- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani bu ev borç mevzularından önce ilişkiniz nasıldı ?
Burada tabiki tartışmasız haklı olan sensin.
O dediğini yaptıramadığı için mi bu kadar çirkefleşti acaba?
Olayları gerçekten iyi analiz etmelisin.
Basit bir kavga olmamış çünkü
Bunlar iyice yüzsüzleşti..
Hani iyi insan desteği de yaramıyor bunlara onu anlıyorum her geçen gün..
Tabi ki haklısın..
Ya ucuz ev bulurum beğenmez ki bende beğenmedim zaten. Ben tek başıma yaşarken bile içime sinsin o ev benim evim sonuçta içinde huzur bulmam gereken tek yer diyerek şartları zorladım 800 tl kira verdim. İnanın işin kira boyutunda değilim ama Afedersiniz köpek bağlasan durmayacak evlere de kalkıp 600-700 vermektense fazlasını veririm mutlu huzurlu otururum dedim hep. İnsan bu kadar çalışıp didindiktem sonra tek huzurlu olacağı yer evi. O kadar üzgünüm ki ağzımo açıp 1 keline konuşmak dahi içimden gelmiyor. Artık evi falanda geçtim aylardır aynı evde oturup son 10 liramızı bile paylaşırken nasıl oldu da ben onu eziyor konumuna düştüm anlamıyorum. İnsanlar gerçekten çok acımasız. Annemin bir lafı vardı bir insanı 40 yıl sırtında taşı gıkı çıkmaz ama 1 gün bırak senden kötüsü olmaz diye ne kadar doğruymuş. Kaldı ki ben bırakmadan bu konuma düştüm
İşin özeti ne biliyormusun. Aslında aile tarafından dışlanmış her bayan bunu yaşıyor etrafımda gördüğüm. O kadar çok yanlız kalmaya alışıyoruz ki birinden ufak bir manevi destek görünce kabulleniveriyor kendimizden biri olarak görüyoruz. Ben yıllardır tek yaşıyorum. Ünv bittiğinden bu yana. Türkiyenin büyük şehirlerinden çoğunda da yaşadım işim gereği. Paramı her türlü kazandım her türlü ayakta kaldım her şeye çözüm buldum ama çözüm bulamadığım tek şey zaman zaman ağır gelen yalnızlık hissiydi. Demem o ki o yüzden paraya önem vermiyorum önemli olan maneviyat ama keşke buna da değebilecek biri olsa
Aile tarafından dışlanmadım hiç.
Benim sorunum da aşırı vefa..
Küçücük manevi iyiliklere bile aşırı değer yükleyip varımı yoğumu verecek moddayım..
Bence bizim psikolojimiz bozuk araştırmak lazım :)
Adam kendi sorunlarına destekçi bulmuş 100 lira için seni üzüyor yaa..
Bu ne cesaret o kısım kudurtuyor beni..
Aile tarafından dışlanmak derken sizi kastetmemiştim aslında kusura bakmayon yanlış telafuz ettim sanırım.
İşte bende maneviyata çok önem veririm zamanında onda da yokken cebindeki son parasını bile benimle paylaştı ya tamam işte bende. Sadece para pul değil. İşinin gücünün arasında (ki bazen gerçekten çok yoğun olur turizm sektöründeyiz. ) hasta olduğuüu bilip arayıp biraz daha iyimisin demesi bile benim için hiç bir para pulla ölçülemez. Bu ve bunun gibi bi çok şey.
Evet psikolojimiz bozuk bence ama karakterimiz değil çok şükür. İnsamlara karşı fazla merhametliyiz ve fazla pesimist davranıyoruz bizim problemimiz bu olmalı..
Aslını söylemek gerekirse gerçekten bi gözüm korkmadı değil. Yani 100 tl için kalp kırmaya değer mi bilemedim...