stanbulda Medical Park m, Medipol m?

butterfly34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
11
0
aslında 3 hastane arasında kaldım...
medical park ta Mine hanım , Medipol de Leyla hanım, medicana da ferda ve sibel hanım ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen ????...senağlama

aslında 3 hastane arasında kaldım...
medical park ta Mine hanım , Medipol de Leyla hanım, medicana da ferda ve sibel hanım ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen ????...senağlama

medical park ıle ılgılı pek ıyı seyler duymadım acıkcası cok yakın bır arkadasım orada dogum yaptı ve bebegını kalbı delık cenesı gelısmemıs dıe yalandan yogun bakımda tuttu
bı sekılde cocuguna ulastıktan sonra hastaneden cıkar cıkmaz bebegının butun muaynelerını yaptırdı ve bebegının hıcbır problemı olmadıgını ogrendı ...
ama cok yıprandı ve cok agladı ...bebegını gormek ıstedıgınde doktorlar tehdıt ettı...

bende medicalpark bahçelievler hastanesine gidiyorum.
7 haftalık hamileyim ve ilk defa bu hastaneye gittim.
nevin hanıma başladım ilk karşılaşmada iyi bir izlenim bıraktı bende ama ilerde ne olur bilmem
inşallah iyibir doktora denk gelirsin arkadaşım

3 hastane ve 3 doktor denedıkten sonra en ıyı secımı yaptıgıma ınanarak medıpol leyla hanımı sectım
medıcal parka gıtmeyı dusunmuyorum bıle su an
medıpou ve leyla hanımı tek gecerım

medical ve medipol hakkında fikrim yok ama Medicalpark Mine Hn hastasıydım. Hatta hamileliğimi öğrenip bebeğin kalp atışlarını duyduğumuzda sarılarak kutlamıştı beni. Ama sen sormadıkça çok fazla bilgi vermiyor, bi de acil bi durum olupta aradığında ya çok zor ulaşıyosun yada meşgule verip geri dönmüyor. Bu yüzden özel göztepe hastanesine gitmeye başladım ama oranının da doğum ücreti çok fazla bende şimdi Medipol Leyla yada Medicalpark Gökmen arasında kaldım.

ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim ... verdiğiniz bilgilerden sonra bende medipol de leyla hanıma randevu aldım.ama 4 ağustosa gün verdiler.şuan 7 haftalık , doktora gidene kadar 2;5 aylık olacak herhalde :1rolleyes:

ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim ... verdiğiniz bilgilerden sonra bende medipol de leyla hanıma randevu aldım.ama 4 ağustosa gün verdiler.şuan 7 haftalık , doktora gidene kadar 2;5 aylık olacak herhalde :1rolleyes:

Canım ilk hamileliğin mi? Şu an 7 haftalıksın ve ilk doktor kontrolün 4 ağustosta yanlış okumadım dimi ? Bence hemen hastaneyi ara randevunu öne aldır ya da başka doktor bul hamileliğinin en önemli devresini bu şekilde geçirme. Tam bebeğim organ beyin vs. oluşum aşamalarını randevu gününü bekleyerek geçirirsen ilerde yapmamaduıkların için pişmanlık duyabilrisin. Çünkü biz 6. haftada ilk doktora gittiğimizde detaylı kan ve idrar tahlileri yapılmıştı ve ilk kalp atışlarını duymuştuk. Sana randevu verdikleri dönem 12.-13. hafta olacak ki bu da ikili test dönemi oluyor. Doktorun sana vereceği vitamin folic asit gibi düzenli kullanman gereken haplar olacak. Bence ısrarcı ol randevu tarihini bir şekilde öne al..
Ayrıca ilk gittiğin doktora hep gitmek zorunda değilsin çok acil karar veme medipol çok yoğun bir hastane biraz daha araştıra bilirsin. En azından ilk kontrollerini yaptır ve bebeğinin iyi olduğundan emin ol ikinci kontrol tarihinde 4 ağustos için aldığın randevuda leyla hn. a gidersin.
Bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah.

