- 26 Temmuz 2012
- 2.854
- 8.285
- 108
- Konu Sahibi Yildizsezen
-
Ya o değil de bu instagram dm foto zimbirtisini anlatsana. Nasıl bişey.
Teknololji adına bilinclenelim
Bu arada bence boş değil sana karşı.
Ama adım atacağın bir durum yok tabi.
Bak ben evlendim bundan 2 ay önce ayrıldım.
Üniversiteden bir arkadaşım ara ara beğenirdi ben de onun kileri beğenirdim önceleri.
Son zamanlarda daHa bir siklastirdi bu durumu.
O benim ailemin olduğu şehirde üniversitede öğretim görevlisi şimdi. Bir gün o şehirde paylaşım yaptığımda yazdı. Â sen de mi buradasin vs.
Konuştuk epey.
Benim üniversite dönemlerimden , kisiligimden vs bahsetti onda bi iz bıraktığımi fakat söyleyemedigni filan söyledi.
Yemek daveti yaptı ben yazisiyodum ya arada kaynattim onu. :)
Daha sonra tekrar kahve yemek davetinde bulundu musait olduğum bi zaman diye.
İnşallah dedim. Daha da dönmedim o şehirden gittim bugun
Yani konuşmak, gorusmek isteyen insan bi şekilde adım atar.
He benim Göynüm yok geçiştirdim o ayrı.
Bu açıdan sen isteklinin darısı basina
Ay yok ya o neymiş öyle ..Ay inşallah ya muhabbetimiz olmadigi halde gecenlerde dogum gunumde dogum gunun kutlu olsun diyip gulucuk ve gul emojisi atmisti o zamanlar hoslanmiyordum da suan atmasini cok isterim valla Burak Ozcivit gibi bebeDm olayi da instagtam dm mesaj logosunu paylasiyorsun mesaj atayim anlaminda begenen olursa mesaj atiyorsun da benlik degil sanki ben öyle yapan kizlara ay bu kadar dusmus mu bu da diye cok kiniyordum Allah affetsin bende dusmek uzereyim ama yok yapmam
Bence hoşlanıyor
Hayırlısı artık.Daha yeni bitti diğeri galiba nerdeyse hemen yara bantları bulmayın allah aşkına çivi çiviyi bazen sökmez.
bu yeni mi oldu?Yok valla cok basit geldi bana mesajlasiyoduk numarami istedi bi saat falan konustuk yarin okulun var yat uyu islanma yarin konusalim tamam mi dedi 190 boyuna utanmadan utanan emojiler atiyodu bir de hic yakismiyordu birdaha da yazmadi zaten sanki ona kaldim (evet yokluktayim)
bu yeni mi oldu?
ben ilk mesajınızı okudum da bir erkek ilgisini belli etmek için eskilere gider bi de beğeni atar diye düşünmüştüm oysa
Aman boşver.
Bende yazmayana yazmam.
İlgisi olan günaydın da yazar hatrını da sorar muhabbet açar.
Şimdikiler ilk adımı kızdan bekliyorlar.
Ben geri kafalıyım bu konuda valla, ilk adımı erkek atmalı.
(Ha istisnalar hariç, bi erkekten çok hoşlandıysam veya aşık olduysam cesaret ederim ilk adıma)
Dimi dimiValla bende yazmiyorum yazmazsa da yazmasin. Kime elimi atsam curuyor zamaninda hoslandigim erkeklerin alnina yildizsezen diye damga basmak istiyorum zavalli hemcinslerim iliski yasayip da travma gecirmesin hepsi ayri bi degisik
Ay tövbe tövbe kaç o zaman arkana bakmadan.Katılıyorum kesinlikle diger iliskimi tamamen soktum attim aylar once zaten o problem degil. Yapim degildir sevmedigim biriyle zaten olamam kimse de yara bandi olamaz bende. Hayırlısı olsun Burak Özçivite de benzemiyormuş zaten konuştuktan sonra Kahtalı Mıçı Ibrahim Tatlises karisimina benzedigini farkettim
Dimi dimi
Karaktersiz karaktersiz davranıyorlar kalbimizi kırıyorlar sonra gidip başka kızlara dünyanın en iyi erkeği ayakları yapıyorlar hahah pazarcılar gibi iyileri öne koyuyorlar ama arkası hep çürük
Öyle masum olduğuna aldanma sen yakışıklı olduğunun farkındaysa vardır onunda bi numarasıAhahha benzetmeye bayildim yalnizSu hayatta gordugum tek yakisikli karakterli erkekle ayni kurstayiz o da cok masum kendimi yaninda abazan hissederim. ..Birlikte oturup cografya testi cozduk azicik yakisikli erkek havasi alip geri dondum oturdum yerime sonra yetti azicik
Öyle masum olduğuna aldanma sen yakışıklı olduğunun farkındaysa vardır onunda bi numarası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?