ama ben cumartesi çalışıyorum yha:(:(:(:( katılmayı çok isterdim hem sitede yeni olduğum için arkadaşlarlada tanışmış olurdum:(:(:( size iyi eğlenceler ltfn resimleri ekleyinde bari onlardan mahrum kalmayalım

katılmak isterdim emme
o h.sonu istanbulda değilim.
aslında yazın istanbulda değilimde 2 haftadır gelip gidiyom
iyi eğlenceler kk'nın gülleri

Back