ßuda sıkıntıdan çatlamak üzere olanların Topiği Olsun =)

allah analı babalı sağlıklı bi evlat nasip eder inşallah:)
yok okumuyorum malesef lise bittikden sonra devam etmedim ama bu sene kpssye gircm inşallah şansımı deniycem 20 yaşındayım bi kez daha deneyim:)

allah analı babalı sağlıklı bi evlat nasip eder inşallah:)
yok okumuyorum malesef lise bittikden sonra devam etmedim ama bu sene kpssye gircm inşallah şansımı deniycem 20 yaşındayım bi kez daha deneyim:)

amin cnm inşallah..:Saruboceq:
Allah seninde hakkında hayırlısını nasip etsin :1hug:

amin saol inşallahhh:)
nys ben yatıyorum allah rahatlık versin yarın gece görüşmek diliğiyle iyii geceler:)opuyorumnanaktan

sagol canım iyiyim bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim

hoşbulduk güzelim bak ayağım uğurlu geldi hehehe

kaydirigubbakcemile3
ya sabahları çok qeç kalktığımızdan mıdır nedir
qece çok qeç uykum qelio yaa bilmiyorumkismile
qeç saatte uyuyorum ondan sonra da
öğle vakti 12de kalkıyorum :bbo:
iyice karıştı uykularım yaf :1shok:

19 aylık canım.benim oğlumda geç yattıgı için biz de geç kalkıyoruz.sen şimdi rahat rahat yat.yakında zor günler seni bekliyor...:)

kaydirigubbakcemile3
ya sabahları çok qeç kalktığımızdan mıdır nedir
qece çok qeç uykum qelio yaa bilmiyorumkismile
qeç saatte uyuyorum ondan sonra da
öğle vakti 12de kalkıyorum :bbo:
iyice karıştı uykularım yaf :1shok:

evet aynen be canım 12 dedimi yatsak böyle olmayız ama bende aynı öğle 12de kalkıyorum ne fena :1no2:

19 aylık canım.benim oğlumda geç yattıgı için biz de geç kalkıyoruz.sen şimdi rahat rahat yat.yakında zor günler seni bekliyor...:)
maşallah..
benim oğluş babsına çekerse uykucu olur zorluk çekmem inş yaa :ecrin_bebek:
herkes şimdi en rahat zamanın zor qünler seni beklio dio
qözümü korkutmain yaf eyvahedigeldismile
aman sağlıklı olsunlar da uykusuz kalırım ben onun için :1hug:

evet aynen be canım 12 dedimi yatsak böyle olmayız ama bende aynı öğle 12de kalkıyorum ne fena :1no2:

evet kötü qerçekten yaa
qeç kalkınca da qün çabucak bitio hiç bişi anlamıorum boshayallersmile

aynen canım ya ama napalım allahtan benim eşim sorun etmiyo o yatalı çok oldu sen otur diyo bide biliyor farmvilledeyim sürekli oynuyorum delisi oldum istesede kızamıyo sempatiksalakcinni

aynen canım ya ama napalım allahtan benim eşim sorun etmiyo o yatalı çok oldu sen otur diyo bide biliyor farmvilledeyim sürekli oynuyorum delisi oldum istesede kızamıyo sempatiksalakcinni

benim eşimde sabah çok erken işe qittiğinden akşamları fazla duramıo qeç saate kadar
saat 11'e doğru sızıyo olduğu yere kaydirigubbakcemile3
yahu bu farmville her neyse benim eşim onu çok oynuyo yaa
yok tarlası varmış altını varmış
bişiler ekiomuş da toplamazsa çürürmüş falan :roflol:
işten qelince yemeğini yer yemez tarlasına bakıo
ben hiç bişi anlamadım ondan yaa kaydirigubbakcemile3

yok canım ya korkma.zaten doğum yapar yapmaz öyle bir duygu oluyor ki bebek ıhh dese uyanıyorsun.onun sevgisi öyle büyük oluyor ki sorun etmiyorsun.merak ettiğin şeyler varsa sor canım deneyimli biri olarak yardımcı olurum.

X