stanbul Mecidiyeky pazar...

94049

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
3.117
1
0
İstanbul
kızlar mecidiyeköyde kurulan pazara giden var mı yada orda oturan.
pazarı zincirlikuyuya almışlar çok uzaklaştı eski yerinden ve yeni pazar yeri daha dar.

2 kere falan giitm ama pazarcılar protesto için pazarı kurmıcaklarmış artık bilgisi olan varmı bu konuda. inşallah eski yerine gelir ya çok güzeldi önceden.

Canım ben de pazar caddesinde oturuyorum zincirlidere mezarlığının yanına kuruluoo suan ama berbat pzarcılarımızın hepsi yook olanların tezgahları küçük dün gittim işTe yne ama bi duyum aLdımm sıkı duRrrr PAZARIMIZ BU AY GERİ GELİORMUŞŞ inŞ.:teytey::teytey:

Dereboyu cd. bir pazar kuruluyordu pazar günleri oradan mı bahsediyorsunuz?
Daha önce orada çalışıyordum eşimin şirketinin önündeydi pazar bir defa denk geldim ama hiç gezmedim.
Neyse inşallah her şey olması gerektiği gibi olur

Canım ben de pazar caddesinde oturuyorum zincirlidere mezarlığının yanına kuruluoo suan ama berbat pzarcılarımızın hepsi yook olanların tezgahları küçük dün gittim işTe yne ama bi duyum aLdımm sıkı duRrrr PAZARIMIZ BU AY GERİ GELİORMUŞŞ inŞ.:teytey::teytey:

ayy inşallah geri gelir yaaaa :teytey:

inŞ.canım bakalım yarın görücess ama ne bi afiş ne de bir pazar ahtası görmedim bugün bura pek ümitLi olmasam da istiorum,ayrıcaa bazı burada oturan insanlar demişLer ki yangın cıksa nerden gelcek gircek vs.pazar caddesinde neredeyse her sokağa arkadan giriş var taki cadde bitimine kadar dolayısıyla ulaşılabilir,vee suan kurulduğu yerde o kadar büyük bir trafik sıkıntısı var ki burada öle birşey olmuyor du... diliyorum hersey gönlünüzce oLsun..

:CüvCüv:inŞ.canım bakalım yarın görücess ama ne bi afiş ne de bir pazar ahtası görmedim bugün bura pek ümitLi olmasam da istiorum,ayrıcaa bazı burada oturan insanlar demişLer ki yangın cıksa nerden gelcek gircek vs.pazar caddesinde neredeyse her sokağa arkadan giriş var taki cadde bitimine kadar dolayısıyla ulaşılabilir,vee suan kurulduğu yerde o kadar büyük bir trafik sıkıntısı var ki burada öle birşey olmuyor du... diliyorum hersey gönlünüzce oLsun..

Back