• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Srtmdaki sivilceler ...

_CeyDa_

birgün bitecek bu hasret.
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
4.628
4
116
Zonguldak
sırtımda bayadır sivilceler var ve bn bu sitede gezinrken sadece yüz için olanları bulabildim.yardm olabilcek olan varmı?????
bu arada 17 yaşındayım.ergenlik çağı faln bn soradan gececegıne ınanmıyrm bi çare arıyorm yardm edin lütfn...:utangac:

ben ergenlik çağını geçdim ama halen hormon düzensizliklerim olduğu için varlar yazın deniz suyu ve güneş iyi geliyor baya geçiyolar benden tavsiye yazın bol bol güneşlen

benim esimdede var yazzik cikinca nasil cile aci cekiyo banyo yaptikca keseliyorum birazda olsa rahatliyo yazinda firsat buldukca gunesleniyo o cok iyi geliyo keske bi cozumu olsada elimden gelse tamamen gitse o uzuldukce bende uzuluyorum...

ergenlikten sonrada geçmiyo kendiliğinden. ben yaşadım halen daha tek tük çıkar deli eder beni. tek çaren bi cilt doktoruna görünüp doğru ilacı kullanmak.
havasız kalıyo bide çoğunlukla ondan çıkıyo kışları bende. haftada bir keselenmeye gayret göster. en azından azaltabilir.
geçmiş olsun.

Benim eşimdede var ve doktora gittiğimizde stresten dolayı demişti.ki normalde tam tersine kuru - normal arası bi cilde sahip.yani yağlı da değildir cildi.losyon tarzında şeffaf bi sıvı ilaç verdi,sivilcelerin üstüne sürmek için ama pek bi iyileşme olmadı..bıraktık..bilemiyorum nasıl bişey çözüm olabilir..bi de acı veriyomuş bazılarıı :(( bu konuda bi çözüm bulan varsa tavsiyelerinizi bekliyoruz arkadaşlar..:enbuyukkk:

bu konuda cilt doktorundan yardım aldım ve sonuç süper. bol bol su için, aklınıza her geldiğinde su için çünki sırttaki sivilceler yüzdekilerden farklı olarak karciğerden gelirmiş su içmediğinz yada az su içtiğiniz zaman böbreklerin dışarıya atacağı fazlalıkları karaciğer atmaya çalışırmış ve buda sırttan sivilce olarak dışarı atım sağlanmaya çalışırış. bunun giderilmesi için bol bol su içmek lazımmış. kola ve nescafe başta olmak üzere çok baharattan uzak durun göreceksinizki pürüzsüz bi cildinizi olacak.

benim 1ay sonra düğünüm var sırtımda bazen sivilce çıkıyordu e dekoltede giymek çok kötü olyodu alanında çok iyi bi cildiyeciye gittim ve bunları söyledi ilaç falan hikaye yani. ben su içiyorum hergün sabah özellikle aç karna 1su bardağı kesin için böbrekler hep çalışsın idrarinizin bembeyaz çıkmasını sağlayın, bana dua edecksiniz.

ve aklınızda bulunsun sakın sarımsak sürmeyin sivilceye sarımsak sivilceyi azdırırmış.

ben ergenlik çağını geçdim ama halen hormon düzensizliklerim olduğu için varlar yazın deniz suyu ve güneş iyi geliyor baya geçiyolar benden tavsiye yazın bol bol güneşlen

güneş sivilcelere iyi gelmez tam tersine şişirir. iyi gelen şey deniz suyu. bide yazın çok su tüketiriz bununda faydası var

kızlar benim sırtım özellikle kürek kemiğmden omzuma kadar sivlcesiz iğre ucu kadar yer yoktu ne yüzücü ne askılı badi giyebildim hepssi geçtii gitti bi kaç sene öylece geçtii hiç bişey yapmadım hemde hiççç kendiliğinden geçti

bu konuda cilt doktorundan yardım aldım ve sonuç süper. bol bol su için, aklınıza her geldiğinde su için çünki sırttaki sivilceler yüzdekilerden farklı olarak karciğerden gelirmiş su içmediğinz yada az su içtiğiniz zaman böbreklerin dışarıya atacağı fazlalıkları karaciğer atmaya çalışırmış ve buda sırttan sivilce olarak dışarı atım sağlanmaya çalışırış. bunun giderilmesi için bol bol su içmek lazımmış. kola ve nescafe başta olmak üzere çok baharattan uzak durun göreceksinizki pürüzsüz bi cildinizi olacak.

