Squat hareketleri kalay bytyormu!!

Açıklamalarınız güzel ama yanlış anlamışsınız sanırım dikkat ederseniz ben hiç "yarım squat" tan bahsetmedim ki .. vereliniortak

öyleyse şöyle diyelim yeni başlayıp vücut ağırlığıyla squat yapacak olanların tam squat yapması daha yararlı olur burada hemfikiriz sanırım zaten benim derdim burasıyla ilgili. Ben geçmişte yarım squat hatasını bilinçsizce yaptım, nelerden mahrum kaldığımı tam squata geçince anladım ve hayıflandım, bu hataya başkaları düşsün istemiyorum.

bu arada kıvılcım için de tekrar şunu söylemek istiyorum, kalça genişliği onun da bildiği gibi tamamen genetik özelliklerle ilgili, kkemik ve diğer kişiye has özellikler... sonrasında zaten zamanla kadınların kalçası çeşitli nedenlerden ötürü genişliyor. bu durumda yapılacak en iyi şey düzenli egzersiz yaparka akışına bırakmak olacaktır.

bu arada aşağıdaki fotoğraf ilham verir umarım

Eklentiler

• $squat-girl.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 503
O halde sorun yok sanırım ..
Sadece yanlış anlaşılma söz konusu.. kaydirigubbakcemile5
Benim tek vurgulamak istediğim her zaman şudur.
Yapılacak çalışma ne olursa olsun --ki buradaki konu squat-- doğru şekilde-düzenli ve bilinçli olarak yapılırsa kesinlikle işe yarar...

Sadece yorumlarınızı okuyordum fakat resmı gorunce yazıyım dedım bu resım sanırım squat yapan bırıne aıt ama bacakları cok kalın geldı aslında squatıdada anlamaya calısıyorum bır yandan :) kalca egzersızı olarak gecıyor dımı ? opuyorumnanaktan

Evet, net ortamında yanlış anlaşılmalar ve anlamalar fazlasıyla olabiliyor :)

plasticwoman bu kız pozu verirken bacaklarını kasarak bacağını üstündeki kasları yukarı topluyor ondan o kısım o kadar keskin hatlı ama normalde de biraz kalın tabi. yalnız kızın orantıları çok güzel bence, bi de yandan pozu olsa dediğimi daha iyi anlarsın. yok ama belli yani, bu kadar bacak kası yapmış kızın kalçarı da aynı şekilde topludur. EKLEME: bu arada bu fotoyla oynanmadığını ya da oynandığını bilemeyiz ama bana normal geldi kızın kasları, daha kaslılarını gördüm çünkü

sonuç olarak bu kız kasmasa bacağı daha farklı görünürdü. squat da hem kalça hem bacak hem bel egzersizidir çünkü çok büyük çok kapsamlı bi hareket

Son düzenleme:

Teşekkurler cevabın ıcın bende sımdı netten bakıyorum resımlere gayet guzel resımler var sonuc alanların tabı dedıgın gıbı oynama varmı bılınmez benım ıstedıgım aslında vucudum sıkı olsun (şu ankı sıkılıgımdan sıkayetım yok) azda karın kasım olsun belkıde resım ondan hoşuma gıtmemıs olabılır :) ama emegının karsılıgını almıs olmasıda guzel bende baslıycam bıraz arastıyımda kıvamında bırakırım ... opuyorumnanaktan

olur da başarırsanız
kıvamına gelince bırakmayın merak etmeyin isteseniz de çok fazla kaslanamazsınız
düzenli olarak devam edin
belli bi gelişimden sonra formunu korumak üzere düzenli olarak yapın

derim ben bana sorarsanız

kaslar yaptıkca gelışmezse eger tabıkıde yaparım zaten duzenlı olarak yaptıgım sporlarda var

karluk ben o resimdeki kızın fiziğini çok beğendim bence çok iyi bir kıvama gelmil çok fit bir görünümü var..bacak kaslarıda oldukça genişlemiş ve zaten benim hedeflerimden diğeride o..kalçamla birlikte bacaklarımda kalınlaşsın istiyorum..
ben o siteye bu konu hakkında yazdım..hatta orada konuşmaları okuyabilirsin..düzenli çalışmayla hedefime ulaşabileceğimi yazdılar..ama mucize bekleyemem tabi..ben düzenli olarak çalışıyorum şimdilik ama sanki hareketi doğru yapamıyorum gibime geliyor ya..2 gün önce ağrıdan hareket edemedim resmen ki bu çok normal ilk başta ağrılar olması ama şimdi alıştı vücudum..en geç 3 ayda değişimi farkedebilirmişim..ben çok hırs yaptım ve de inanıyorum olacağına..tek sorunum düzenli yapabilmem..daha çok geriye doğru bir büyüme olurmuş ama direk kalça kasına hitap eden bir çalışma olduğundan yanlarada doğruda bi gelişme olucakmış..full squatla devam ediyorum . 1 aysınra sıçramalı squta geçicem..

düzgün ve kuvvetli beslen kıvılcımcım başlamana çok sevindim düzenli devam edip sonuçları da yazarsın umaırm bak vakit ne çabuk geçiyor, bırakma devam et.

şimdilik düzenli olarak yapıyorum canım
en az 3 ay sıkıcam kendimi ve bırakmadan yapıcam
ilk başlarda çok zorlandımm ama şimdi yay gibi çömelip kalkıyorum =))
inşallah faydasını görücem..

sırf kalça yapayım diye 44 kilodan 60 kiloya kadar 4 ayda kilo aldım kalçam hariç her yer büyüdü bi kalçam genişlemedi,tek çare spor salonunda kalça kası yapmak kaldı sanırımdelikafadulden

slm kızlar yenı gördum konuyu biraz geç oldu ama yınede yazayım ben squat hareketı haltercilerın kral hareketı olarak bilinir. kalçayı buyutme olayı kısmen doğrudur çunku yapılan harekette bacaklarınızın ve ayaklarınızın açısı yanı omuz hızasında yada daha dar yada daha genış diyelim duruşunuza bağlı olarak değişir. kalçayı buyutmekten ziyade kaldırır ve sıkılaştırı.öyle gözle görulen bi kalça buyumesı asla olmaz.sadece kaslar çalıştıkça popo kalkar bacaklarınızın açısına görede bu kalça buyume oranı değişir. ben bu hareketi bir buçuk aydır yapıorum benım kalça ölçum 90 hareketlerı yaptıktan sonrada hala 90 sadece popom kalktı sıkılaştı . daha guzel oldu diyebilirim. yanı şöyle bi düşünürsenız eğer bu hareket kalçayı buyutuyosa genışletıosa neden halterci bayanların popoları öle değil tam tersi gayet sıkı ve guzel eğer buyutseydi mazallah haltercilerin popoları alır başını giderdi ki onlar bu hareketı ağırlıklarla yapıolar yanı daha etkılı .benım diyeceğim bu kadar ben hala yapıorum genışleme yada buyume yok ama gayet sıkı ve kalkık bi popom oldu . sizlere guzel popolu gunler diliorum

Konu uzun zaman önce açılmış ama ben yeni gördüm.
Hala devam ediyomusunuz bu hareketi yapmaya ? Yaptıktan sonra vücudunda ne gibi degisimler oldu memnun kaldinmi ? Ben
asiri zayifim kalcami iyice kucultmez dini kilo olmak istiyorum cunku

https://www.youtube.com/watch?v=mGvzVjuY8SY ben burdakı hareketlerı uyguluyorum 2 haftadr yapıyorm ona ragmen bı kalkma bellı oluyo popoda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…