Bu doktora suda doğum özendiğim için sürekli bakıyordum. Takip ediyordum. Sonra gördükçe bana biraz egolu bir hava verdi. Doktor benim yanında samimi hissedebileceğim, rahatça konuşabileceğim birisi olmalıydı. Tereddütlü bakıyordum. Yazınızı görüncü hemen okudum. Çok geçmiş olsun2024 yılında ikinci hamileliğimin haberini aldığımda soluğu ssvd için Yusuf olgaçın yanında aldık 9 ay boyunca Anadolu yakasından Avrupa yakasına gittik geldik doğuma hazırlık eğitimi dediler katıldık
Genel olarak Yusuf Olgaç donuk bir yapıya sahipti ben sorun etmedim çünkü hedefe odaklanmıştım ssvd olmalıydı herşey yolunda giderse muayene süreleri aşırı kısa iyi güzel herşey yolunda var mı sorunuz yok teşekkürler iyi günler şeklinde geçti tüm muayeneler derken doğum başladı 38+4 te özel ebem de vardı hastaneye geçtik vs doğum gerçekleşti şükür çocuğumuzu kucağımıza aldık hayalimdeki gibi ssvd ve suda doğum buraya kadar harika akabinde doğum sonrası ilk muayenemde rahimde kanama alanı görüldü ilaç yazdı ve geçmezse 40 muaynesinde ki geçmediği görüldü plasenta parçasını rahim kasılma bozukluğu yaşadığı için atamadığını tespit etti küçük bir kürtajla hemen temizleriz dedi inandık gittik küçük kürtaj dediği laparoskopi ile sonuçlandı rahim yırtılmış ince bağırsak kürtaj sırasında zarar görmüş denildi 40 günlük bebeğimle yarım saat diye girdiğimiz hastanede 24 saatten fazla karnımda laparoskopi delikleri ile kalakaldım bu operasyona kadar idrar kaçırma dışında bir sorunum yoktu operasyon sonrası pelvik taban bölgesindeki organlar zarar görmüş rahim sarkmış kalınbağırsağın son kısmı da i.sürekli genital bölgemde dolgunluk hissediyordum bu operasyondan bir ay sonrası bu sıkıntılarımı farklı bir doktora anlattım muayene oldum sonuç olarak ameliyat olmam gerektiğini söyledi ben inanmayıp başka doktora da gittim o da aynı şeyi söyledi özetle kalan plasenta parçasını temizlemek isterken beni mahvetti 3 hafta önce ameliyat oldum ve yüklü bir ücret ödedim ücreti geçtim şimdi 6 aylık bebeğimi kaldıramıyorum ameliyat sonrası dikkat etmem ağır kaldırmamam gerektiği için sonuç olarak dikkatsiz davranışının bedelini ben ödedim siz siz olun iki kere düşünün benim yaşadığımı yaşamayın sezaryen olmayayım derken iki defa ameliyat olmak zorunda kaldım kendisi yüzünden bu arada beraber gittiğimiz iki arkadaşım da bırakmıştı kendisini keşke bende bırakmış olsaydım ya da o operasyon için gitmeseydim neredeyse çok basit çok kolay dediği işlemi klinikte bile yaparız diye belirtiyordı birde normalde doğum sonrası rahim aşırı yumuşak olduğu için kürtaj aşırı bir riskmiş bu gibi işlemleri robotik cerrahi ile yapması gerekiyormuş ama kameralı vs kürtaj ile kalıntıyı temizlerken göremediği için tüm o bölgede Organlara zarar vermiş bu arada bebeğim 2.850 gr doğdu yani iri bir bebek değildi ve zor bir doğumda değildi ve doğum sonrası idrar kaçırma dışında operasyona kadar 40 ım çıkmıştı bebeğim iki aylık bile değildi Organ sarkması sorunu ya da belirtisi yaşamamıştım herşey o başarısız girişim sonrası oldu neyseki hayattayım diye dua ediyorum öyle gönderse eve kimbilir ne gelirdi başıma bu da birşey tabi
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun Allah korumuş gerçekten
Evet egosu zaten sorgusuz sualsiz tavan iletişim kurmak için sürekli taklalar attım iki gebe arkadaşım son iki haftasında bıraktı onların ilk normal doğumuydu şanslılardı bende ssvd desteklediği için kaldım keşke içime ilk acaba düştüğünde bıraksaydım doğum sırasında her odaya geldiğinde göz devirip yine mi olmadı tavırlarını yazmadım bile o tavırları inanılmaz geriyordu beni doğum süresinde mesela verdiğin parayı saymıyorum bile gerçekten kendi elimle ateşe attım kendimiBu doktora suda doğum özendiğim için sürekli bakıyordum. Takip ediyordum. Sonra gördükçe bana biraz egolu bir hava verdi. Doktor benim yanında samimi hissedebileceğim, rahatça konuşabileceğim birisi olmalıydı. Tereddütlü bakıyordum. Yazınızı görüncü hemen okudum. Çok geçmiş olsun
İnstagramda takip ediyordum ,çok iyi gözüküyordu aslındaEvet egosu zaten sorgusuz sualsiz tavan iletişim kurmak için sürekli taklalar attım iki gebe arkadaşım son iki haftasında bıraktı onların ilk normal doğumuydu şanslılardı bende ssvd desteklediği için kaldım keşke içime ilk acaba düştüğünde bıraksaydım doğum sırasında her odaya geldiğinde göz devirip yine mi olmadı tavırlarını yazmadım bile o tavırları inanılmaz geriyordu beni doğum süresinde mesela verdiğin parayı saymıyorum bile gerçekten kendi elimle ateşe attım kendimi
Evet Instagram için harika birine dönüşüyor bir anda sevecen sıcakkanlıİnstagramda takip ediyordum ,çok iyi gözüküyordu aslında
Çok şaşırdım
Kaç para ödediniz acaba hep merak ediyordumEvet egosu zaten sorgusuz sualsiz tavan iletişim kurmak için sürekli taklalar attım iki gebe arkadaşım son iki haftasında bıraktı onların ilk normal doğumuydu şanslılardı bende ssvd desteklediği için kaldım keşke içime ilk acaba düştüğünde bıraksaydım doğum sırasında her odaya geldiğinde göz devirip yine mi olmadı tavırlarını yazmadım bile o tavırları inanılmaz geriyordu beni doğum süresinde mesela verdiğin parayı saymıyorum bile gerçekten kendi elimle ateşe attım kendimi
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaşadığınıza. Ben 3 doğumumu da kendisinde yaptım. İlk doğumda sezeryan ikinci ssvd 3. de sezeryan oldu. Ama Yusuf hoca bir abi gibidir donuk durur ama endişelidir doğum olana kadar pek gülmez. Doğum olduktan sonra rahatlar güler artık. Ben kendisinden hep memnun kaldım.
Ama sizin yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Kimse dört dörtlük olamaz tabi. Tekrar çok geçmiş olsunt
Sadece ssvd suda 80 kendisi 30 hastaneKaç para ödediniz acaba hep merak ediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?