Srtnda Kahverengi lekeli mantar olan var m?

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
KIZLAR SIRTIMDA HARITA GIBI GUNES LEKESINE BENZER BIR LEKE VAR BEN HEP GUNESL LEKESI SANIRDIM BIR KARIS BUYUKLUGUNDE VE ACAIP KASINIYOR BU KONUDA BILGISI OLAN VARMI MANTAR OLDUGUNU DUSUNUYORUM MANTAR LEKELERI GECERMI TEDAVIYLE:a015:

canım hemen damladım bak şimdi :)

benimde bu sene cıktı ama senin kadar buyuk degil bende guneşten oldugunu dusunuyorum çil şeklindeler ...

ama gel gorki elle dokununca hissediyorsun ...
oysa çil olsa hissetmezsin ama ben hissediyorum kabarcık şeklinde geliyor elime ve acayip kaşınıyor ...

aynı şeymi bilmiyorum ama bende bu durumdan cok korkuyorum cesaret edip cildiyeye gidemedim bişey diyecekler diye :S

benim babamda var vücudunun bi çok yerinde.
doktor ona şampuan gibi bişey vermişti onu kullanınca düzeliyodu. ama babam dikkat etmedi tabi düzenli kullanmadı.
cilt doktoruna bi görün istersen.
geçmiş olsun inşallah geçer.

Bir cildiyeye görünmekte fayda var. Bana da evimdeki kedimden bulaşmıştı mantar.
Bi tanesi yüzümün kenarında, bi tanesi kolumun içinde, bi tanesi de bacağımda.. Büyüklüğü 10 yeni kuruş büyüklüğündeydi hepsinin.. Etrafı kırmızı halka şeklinde sanki sigara söndürülmüş gibi bir görüntüydü:bbo: korkunçtu.. arayı fazla uzatmadan cildiyeye gitmiştim. Ağız yoluyla ve krem vermişti. Onlaı kullandım 2 ay gibi bir sürede geçti.. Ama öyle illet bir hastalık ki her regl dönemimde belirginleşiyor hemen.. Sabır gerektiren bir hastalık açıkçası..

canım hemen damladım bak şimdi :)

benimde bu sene cıktı ama senin kadar buyuk degil bende guneşten oldugunu dusunuyorum çil şeklindeler ...

ama gel gorki elle dokununca hissediyorsun ...
oysa çil olsa hissetmezsin ama ben hissediyorum kabarcık şeklinde geliyor elime ve acayip kaşınıyor ...

aynı şeymi bilmiyorum ama bende bu durumdan cok korkuyorum cesaret edip cildiyeye gidemedim bişey diyecekler diye :S

canım benımkı egzamaymıs senınkıde buyuk ıhtımalle oyledır

X