- 22 Kasım 2023
- 892
- 408
- 29
-
- Konu Sahibi Reed Flowers
Bende Maxijuno kullanıyorum sorucam doktora maxigoyu daDoktorunuza danışarak Maxigo Şase kullanabilirsiniz. Biz kullanmıştık.
Forever ürünlerinden kullanmıştık bizzat kadın doğum doktorum vermişti kendisi satıyordu her yerde bulunmuyor balık yağı arı sütü poleni ve o arjıntınli multivitamin Sperm kaliteli için ekstra hacamat ve sülük tedavisi de uyguladık doktor kontrolündeEşim için içeriği iyi olan sprem kalitesine iyi gelicek vitamin arayişindayim yardımcı olur musunuz
Merhabalar, varikosel nedir? Viskozite artisi oldugu zaman olusan bir sey miUmarım varikosel yoktur
Viskozite ne oluyor bilmiyorum yumurtlamada varis oluşuyor mor damarlar onlarda kan basıncını engelliyor ve o ortamı sıcaklaştırıyor bu sıcaklıkta sperm kalitesini sayısını herşeyini düşürüyor bozuyor açıkçasıMerhabalar, varikosel nedir? Viskozite artisi oldugu zaman olusan bir sey mi
Normal spermogramma testinde cikiyor mu? Iki kere verdik de ole bi sey goremedim o yuzden merak ettim, nasil belli oluyor diyeViskozite ne oluyor bilmiyorum yumurtlamada varis oluşuyor mor damarlar onlarda kan basıncını engelliyor ve o ortamı sıcaklaştırıyor bu sıcaklıkta sperm kalitesini sayısını herşeyini düşürüyor bozuyor açıkçası
Varikosel damarların şişmesi, genişlemesi gibi bir şey. Viskozite ise spermin yoğun kıvamlı olmasıdır.Merhabalar, varikosel nedir? Viskozite artisi oldugu zaman olusan bir sey mi
TesekkurlerVarikosel damarların şişmesi, genişlemesi gibi bir şey. Viskozite ise spermin yoğun kıvamlı olmasıdır.
Rica ederimTesekkurler
Bizde viskozite 3 ay once 2 artiliydi, simdi 3 artili olmuş maalesef (
3 ay once memlekette gozukmustuk doktora. Doktor her şey yolunda ama viskozite 2 arti olmasi iyi degil demisti sadece. O zaman sperm ireli haraketliligi de azdi %30du. Sonra 3 ay zarfinda alkolu sigarayi ve sagliksiz beslenmeyi birakarak %45e yukseltti. Ama viskozite neden artmis hic bilmiyoruz. Enfeksion bildigimiz kadariyla yok. Simdi de yurtdisinda yasadigimizdan ve burada da saglik sektoru kotu oldugundan mecbur burada arastirip bulmaya calisiyorum..Rica ederimMaalesef artış göstermiş yoğunluğu. Eşinizin vücudunda kronik bir enfeksiyon vs olabilir mi? Ya da herhangi bir hastalığı?
Viskozite için doktorla görüştünüz mü? Ne dedi doktor?
3 artiyla gebelik olusmaz dimi?(Rica ederimMaalesef artış göstermiş yoğunluğu. Eşinizin vücudunda kronik bir enfeksiyon vs olabilir mi? Ya da herhangi bir hastalığı?
Viskozite için doktorla görüştünüz mü? Ne dedi doktor?
Evet maalesef iyi bir şey değil ve kolay kolay da düzelmiyor. Doktorlar çok önemsemiyor ama viskozite yüzünden çok uğraşan biliyorum.3 ay once memlekette gozukmustuk doktora. Doktor her şey yolunda ama viskozite 2 arti olmasi iyi degil demisti sadece. O zaman sperm ireli haraketliligi de azdi %30du. Sonra 3 ay zarfinda alkolu sigarayi ve sagliksiz beslenmeyi birakarak %45e yukseltti. Ama viskozite neden artmis hic bilmiyoruz. Enfeksion bildigimiz kadariyla yok. Simdi de yurtdisinda yasadigimizdan ve burada da saglik sektoru kotu oldugundan mecbur burada arastirip bulmaya calisiyorum..
Oluşabilir belki kesin bir şey yok ki. sıfır morfoloji ile hamile kalan var.3 artiyla gebelik olusmaz dimi?(
Yani boşuna umuda girmeyim
3 ay once gozuktugumuz doktor sigarayi birakmasi gerektigini, saglikli beslenmesini soyledi. Korkulacak bisey yok, uyarsa her sey yoluna girer dedi. 3 aylik pehrizi sonucunda evet gercekten degerlerde artis oldu fakat vizkozite de artti.Evet maalesef iyi bir şey değil ve kolay kolay da düzelmiyor. Doktorlar çok önemsemiyor ama viskozite yüzünden çok uğraşan biliyorum.
Bazı doktorlar önemsemiyor sonuçta sıvılaşıyor zaten diyorlar. Ama ben hareketi falan azalttığını düşünüyorum.
Doktorunuz viskozite için bir şey verdi mi?
Bir de diğer değerleri nasıl eşinizin?
9 aydirOluşabilir belki kesin bir şey yok ki. sıfır morfoloji ile hamile kalan var.
Oluşursa da süreç uzar maalesefne kadar süredir deniyorsunuz?
1 yıl denedikten sonra ben eğer gebelik oluşmuyorsa infertiliteye yönlendiriyorlar.3 ay once gozuktugumuz doktor sigarayi birakmasi gerektigini, saglikli beslenmesini soyledi. Korkulacak bisey yok, uyarsa her sey yoluna girer dedi. 3 aylik pehrizi sonucunda evet gercekten degerlerde artis oldu fakat vizkozite de artti.
(Bir de morfolojisi 2)
Esim de onemsemiyor, ve bu beni cildirtiyor. 30 yasinda. Yani yasimiz da az degil. Yas ilerledikce de vucut zorlaniyor kendini yenilemekte ne kadar ilac alip pehriz yaparsak da
Kafanızda bir süre belirleyin ve o sürede düşünmeden deneyin. Aklınıza bunu getirmeyin.9 aydir
Yorumunuz icin çok teşekkür ederimKafanızda bir süre belirleyin ve o sürede düşünmeden deneyin. Aklınıza bunu getirmeyin.
O sürenin sonunda olmazsa infertilite için doktor bakabilirsiniz. Yaşınızın genç olması büyük avantaj.
Rica ederimmYorumunuz icin çok teşekkür ederim
Aslinda memlekette olsaydik daha az stressli olurdum ve bu durumlarda doktor bulup isim daha kolaylasirdi. Maalesef ama insan yurtdışında olunca ve kendi kafasina gore testler yapip yorumlayinca stresse girmemek imkansiz)
Bir sure dusunmemeye calisacagim
Tekrardan teşekkürler
Viskozite nasıl belli oluyor normal sperm testinde çıkıyor mu?Tesekkurler
Bizde viskozite 3 ay once 2 artiliydi, simdi 3 artili olmuş maalesef (
Evet cikiyorViskozite nasıl belli oluyor normal sperm testinde çıkıyor mu?