benim 1ay sonra düğünüm var sırtımda bazen sivilce çıkıyordu e dekoltede giymek çok kötü olyodu alanında çok iyi bi cildiyeciye gittim ve bunları söyledi ilaç falan hikaye yani. ben su içiyorum hergün sabah özellikle aç karna 1su bardağı kesin için böbrekler hep çalışsın idrarinizin bembeyaz çıkmasını sağlayın, bana dua edecksiniz.

Teşekkürler arkadaşımm..doğru olabilir çünkü eşim maalesef az su içer gün içinde..inşallah sadece su dan dolayıdır çünkü en azından çaresi basitt..teşekkürler paylaşımın için kaydirigubbakcemile5

sırtımda bayadır sivilceler var ve bn bu sitede gezinrken sadece yüz için olanları bulabildim.yardm olabilcek olan varmı?????
bu arada 17 yaşındayım.ergenlik çağı faln bn soradan gececegıne ınanmıyrm bi çare arıyorm yardm edin lütfn...:utangac:

benimde sırtımda ve göğüs bölgemde bayaa bir sivilce çıkmıştı yalnız ergenlik sivilceleri değil bunlar. doktor eryacne %4 jel önerdi sürünce hemen kuruyan bişey zaten bir hafta kullandım hemen geçti hepside.

Ben 19 yaşındayım önceden sırtımda çok sivilce vardı.Doktora da gittim ama geçmedi.Geçen sene kendiliğinden geçmeye başladı şimdi ayda yılda bir çıkıyor.Ama önceki haliyle çok fark var.kaydirigubbakcemile2

Ben yeniyim kadınlar kulübünde o kadar güzel konular işlenmiş ki okuyup not almaktan hiçbir konuya cevap yazamıyorum yerimseniben
sırtımdaki sivilceler için doktora yeni gittim. Aknefug BP5 ve SivEx losyon verdi.Ayrıca bide banyoda kullanılması için Konazol medical şampuan.Bakalım kullanıyoruz şimdilik iyi gidiyo kurumaya başladılar.Gelişmeleri haber veririm :sm_cool:

aynı dertten bende müzdalipim sırtım cok iğrenç rahat rahat giyinemiyorum utanıyorum :( bende en yakın zamanda bir doktora gitmeyi düşünüyorum.umarım işe yarar bişeyler yapar :( önümüzde yaz gecer umarım

Ben yeniyim kadınlar kulübünde o kadar güzel konular işlenmiş ki okuyup not almaktan hiçbir konuya cevap yazamıyorum yerimseniben
sırtımdaki sivilceler için doktora yeni gittim. Aknefug BP5 ve SivEx losyon verdi.Ayrıca bide banyoda kullanılması için Konazol medical şampuan.Bakalım kullanıyoruz şimdilik iyi gidiyo kurumaya başladılar.Gelişmeleri haber veririm :sm_cool:

Dediğin ilaç eğer kenazolsa kırmızı kapaklı beyaz şişede, o mantar ilacı. Benim sırtımda bu sene birden çoook miktarda sivilce çıktı alerji gibi ama çok çok fazlaydı. Kese ya da kahve-limon karışımıyla peeling yaptım her gün. Limon daha çok işe yaradı çünkü kuruttu. Ondan sonra zeytinyağı sabunuyla yıkadım. Duş jelleri ve bazı sabunların sivilce yaptığını duymuştum. Daha sonra da ilaç olarak evdeki herhangi bir sivilce ilacını kullandım. Bu çok da önemli değil çünkü asıl işe yarayan peeling ve kesinlikle zeytinyağı sabunu oldu.
Her gün yıkamanız da önemli.
Tavsiye ederim..

Back
X