• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SS giri belgem yrtld!

adabaran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
45
0
86
İstanbul
lütfen yardım edin öss giriş belgem sınav numarası yerinden yırtıldı yapıştırdım sınava 3 gun kaldı sizce bi problem olur mu bilen var mı yada başına gelen klütfen yardım edinn :gitme: resimleri bunlarda

Eklentiler

• $Görüntü030.jpg
    $Görüntü030.jpg
    101 KB · Görüntüleme: 91
  • $Görüntü044.jpg
    $Görüntü044.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
istersen ankarayı ara klavuzda ösym nin numaraları oluyor ama yapıştırmışsında zorluk çıkaracaklarını sanmıyorum..

sanmam..tamamen yırtılsa belkı sorun cıkardı ama bunda bır sey cıkıcagını sanmıyorum

Canım korkma hiçbirşey olmaz.:olmaz:
Buruşukluk gibi duruyor zaten.
Bende yırtıldı deyince paramparça oldu sandım.
İçin rahat olsun sınav stresinin üstüne bir de bunu dert etme canım.
Başarılar
:Saruboceq:

renkli fotokopsini cikar yaninda bulundur canim

uzulme be canim benm

Arkadaşım işini şansa bırakma ve yarın en yakınında ki ösym bürosuna git ve 3 tl karsılıgı yenı giriş belgenı cıkarttır bence.Bu belgeyı kabul etmeme ihtimalleri yuksek..

Benimde sınav giriş belgem gelmedi postayla bugün büroya gittim çıkarttım 5dk da.Ayrıca kağıdı yırtık biri geldi almazlar sınava belki die yenisini çıkarttı

her il de ösym büroları var.bulunduğun şehirdeki ösym bürolarından birine ulaş orda bu sorunu halledebilirsin.Önce ankara bürosunu ara onlar seni yönlendirir.ama işini şansa bırakma.

merhaba sayın adabaran, bu seneki bir sınava giriş belgeniz yırtılmış ve forumda fikirleri sormuşsunuz. benim de sizin yırtılmaya benzer bir şekilde kpds sınava giriş belgem yırtıldı :( acaba siz yırtıkken yapıştırıp mı girdiniz, öyle yaptıysanız bir sorun oldu mu, sınav salonunda bir sıkıntı olmadıysa daha sonra ösym tarafından bir problem çıkartıldı mı? cevabınızı beklerim, iyi günler dilerim.

Back