• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sprey boyayla çok şık tablo...(çok kolay)

bayıldım yanlız desenleri verirken diger yerlere nasıl sıçramıyor...biraz daha detay verebilirmisiniz...güle güle kullanın

bayıldım yanlız desenleri verirken diger yerlere nasıl sıçramıyor...biraz daha detay verebilirmisiniz...güle güle kullanın

çok teşekkürler:) pasta tabanını üstüne koyduktan sonra yakından sıkınca çok fazla bulaşmaz... yinede sormak istediginiz bir şey olursa cevaplarım..

Gerçekten çok güzel olmuş elinize sağlık.. (: Ama ben anlamadım o dantel gibi kağıdı tualin üstüne koydunuz o aradaki rengi nasıl yaptınız onu anlamadım..

Gerçekten çok güzel olmuş elinize sağlık.. (: Ama ben anlamadım o dantel gibi kağıdı tualin üstüne koydunuz o aradaki rengi nasıl yaptınız onu anlamadım..

teşekkür ederim:)ilk önce taban rengine boyadım tuvali sonrada başka renkte sprey boya kullanarak pasta tabanının üzerinden tekrar sprey boyayı sıktım bu şekilde umarım anlatabilmişimdir...

Çok güzel olmuş elinize sağlık bende salonumun duvarına yapmak istiyorum kelebekli tablolardan yapıcaktım ama buda çok güzel yalnız tuvali nerden bulurum?

Çok güzel olmuş elinize sağlık bende salonumun duvarına yapmak istiyorum kelebekli tablolardan yapıcaktım ama buda çok güzel yalnız tuvali nerden bulurum?

çok teşekkür ederim...:) tuvali kırtasiyelerden alabilirsiniz...

kesinlikle ustalık ister pat diye alınıp da yapılmaz ancak bu işlere yatkınlığınız varsa onu bilemem ben yapamam mesele..

Yaparsam buraya koyarım fotoğrafını

gerçekten çok beğendim ne zamandır odama uygun tablo arıyordum. istediğim renklerde tablo bulamamıştım veeeeee artık sayenizde kendim yapmaya karar verdim :52: :52: :52: inş. becerebilirim. böyle şeylerle uğraşmaya bayılırım şuan gidip tuval almamak için kendimi zor tutuyorum :18: :18: peki başka nasıl ve nelerle şekil verebiliriz acaba fikir verebilirmisiniz :28:

arkadaşlar dayanamadım en sonunda tuvali boyayı aldım. daha doğrusu annem eminönü taraflarındaydı tuval ve sprey boya almış. birde allahtan adama sormuş nasıl yapılıyor ne ile şekil verilir diye. baskı kağıtları varmış desenli bi kaç tane de boy boy onlardan almış :52: birazdan gidip boyamaya başlayacağım hazır çocukta uyuyorken yapayım. kaç gündür zor dayandım çatlıcam artıkk :46:

arkadaşlar dayanamadım en sonunda tuvali boyayı aldım. daha doğrusu annem eminönü taraflarındaydı tuval ve sprey boya almış. birde allahtan adama sormuş nasıl yapılıyor ne ile şekil verilir diye. baskı kağıtları varmış desenli bi kaç tane de boy boy onlardan almış :52: birazdan gidip boyamaya başlayacağım hazır çocukta uyuyorken yapayım. kaç gündür zor dayandım çatlıcam artıkk :46:

Resmini koyarmısınız baskı kağıtlarınında kırtasiyede olurmu acaba?

gerçekten çok beğendim ne zamandır odama uygun tablo arıyordum. istediğim renklerde tablo bulamamıştım veeeeee artık sayenizde kendim yapmaya karar verdim :52: :52: :52: inş. becerebilirim. böyle şeylerle uğraşmaya bayılırım şuan gidip tuval almamak için kendimi zor tutuyorum :18: :18: peki başka nasıl ve nelerle şekil verebiliriz acaba fikir verebilirmisiniz :28:

kusura bakmayı sonradan gördüm ben :(
çok teşekkür ederim bende aslında uygun renklerde bir tablo bulamadığım için almıştım bunları gerçekten de istediğim gibi oldu :) kesinlikle yaparsınız çok basit... benim yarım saatimi almamıştır 3 tablo yapmak...
kendiniz kağıtlara istediğiniz şekli verip kesip kalıp yaptıktan sonrada tuvalin üzerine koyup değişik şekiller çıkarabilirsiniz...
tuval almışsınız eğer yaptıysanız fotoğrafını görmek isterim...:)

Resmini koyarmısınız baskı kağıtlarınında kırtasiyede olurmu acaba?

aslında istediğiniz başka şekil varsa baskı kağıdına bile gerek yok kendiniz herhangi bir desenin üzerinden geçip kalıbını çıkartın kesin ve aynı benim pasta tabanını koyduğum gibi tuvalin üzerine koyup uygulayın hem hazır şekillere bağlı kalmış olmazsınız...

Back
X