- 19 Temmuz 2013
- 304
- 38
- Konu Sahibi peaceintheworld
herkese iyi geceler kızlar ben bir şey sormak istiyorum ziraat bankasında staj yapan üniversite öğrencilerine maaş veriliyormu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef ki her kurum vermiyor. Ben alamamıştım.Staj yaptigin her kurum para vermek zorunda. Minimum asgari ücretin yarisidir maaşın
Her kurun vermiyor,alamadım şahsenStaj yaptigin her kurum para vermek zorunda. Minimum asgari ücretin yarisidir maaşın
Maalesef ki her kurum vermiyor. Ben alamamıştım.
Her kurun vermiyor,alamadım şahsen
Söyleyince de hunharca gülmüşlerdi
hayır cnm. bu yaz tatilinde yapılan stajda hiç bir yer ücret vermiyor.herkese iyi geceler kızlar ben bir şey sormak istiyorum ziraat bankasında staj yapan üniversite öğrencilerine maaş veriliyormu?
Maalesef canım yazın yaptığım için vermediler.Sigortali stajyerlere vermek zorunda. Cezasi var
Sigortamda vardı ama maaş yoktu :))Sigortali stajyerlere vermek zorunda. Cezasi var
Sigortamda vardı ama maaş yoktu :))
Liselerde vermek zorunda ama universitelerde degil.Sigortali stajyerlere vermek zorunda. Cezasi var
Liselerde vermek zorunda ama universitelerde degil.
Ozel sektorde kuruma bagli :)Ha bunu bilmiyorum. Ben sigortasiz calistim maas almistim buna ragmen. Patronun insafina kalmis demekki
Ben Ing de yapmıştım sadece ticket (yemek kartı ) vermişlerdi arkadaşlarım farklı bankalarda yapmışlardı onlara yemek kartı bile vermemişlerdiherkese iyi geceler kızlar ben bir şey sormak istiyorum ziraat bankasında staj yapan üniversite öğrencilerine maaş veriliyormu?
Çünküm üveyizsağlıkçılara bi cacık yok söyliyim devlet kurumu diye düşünmeyin üniversite öğrencilerine vermiyorlar.