Bende ilk açma kapamayı öğrendim.
Ya benim bu konuda bir anım var anlatmak istiyorum kısaca;
Ben daha orta-lise dönemlerimde yaz tatilinde bir arkadaşla tanıştım. Yaz tatili için iş aradığımı söyledim oda bana kendi işini tavsiye etti. Ben çıkıcam seni yerime yerleştiriym dedi. Bilgisayar biliyormusun dedi hayır dedim. Bunu söyleme patronlara ben sana öğretirim 15 gün beraber çalışırız dedi. Neyse işe başladım o gün ve görüşmedede biliyorum dedim. O kız hatta bana "ben çaycı kadına ve tahsilatçı çocuğa bile öğrettim bilgisayarı, sıkıştığında onlar bile yardım ederler" demişti. Kız o gün beni bırakıp çıktı işden. Meğerse patronlar yerine birini bulmadan çıkamazsın demişler ondanmış acelesi. Neyse kız gitti patronlardan biri aradı beni ve bir müşteririn extresini istedi. Ben şok tabikiiii nerden bilicem muhasebe proğramını kullanmayıda çıkarıcam..... Hemen çaycı kadına sordum oda bana dediki ; " bana sadece açma kapama düğmesini gösterdi, çıkarken kapatmayı unutursa arkasından kapatabileyim diye" demezmi.... :roflol: Ben resmen mahfoldum bittim yani. :1no2: Sonunda patronlarda anladılar ama sevdiler beni ve yardımcı oldular, hatta iyi bilen birinden ders almamı bile sağladılar sağolsunlar. Bilgisayarla ilk tanışmam ve öğrenmem gençlik yıllarımda bu şekilde komik-dramatik bişekilde olmuştu. mirmirmirmir