- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
Aslinda durum hicte okadar tuhaf yada karisik degil. Okadar alismisiz ki maalesef seytan gibi ortalikta cirit adam yilisik erkeklere, kizlarla nasil konusulacagini nasil davranilacagini cokcok iyi bilen cokbilmislere, boyle saf temiz delikanlilar bize tuhaf geliyor.
Adam 1 ay tanisiyoruz diye cicek bile gondermis yahu, hicbir odunluk vs gormedim yani. Bence arkadasin bu cocugu ASLA ve ASLA cekingen diye tanimaya calismaktan vazgecmesin. Inan bana, yarin picin biriyle ciktigi zaman bu delikanliyi dusunup dusunup pismanliktan mahvolacak.
Kisaca basimdan gecen bir hikayeyi anlatmak isterim. tipkisinin aynisi davranislarinda bulunan bir delikanliyla tanismistim. Okadar cok istedi ki beni (ailesi aileme bile duyurdu gelmek istediklerini, aile dostumuzun ogluydu), ama davranislariyla okadar beceremedi ki beni kandirmayi (evet resmen cekingenliginin kurbani oldu, okadar hos bir delikanliydi ki halbuki, cok fazla temizdi)..bi turlu biseyler baslayamadi aramizda bende yoruldum sikildim gittim agzi iyi laf yapan, uc bes bakisiyla beni tavlayan kibirinden yanindan gecilmeyen bi adama tutuldum, ve evlendim. O delikanli ne mi oldu...dogumgunumde bana ilk mesajimi o atti tabiki yine. Tesekkur ettim, hal hatir sordum, kendimin cok yogun oldugunu soyledim, hayirli isler var buralarda, oralarda hala bisii yokmu tarzinda bisii yazdim. Hayirdir diye sordugunda sozlendigimi soyledim, sende ne var ne yok diyede yuzsuzce bir cevap yazdim. Bunca zaman hep kimi bekledigimi cok iyi biliyorsun, diye baslayan sitemli bir mesaj atti. Sonra mi? Sonra su anda bosanmak uzere oldugum esimle evlendim.
Yaaani cancaazim, nekadar temiz, okadar iyi.
Kıyamam ya
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)