teşekkür ederim innuk ben bir hafta önce özel bi doktorun muaynehanesine gittim tahlillerimi de yaptırdım ve gerekli ilaçları ve beslenme programımı aldım.Aslında doktor çok hoşuma gitti ama ayda 200 lira alıyo o yüzden başka bi doktor arayışına girdim.vereliniortak İyi dileklerin için çok çok teşekkür ederim.
vereliniortak

pardon soruna cevap vermeyi unuttum evet ilk hamileliğim ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum.Medical park hakkında bilgin var mı ve sen hangi hastaneye gidiyosun?

medicana dan ferda hn ayrıldı.sibel hn a gittim hiç memnun kalmadım.
şuanda medical park göztepe mehtap hanım a gidiyorum çok memnunum, gerekli tüm bilgileri aktarıyor soracak birşey bulamıyorsun bile.inş hep böyle devam eder..
sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim.

pardon soruna cevap vermeyi unuttum evet ilk hamileliğim ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum.Medical park hakkında bilgin var mı ve sen hangi hastaneye gidiyosun?

Ben ilk kontrolümden bu yana medical park a gidiyoprum. Ücret politikası dışında genel olarak memnunum allah kısmet ederse doğumuda orda yapmak istiyorum. Aslında Medipolde olduğu gibi burda da oldukça deneyimli ve çok tercih edilen doktorlar var ancak dediğim gibi ücret medipolle kıyaslanınca yüksek kalıyor. Ancak ortaki yoğunluk burda kesinlikle yok testler ya da doktor muayenesi için randevu ve sıra bekleme bezdirici şekilde değil. Ama benim için öncelik doktorum kendisi ile frekansımız uyuşuyor ve çok memnunum.İnşallah sonuna kadar kendisi ile devam etmeyi düşünüyorum.

ya bana iyi bi dr yada hastane önerebilirmisiniz henüz belli bi doktorum yok gebelik takibimi yapacak:KK43:
ist. beşiktaş ta oturuyorum..

medical parkda doğum yapmıi biri olarak tavsiye ederim, benim doktorum banu çiftçiydi, hastanedem de doktorumdan da çok memnunum.a.s.

canım medipolde şule hanım var oda çok ıyı bır dr ben ılk zamanlar hep ona gıdıodum bırçok hastaneye gıttım bebk için yaşamaz dedıler bana şule hanım ıse allah bılır öle bışı yok bekle bıraz dıkkat et bır hafta sonra gel dedı dığer dr lar bır haftaya duşecek dedıler duşmesse gel alacaz kurtaj yapacaz dedıler ama şuan ben şule hanım sayesınde 5 aylık hamıleyım çok guzel moral verıo tavsıye ederım

bilmiorum onlarda çok uzaklar nasıl gidip gelcem bana şöle şişli beyoğlu beşiktaş lewent tarafları lazım:1no2:

İnnuk çok güzel açıklamış sana.Folik asit alman ve bazı tahlilerler gerekecek.4 ağustos çok uzun bir süre.Ben leyla hanımda doğum yaptım.Yalnız kadıköy medipol hastahanesi leyla altundaş idi.Ben hiç memnun kalmadım.Başka formlarda yazmıştım.Uzun uzun yazmak istemiyorum.Bir arkadaş tek geçerim demiş.O hastahanede önce bahar hanıma gitmiştim. bana çok sert geldi leyla hanıma gidince derin bir oh çekmiştim ve doktorumu buldum demiştim.O kadar şeker o kadar cana yakındıki.Onda en küçük bir art niyet olabileceğini düşünmemiştim. Kişi olarak çok sevmiştim onu.Fakat sonrası kötü oldu. Ayrıca şimdi bir şey söyleyecem herkes köpürecek biliyorum.İlla Başından geçmesi gerek falan diye ama leyla hanım bekar ve çocuk yapmamış bir bayan.O zaman ben bunu düşünememiştim.Bunun yerine doğum yapmış bir kadın doğumcu daha iyi olur diye düşünüyorum.Tabi çok iyi erkek doktorlarda var ama ne bileyim bu konu çok hassas.Bu benim nacizane fikrim.Sonra mesela çatlak için bonal krem önermişti.Hem çok pahalı hemde hiç bir işe yaramayan saçma sapan bir kremmiş.Aynı hastahanede Sema ovalı var.Randevu alabiliyorsan ondan al leyladan bin kat iyi olacağı kesin.Ayrıca ben sezeryan oldum.Ve dikişlerim patladı.İstirahat ettiğim halde.İyi bir cerrah da değil.

