Staj İçin En Uygun Yer ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi Morfo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Morfo

Nirvana
Pro Üye
29 Kasım 2009
7.073
66
683
42
İstanbul
Smmm staj başlatma sınavını kazandıktan sonra staj yapmak için en uygun ortam muhasebe bürosu mu şirketler mi?Konu hakkında bilgi verir misiniz arkadaşlar...:uhm:

serbest muhasebeci mali müşavirlik bürosunda stajını başlatman senin için iyi olur desem yalan olur. Arkadaşlarım süper muhasebeciler maliyet muhasebesi falan ama, Kitapla uygulama arasında hep bocaladılar.
Şirket senin için daha iyi bence kitaplardan çalışırsın , benim fikrim ve gördüklerim.
:) hayırlısı olsun.

Üniversiteden sonra sınavları kazandı stajını bitirdi şimdi Hiç muhasebe bürosunda çalışmadan mali müşavir oldu arkadaşım.
:CüvCüv:

teşekkür ederim öncelikle...
genelde hep işin mutfağı bürolar olarak görülüyor..bende işsiz kaldığım dönemler çook şirkete başvurdum ama genel muhasebe konusunda uygulamada çok eksiğim vardı ve şirkete görüşmeye gittiğim yetkililer bile en az bir yıl orda çalış diyorlardı..bunun yanı sıra bazı ilanlrda da m.bürosunda deneyim şartı arıyorlardı...açıkçası insanın kafası karışıyor..şirkette yapsan tek bir sektörle idaree ediceksin,şartlar daha uygun evet,belki ortamda iyi olcak..büroda sektör ağı geniş,sonuç olarak yoğunluk söz konusu tabii...şuan m.bürosundayım ben,henüz çoook yenii.en azından stajımı başlatayım ve süre zarfında öğrenebildiğim akdar çok şey öğreneyim ve iş arama sürecim devam etsin diyorum bir yandan..ama haliyle kafam yine karışık,siz gibi tecrübeli insanlardan bilgi almak istiyorum,yaşamış yada şahit olmuş kişilerden....:çok üzgünüm:

bende bürodayım ama şartlar çok kötü yaaaa( şirkette bulamıyorum noolcak benim halimmmmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…