- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
hepiniz arkadaşsınız sanırım, beni kimse çağırmıo çünkü mafoldumben ben de gelsem nolur ki :çok üzgünüm:
öyle düşünme canısı buluşma herkese acık bak
denk gelmişsin konuya buyur gel tatlım
ayrımçılık yok :1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepiniz arkadaşsınız sanırım, beni kimse çağırmıo çünkü mafoldumben ben de gelsem nolur ki :çok üzgünüm:
önümüzdeki cumartesi ya da pazar eminönü taraflarına gelmeyi düşünüyoruz kocişle (yani 11 / 12 temmuz)
eğer ctesi gelirsek mutlaka bi ceeee diyeceğim size kızlar
ama ben işten 13:00'de çıkıyorum gelecek olursam aranıza biraz geç katılırım sanırım yerimseniben
11 temmuzda istanbuldayım,,yalnız bontancıdayım anadolu yakasındayım,sultanahmete daha öncede gelmiştim,,,inşallah bir aksilik çıkmassa gelmeyi çok isterim
deryacım mesajını alınca pek sevindim..ne zamandır kulüptekilerle tanışmak istiyordum..izine çıkmazsak o hafta kesin sultanahmetteyim...yalnız benim küçük bir bebeğim var..kafanız şişmesin sonra:) çocuklu istemiyoruz derseniz bileyim...5 aylık benim paşam...
bır aksılık cıkmazsa bende gelebılırım arkadaslar kısmet dıyelım yınede
önümüzdeki cumartesi ya da pazar eminönü taraflarına gelmeyi düşünüyoruz kocişle (yani 11 / 12 temmuz)
eğer ctesi gelirsek mutlaka bi ceeee diyeceğim size kızlar
ama ben işten 13:00'de çıkıyorum gelecek olursam aranıza biraz geç katılırım sanırım yerimseniben
izine ayrılıyorum o hafta benneyaptımki
11 temmuzda istanbuldayım,,yalnız bontancıdayım anadolu yakasındayım,sultanahmete daha öncede gelmiştim,,,inşallah bir aksilik çıkmassa gelmeyi çok isterim
deryacım mesajını alınca pek sevindim..ne zamandır kulüptekilerle tanışmak istiyordum..izine çıkmazsak o hafta kesin sultanahmetteyim...yalnız benim küçük bir bebeğim var..kafanız şişmesin sonra:) çocuklu istemiyoruz derseniz bileyim...5 aylık benim paşam...
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:bır aksılık cıkmazsa bende gelebılırım arkadaslar kısmet dıyelım yınede
DERYACIM CNM ARKADAŞIM TEKLİFİN İÇİN ÇOK TŞK EDERİM.ZAMAN UYUŞMAZLIĞI OLDU YANLIZ(PAZAR GÜNÜ DÖNÜCEM TATİLDEN 1 GÜN ARAYLA BU MUHTEŞEM BULUŞMADAN MAHRUM KALICAM
( :çok üzgünüm:
Ayy kıyamammmm ben sana özel mesaj yazarım kuzucuuummmm
durr yazayım ama sende gel tabii hepimiz değil sadece bir kaç tanemiz gördük birbirimizi tanıştık
Daha o kadar çok kişi var ki burada ulaşmak isteyip tanışmak istediklerim
Ama senide mutlaka bekliyorum
cnmm bu genel bi duyru idi ist u üyeleri gördükçe haber verioz seni göremedik herhalde tabiki gelebilirsin çok mesut oluruzz
öyle düşünme canısı buluşma herkese acık bak
denk gelmişsin konuya buyur gel tatlım
ayrımçılık yok
teşeşkür ederim kızlar davet için ama çalışıyorum umarım bir dahaki sefere bu seferlik fotolarınıza bakıp iç geçireceğim.. güzel vakit geçirin hep birlkte...
tuh ya çok isterdim gelmek ama o tarihlerde mersinde olacağım kısmet olursa 18 temmuzda nişanım olacak ailem mersinde ben istanbuldayım gidip önceden hazırlık yapacaz annemle inş bidahakine çok öpyorum sizi çok seviyorum ben sizleri yaaaaaopuyorumnanaktan
bende ıstterım ama 13.00 degılde gelmem ogleden sonra olur cunku calsııyorum
bende gelmek ıstıyom ama
saat 3te ancak cıkıyom işten ve sözlumlere o gun yemeğe davetlı olabılırız
bu hafta sonu k babam gıdıyomuş haftaya gelın demıslerdı cunku
kısmet bakalımm
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:davet için çoook teşekkur ederim opuyorumnanaktan
Allahtan bir mani çıkmazsa buyuk ihtimal bende gelmeye çalışacağım :)
bir aksilik çıkmazsa ben de gelmek isterim.
Aksilik olmassa bende gelirim buluşmaya![]()