- 20 Ocak 2010
- 45.178
- 152.793
- 43
-
- Konu Sahibi tatlicikiz00
Okudum hepsini bana yetiyorBaşlığın altındakileri okudunuz mu? Bazı arkadaşlar her birliktelikte fışkırtma oluyor ve çok çok zevkli diyor. İnsan merak etmiyor değil. Yoksa ben de çok iyi orgazm olduğumu düşünüyorum, kendimden geçiyorum hatta. Ama squirting olsaydı hayır demezdim
Güldürdün canımBenim canım loveın konusundan sonra 2 defa isim değiştirdim.
Eşim nickimi gördü, ilkini o yüzden değiştirdim. Poyrazkedi yapmıştım, sonra adıma çok alıştığımı farkettim, zemheri poyraza çevirdimGüldürdün canımneden ki
Aynı şeyden bahsediyoruz.evet alezin birkaç kat olması lazim.Burada bir konu vardı o zaman üye değildim. Alexden Yatağa geçti demişti üye. Herkes dalga geçmişti. Fışkırmada evet geçiyor alezden. Yeterki gelmiyor. Bu arada belki sizin öyledir ama benim sadece uç nokta ile oynayarak olmuyor. Bir nokta var etkilendiğim eşimin parmaklarıyla keşfettiği iç kısımda. Orayla oluyor.
Bence işi bilmiyorsun.anlattım ben.dene lütfen.olacak mı ben de merak ettimYapısaldır her halde, ben de çözemedim, dediğim gibi bir kaç defa bacaklarımı ıslatacak şekilde ıslandım ama olağan üstü bir his yaşayarak değil. G noktasını da uyarıyoruz, nefesimi kesecek şekilde orgazm olduğum da oluyor ama öyle çarşaf alez ıslatan bir durumum olmuyor. Her kadının bedeni farklı, orgazm dipsiz kuyu, g spot konusundaki tatktikler çok etkili eğer fışkırma yaşanacaksa beden buna uygunsa o şekilde kesin yaşanır. Zirveyi şiddetli yaşayıp da fışkırmıyorsanız siz fışkırmayacaksınız demektir. Burada var gerçekten çarşaf alez yetiştiremeyenler ama ben onlardan değilim maalesef.
Konuşmaları hiç de erkeğe benzemiyor.gayet de bilgilenme amaçlı bir kadın bence.erkek olsa anlaşılıyor.bir erkek bu kadar zekice yazamaz.olayı sulandırır.Seks yapmayı çok seven ve ilgili olan kadınlar da var. Erkek olma ihtimali de her zaman var tabii ama direkt yaftalamaya gerek yok.
Anacım burada en bilgililerden biri sayabilirim kendimi, uygulamada da gayet aktifiz ama dediğimden öteye geçemedik. Olmayanı neden zorlayayım, mutluyum ben böyle, fışkırması da olmayıversinBence işi bilmiyorsun.anlattım ben.dene lütfen.olacak mı ben de merak ettim. Bence yapısal değildir.herkesin bedeni aşağı yukarı aynı özelliklere sahip.bilgisizliktendir o.
Kesin öyledirBence işi bilmiyorsun.anlattım ben.dene lütfen.olacak mı ben de merak ettim. Bence yapısal değildir.herkesin bedeni aşağı yukarı aynı özelliklere sahip.bilgisizliktendir o.
Gerçek orgazmdan kastınız nedirBence gerçekten orgazm yaşıyorsanız ama bu fışkırtmayı yaşamıyorsanız yapı ile alakalı olabilir. Ama bakın gerçek orgazmdan bahsedigorum. Birçok kadının bunu yaşamadığını görüyoruz burada. Bence bu ayrımı net yapmalısınız. Eğer orgazm yaşıyor ama fışkırtma olmuyorsa başka yapacak bir şey yoktur bence. Çünkü onunla bağlantılı.
G spot konusunu okuyabilirsiniz. Fazlasıyla detaylı.Gerçek orgazmdan kastınız nedir
O bölgeyle oynadığınız hâlde gelmiyor mu yani su?Anacım burada en bilgililerden biri sayabilirim kendimi, uygulamada da gayet aktifiz ama dediğimden öteye geçemedik. Olmayanı neden zorlayayım, mutluyum ben böyle, fışkırması da olmayıversin
Ya ıslanma tabi ki artıyor ama fışkırma denecek şekilde değilO bölgeyle oynadığınız hâlde gelmiyor mu yani su?
O değil.demek ki sizde olmuyor.Ya ıslanma tabi ki artıyor ama fışkırma denecek şekilde değil
İşte onu diyoruz zaten, her bünyede olmuyor.O değil.demek ki sizde olmuyor.
Hı hı öyle yapar!Konuşmaları hiç de erkeğe benzemiyor.gayet de bilgilenme amaçlı bir kadın bence.erkek olsa anlaşılıyor.bir erkek bu kadar zekice yazamaz.olayı sulandırır.
CanımsınEşim nickimi gördü, ilkini o yüzden değiştirdim. Poyrazkedi yapmıştım, sonra adıma çok alıştığımı farkettim, zemheri poyraza çevirdim