Bird eaynı hastahanede hakan apaydın var.Bilmem ne uzmanı aynı zamanda.Benim yavrumun rahatsızlığını görmedi ultrasonda .üstelikte görülebilecek bir rahatsızlıkken.Sonrasında gidip ona sorduğumuzda o şeker adama gitti yerine bambaşka biri geldi sanki.Ve aynen şöyle dedi.Ceninde 6000 değişik rahatsızlık olabilir ben burda onlara bakarken bunlardan birini atlamış olabilirim. ıyidi sizin o matematiksel bir hataymış gibi bahsettiğiniz hatanız yüzünden benim yavrum ölebilirdi dediğimde de ayağa kalktı ve ukalaca bir tavırla gidin beni mahkemeye verin dedi.
Eşimde bende şaşırdık kaldık.Ne yüzsüz ne saygısız biri imiş meğer.Üstelikte biz öyle çazgır insanlar değiliz odasına dalıpta senin yüzünden az kalsın yavrum ölüyordu demedik.Boğazına sarılmadık.Hatta içeri girdiğimizde eşim adamla tokalaşıp ya böyle böyle bir durum oldu bizi aydınlatırmısınız dedi.Bizim bu yumuşak tavrımız karşısında böyle davrandı ve biz ordan çıktık ya hala sinir oluyorum.Kendimede eşimede o adama da. Canım ya böyle anlattım ama o hastahanede sema hanıma gidenler memnun bildiğim kadarı ile.Hastahane olarakta temiz ve sessiz.VErdikleri fiyatta da peşin ödeme yaparsan acayip indirim yapıyorla ama son ana kadar söylemiyorlar. Hakandan ve leyladan uzak dur bence.

Bird eaynı hastahanede hakan apaydın var.Bilmem ne uzmanı aynı zamanda.Benim yavrumun rahatsızlığını görmedi ultrasonda .üstelikte görülebilecek bir rahatsızlıkken.Sonrasında gidip ona sorduğumuzda o şeker adama gitti yerine bambaşka biri geldi sanki.Ve aynen şöyle dedi.Ceninde 6000 değişik rahatsızlık olabilir ben burda onlara bakarken bunlardan birini atlamış olabilirim. İyidi sizin o matematiksel bir hataymış gibi bahsettiğiniz hatanız yüzünden benim yavrum ölebilirdi dediğimde de ayağa kalktı ve ukalaca bir tavırla gidin beni mahkemeye verin dedi.
Eşimde bende şaşırdık kaldık.Ne yüzsüz ne saygısız biri imiş meğer.Üstelikte biz öyle çazgır insanlar değiliz odasına dalıpta senin yüzünden az kalsın yavrum ölüyordu demedik.Boğazına sarılmadık.Hatta içeri girdiğimizde eşim adamla tokalaşıp ya böyle böyle bir durum oldu bizi aydınlatırmısınız dedi.Bizim bu yumuşak tavrımız karşısında böyle davrandı ve biz ordan çıktık ya hala sinir oluyorum.Kendimede eşimede o adama da. Canım ya böyle anlattım ama o hastahanede sema hanıma gidenler memnun bildiğim kadarı ile.Hastahane olarakta temiz ve sessiz.VErdikleri fiyatta da peşin ödeme yaparsan acayip indirim yapıyorla ama son ana kadar söylemiyorlar. Hakandan ve leyladan uzak dur bence.

