öyleyse şöyle diyelimyeni başlayıp vücut ağırlığıyla squat yapacak olanların tam squat yapması daha yararlı olur burada hemfikiriz sanırım zaten benim derdim burasıyla ilgili. Ben geçmişte yarım squat hatasını bilinçsizce yaptım, nelerden mahrum kaldığımı tam squata geçince anladım ve hayıflandım, bu hataya başkaları düşsün istemiyorum.
bu arada kıvılcım için de tekrar şunu söylemek istiyorum, kalça genişliği onun da bildiği gibi tamamen genetik özelliklerle ilgili, kkemik ve diğer kişiye has özellikler... sonrasında zaten zamanla kadınların kalçası çeşitli nedenlerden ötürü genişliyor. bu durumda yapılacak en iyi şey düzenli egzersiz yaparka akışına bırakmak olacaktır.
bu arada aşağıdaki fotoğraf ilham verir umarım
O halde sorun yok sanırım ..
Sadece yanlış anlaşılma söz konusu.. kaydirigubbakcemile5
Benim tek vurgulamak istediğim her zaman şudur.
Yapılacak çalışma ne olursa olsun --ki buradaki konu squat-- doğru şekilde-düzenli ve bilinçli olarak yapılırsa kesinlikle işe yarar...
Evet, net ortamında yanlış anlaşılmalar ve anlamalar fazlasıyla olabiliyor :)
plasticwoman bu kız pozu verirken bacaklarını kasarak bacağını üstündeki kasları yukarı topluyor ondan o kısım o kadar keskin hatlı ama normalde de biraz kalın tabi. yalnız kızın orantıları çok güzel bence, bi de yandan pozu olsa dediğimi daha iyi anlarsın. yok ama belli yani, bu kadar bacak kası yapmış kızın kalçarı da aynı şekilde topludur. EKLEME: bu arada bu fotoyla oynanmadığını ya da oynandığını bilemeyiz ama bana normal geldi kızın kasları, daha kaslılarını gördüm çünkü
sonuç olarak bu kız kasmasa bacağı daha farklı görünürdü. squat da hem kalça hem bacak hem bel egzersizidir çünkü çok büyük çok kapsamlı bi hareket
olur da başarırsanız
kıvamına gelince bırakmayın merak etmeyin isteseniz de çok fazla kaslanamazsınız
düzenli olarak devam edin
belli bi gelişimden sonra formunu korumak üzere düzenli olarak yapın
derim ben bana sorarsanız
şimdilik düzenli olarak yapıyorum canım
en az 3 ay sıkıcam kendimi ve bırakmadan yapıcam
ilk başlarda çok zorlandımm ama şimdi yay gibi çömelip kalkıyorum =))
inşallah faydasını görücem..
Konu uzun zaman önce açılmış ama ben yeni gördüm.
Hala devam ediyomusunuz bu hareketi yapmaya ? Yaptıktan sonra vücudunda ne gibi degisimler oldu memnun kaldinmi ? Ben
asiri zayifim kalcami iyice kucultmez dini kilo olmak istiyorum cunku[/QUOTE
basen yaptı bende canım ya ama ben tam çömelme hareketni yaptım yarım çömelme yapsaydım belki basen yapmazdı ama bende bildiğin basen oluştu.. evlendikten sonra kiloda aldım zaten basenler zayıflasamda kalıyor artık şimdi de toparlama hareketleri çalışıyorum tam çömelme yapma sadece basenleri büyütüyor..
güzel bir görünüm olmuyor
Hala devam ediyomusunuz bu hareketi yapmaya ? Yaptıktan sonra vücudunda ne gibi degisimler oldu memnun kaldinmi ? Ben
asiri zayifim kalcami iyice kucultmez dini kilo olmak istiyorum cunku[/QUOTE
basen yaptı bende canım ya ama ben tam çömelme hareketni yaptım yarım çömelme yapsaydım belki basen yapmazdı ama bende bildiğin basen oluştu.. evlendikten sonra kiloda aldım zaten basenler zayıflasamda kalıyor artık şimdi de toparlama hareketleri çalışıyorum tam çömelme yapma sadece basenleri büyütüyor..
güzel bir görünüm olmuyor
Anladım canım cevabın için teşekkür ederim
asiri zayifim kalcami iyice kucultmez dini kilo olmak istiyorum cunku