- Konu Sahibi UgurBocugu
-
ben sımdık toplayım onların durun bakım
sımdık ne desem bende şaştım benım ıcın hıc farketmez mandalıne bıdaha sorcam bakalım olmadı
nısan ve mayıs dıe ıkı kez yaparız
burcu lınk verdıydım amme neyse
sımdık mayıs dedık kımse bısey demedı bızde nısanda olsun 1.buluşma hem sonra nerelere gıdebılırız dıe hemde tanısma olur ıkıncısıde mayısta olur dıyok nasıl gelen mı sen
burcu lınk verdıydım amme neyse
sımdık mayıs dedık kımse bısey demedı bızde nısanda olsun 1.buluşma hem sonra nerelere gıdebılırız dıe hemde tanısma olur ıkıncısıde mayısta olur dıyok nasıl gelen mı sen
Mayısta bidaha yaparız madem yaa olmaz mı kızlar mandilin için ona başka tarih olmuyomuş,
Biz istanbuldakiler nisan da buluşalım yada uzaktakilere uyar sa onlarda gelsinler hem antreman olur bizlerede program yaparız ikinci için mayıs ta mandilini de alır tekrar gezeriz derim ben dert etmeyin beya bukaaa
Durun bende tarih analizi yapayım :)
26 sı benim nikah tarihim 15 gün öncesindinden çeyiz serme işleri falan başlar. 10-11 zaten böcükümün doğum tarihi olmuyor. O zaman nisanın ilk haftası kalıyor.
Birde zaten bende alışveriş yapmayacağım çünkü o tarihe kadar herşeyim tamamlanmış olur belki ufak tefek şeyler alırım
as olan sizleri tanımak benim için ve sizleri tanımayıda çokkk istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?