anlattıklarını şokla okudum:1shok:
bende sema hanıma gidiyorum ve memnunum açıkcası..ikili test için hakan beye göndermişti ve o kadar iyi bir dr. imajı çizdiki anlatamam,eşimle bayıldık saygısına,konuşmalarına....
şimdi 14 temmuzda ileri düzey ultrason için tekrar hakan beye gidicem.. nedense sema hanım böyle testlere ona gönderiyo herkesi,korktum bu anlattıklarından sonra ama :1no2:
ve uyuz oldum:kızgın:

anlattıklarını şokla okudum:1shok:
bende sema hanıma gidiyorum ve memnunum açıkcası..ikili test için hakan beye göndermişti ve o kadar iyi bir dr. imajı çizdiki anlatamam,eşimle bayıldık saygısına,konuşmalarına....
şimdi 14 temmuzda ileri düzey ultrason için tekrar hakan beye gidicem.. nedense sema hanım böyle testlere ona gönderiyo herkesi,korktum bu anlattıklarından sonra ama :1no2:
ve uyuz oldum:kızgın:

CAnım korkma .Hastane iyi bir hastane.Ben ameliyathane temizliğinden özellikle ameliyat sonrası ve öncesi hemşirelerinden de çok memnun kaldım.Doktorunda iyiymiş senin. ileri düzey ultrasonlarını başka laboratuvarlda da yaptırabilirsin.Orada yaptırman şart değilki.Hatta glikoz tahlilini bile başka hastahanede yaptırıp getirenler oluyordu. Bir keresinde benim önümde sıra bekleyen bayan tahlillerini almış onun ki kan tahliliydi zeynep kamilde yaptırmış getirmişti. Bu senin hakkın bence hakana gitme.
Ben hamileliğim başında bilmeden sigara içmiştim .Hamileliğimi de geç farkettiğim için folik asit kullanmamıştım. O kadar üzgündümki Hakan bey şöyle dedi. Hiç endişe etmeyin anadolu binlerce insan her yıl binlerce çocuk doğuruyor folik asitin ne olduğunu bile bilmiyorlar.Bunlar moda ilaçlar 5 yıl snonra başka bir şey çıkar. Sigara içinde hiç birşey olmaz içebilirsin demişti .Bu beni çok şaşırttı.Devam etti.Yapılan araştırmalar sigaranın çocuk üzerinde olumsuz bir etkisini ispatlayamadı..Sadece daha az kilolu oldukları ve erken doğuma sebep olabileceği yönünde bir kaç araştırma sonlandı. Bende yani zekası kalbi çiğerleri etkilenmiyormu dedim.Plesantanın bir süzgeç gibi görev üstlendiğini söyledi. O kadar kibar o kadar centilmendi ki.Çok rahatlatıcı bir tavrı vardı.Ben leyla hanım yerine hakan beye mi gelseydim acaba diye bile düşünmüştüm. FAkat sonrası çok kötü olmuştu.O ukala tavrını asla unutamam..Üstelikten doğumdan bir gün önce bir aksilikten şüphelenilmiş ayrıntılı ultrason istenmesine rağmen ikinci kezde göremedinizmi bu durumu. Görseydim ne yapacaktınız bu durum gebeliğin sonlandırılması gereken bir durum değil dedi. Ben bilmeyerek ve farklı bir nedenden ötürü sezeryan oldum normal doğum olsaydı bebişim ölecekti dedim .Ne yapabilirimki ddedi adam ya. Tamam 16 haftalıkken 22 haftalıkken görmedin de. Bir gün öncedemi göremedin.Üstelik bu durum 10 ay sonra farkedildiği için çocuk ilk kullanması gereken ilaçları kullanmadı.Anne sütü alamadı vs.vs. Tekrar o günlere dönmek istemiyorum. ADamın ukala olması kötü bir doktor olduğu anlamına gelmez.Fakat yaptığı hatayı üzgünüm bir hataydı olmamsı gerekirdi diye bile karşılayacak yetide olmayan bir insan o.Daha da önemlisi konuşma boyunca bebişin durumunuda sormad.E ne olmuş der gibi tavır içindeydi.Hele o el kol hareketleri .En azından hatası yüzünen ekstradan çekilen acılar var.Onların bile sorumluluğunu üstlenmedi.Ne bileyim ne desem boş.O kadar zaman geçti.Ama insan unutamıyor.Görüntüdeki kadar iyi bir doktor değil bence o. O ndaki sadece görüntü.İçerik yok.Siz başaka bir görüntüleme merkezine gidin.Ve moralinzi de hiç bozmayın.Hayırlı doğumlar inşallah.

X