Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ergenlik çağını geçdim ama halen hormon düzensizliklerim olduğu için varlar yazın deniz suyu ve güneş iyi geliyor baya geçiyolar benden tavsiye yazın bol bol güneşlen
bu konuda cilt doktorundan yardım aldım ve sonuç süper. bol bol su için, aklınıza her geldiğinde su için çünki sırttaki sivilceler yüzdekilerden farklı olarak karciğerden gelirmiş su içmediğinz yada az su içtiğiniz zaman böbreklerin dışarıya atacağı fazlalıkları karaciğer atmaya çalışırmış ve buda sırttan sivilce olarak dışarı atım sağlanmaya çalışırış. bunun giderilmesi için bol bol su içmek lazımmış. kola ve nescafe başta olmak üzere çok baharattan uzak durun göreceksinizki pürüzsüz bi cildinizi olacak.
benim 1ay sonra düğünüm var sırtımda bazen sivilce çıkıyordu e dekoltede giymek çok kötü olyodu alanında çok iyi bi cildiyeciye gittim ve bunları söyledi ilaç falan hikaye yani. ben su içiyorum hergün sabah özellikle aç karna 1su bardağı kesin için böbrekler hep çalışsın idrarinizin bembeyaz çıkmasını sağlayın, bana dua edecksiniz.
sırtımda bayadır sivilceler var ve bn bu sitede gezinrken sadece yüz için olanları bulabildim.yardm olabilcek olan varmı?????
bu arada 17 yaşındayım.ergenlik çağı faln bn soradan gececegıne ınanmıyrm bi çare arıyorm yardm edin lütfn...![]()
Ben yeniyim kadınlar kulübünde o kadar güzel konular işlenmiş ki okuyup not almaktan hiçbir konuya cevap yazamıyorum yerimseniben
sırtımdaki sivilceler için doktora yeni gittim. Aknefug BP5 ve SivEx losyon verdi.Ayrıca bide banyoda kullanılması için Konazol medical şampuan.Bakalım kullanıyoruz şimdilik iyi gidiyo kurumaya başladılar.Gelişmeleri haber veririm :sm_cool: