D dolce11 Guru Kayıtlı Üye 13 Şubat 2014 197 21 34 Pazar 21:44 Konu Sahibi Reed Flowers #41 solmaztamar .!.: Evet cikiyor Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım normal 2 ml yazıyor ama o mu bilmiyorum
solmaztamar .!.: Evet cikiyor Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım normal 2 ml yazıyor ama o mu bilmiyorum
solmaztamar Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2024 319 101 30 Pazar 21:46 Konu Sahibi Reed Flowers #42 dolce11 .!.: Şimdi baktım normal 2 ml yazıyor ama o mu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Normal deger olmasi lazim 2 ml 'in
dolce11 .!.: Şimdi baktım normal 2 ml yazıyor ama o mu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Normal deger olmasi lazim 2 ml 'in
D dolce11 Guru Kayıtlı Üye 13 Şubat 2014 197 21 34 Pazar 22:01 Konu Sahibi Reed Flowers #43 solmaztamar .!.: Normal deger olmasi lazim 2 ml 'in Genişletmek için tıkla... Sanırım öyle bilmediğim bir şeydi
solmaztamar .!.: Normal deger olmasi lazim 2 ml 'in Genişletmek için tıkla... Sanırım öyle bilmediğim bir şeydi
P pamuk3419 Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2024 620 184 25 Pazartesi 08:56 Konu Sahibi Reed Flowers #44 solmaztamar .!.: Normal spermogramma testinde cikiyor mu? Iki kere verdik de ole bi sey goremedim o yuzden merak ettim, nasil belli oluyor diye Genişletmek için tıkla... Yani düşüş oluyor morfolojide sperm sayısında ileri harekette falan bunlar varikosele bağlı olabiliyor doktor düşüşleri görünce usg istiyor usgde cıkıyor zaten varikosel
solmaztamar .!.: Normal spermogramma testinde cikiyor mu? Iki kere verdik de ole bi sey goremedim o yuzden merak ettim, nasil belli oluyor diye Genişletmek için tıkla... Yani düşüş oluyor morfolojide sperm sayısında ileri harekette falan bunlar varikosele bağlı olabiliyor doktor düşüşleri görünce usg istiyor usgde cıkıyor zaten varikosel