stanbullu Bayanlar Sultanahmete gidiyoruz

evet sen önceki buluşmada da o kadar uğraştın özel fiyat bile aldın benimde içimde herhangi şüphe yok mekanla ve seninle ilgili. ama zan altında bırakmadan merak edip soranlarada saygı duymak lazım ne yapalım

aklımın ucundan geçmezdi ömrümün bi yerine gelince kk dan böyle güzel arkadaşlar edineceğim
ne değişik bişi ya
deryam bana hediye kk dan
iy ki varsın canım
çok hakkın geçiyo bize

Kızlar çok heyecanlanıyorum inşallah bir sorun cıkmazda gelirim cok ama cokkkkkkkkkkkkk istiyorum bennnn

çok uzgunum şehir dışından misafirim gelecek hafta sonu c.tesi veya pazar dediler kesin bişey yok ama bende bu şans varken kesin c.tesi damlarlar :) off ya of

çok uzgunum şehir dışından misafirim gelecek hafta sonu c.tesi veya pazar dediler kesin bişey yok ama bende bu şans varken kesin c.tesi damlarlar :) off ya of

:roflol::roflol:
Belli olmaz belki şansın bu kez cumartesi damlamalarına müsade etmezzzz
İnşallah gelebilirsin canım:Saruboceq:

deryacım sen sıkma canını biz seni tanıyoruz senin ne gibi cıkarın olabilir ki?

%50 prim alacakmışşş töbe töbeeee ne çıkarı olacak arkadaşlarlmaz: sadece sizlerin yemeğin en lezzetlisini en rahat mekanda yemenizi sizi en iyi şekilde ağırlanmanızı sağlamaktan başka sizin dostluğunuzu sevginizi kazanmaktan başkasüprizzzzzkeşke benimde burda tanıdığım öyle bi mekan olsada bende arkadaşlarımı oraya götürüp onlara keyifli bi gün geçirtebilsem

vay canına yine buluma heeeee?gelmek çok isterdim ama 1 haftadır hiç iyi değilim deryam tansiyonum oynayıp duruyor çokta sancım var midem desen hiç sorma.hiç keyfim yok anlıycan...=( yarında doktor randevum var..bakalım ne diyicek?napalım inşallah kışa fasulyeyi doğurunca kış buluşmasına gelirim artık napimmmm.hepinizi öpüyorum ve bol eğlenceler.

belkim eltimide kapıp getiririm kk üyesi değil ama olsun :) dertliyiz bu aralar
kaynanamız aynı derdimiz aynı kaydirigubbakcemile5

Bende gelmek isterdim çok iyi olurdu hem de değişiklik olurdu.KK kadınlarını daha yakından tanırdım ama misafirim varrrrr :bbo: memleketten eşimin akraları o yüzden gelmem imkansız bi dahaki sefere inşallah katılırımm size iyi eğlenceler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…