- 22 Kasım 2023
- 891
- 408
- 29
-
- Konu Sahibi Reed Flowers
Argifertil kullandik biz tup bebek surecinde. Kadin icin olani erkek icin olani var. Sizde alip kullanabilirsiniz esinizde kullansinEşim için içeriği iyi olan sprem kalitesine iyi gelicek vitamin arayişindayim yardımcı olur musunuz
Merhaba esinizde ne gibi problem varEşim için içeriği iyi olan sprem kalitesine iyi gelicek vitamin arayişindayim yardımcı olur musunuz
D vitamini b12 ve folad eksikliği var ürolojiye Salı gidicezMerhaba esinizde ne gibi problem var
Ben kullanıyorum Maxijuno 3 ay olacak bakarim şimdi eşim için teşekkür ederimArgifertil kullandik biz tup bebek surecinde. Kadin icin olani erkek icin olani var. Sizde alip kullanabilirsiniz esinizde kullansin
İşte bizde sali günü gideceğiz d vitamini ve b12 eksik olunca korktum açıkçası sprem kalitesini de etkiliyormuş sanırm bu vitaminlerBiz tüp bebek süreci yaşamadık ama doktorumuz bize de argifertil tavsiye etmişti sonra gittiğimiz üroloji uzmanı da faydalı olduğunu söyledi
Umarım varikosel yokturD vitamini b12 ve folad eksikliği var ürolojiye Salı gidicez
O ne demek canımUmarım varikosel yoktur
Yumurtalıkta varis oluyor o da spermi çok etkiliyorO ne demek canım
Artık kötü birşey çıkmasın 1 senedir kötü sonuçları düzeltmeye çakışmaktan hamile kalamıyorumYumurtalıkta varis oluyor o da spermi çok etkiliyor
Merhabalar ben ilk defa ovulasyon testi yaptım paylaştım yalnız 1 kişiden başka kimse yanıt vermedi lütfen bana bu konuda bilgi verir misiniz çatlamış mı ne zamanlarda girmem gerekşyor ilişkiye. Çok teşekkür ediyorum şimdidenArtık kötü birşey çıkmasın 1 senedir kötü sonuçları düzeltmeye çakışmaktan hamile kalamıyorum
En alttakinde çatlamış benceMerhabalar ben ilk defa ovulasyon testi yaptım paylaştım yalnız 1 kişiden başka kimse yanıt vermedi lütfen bana bu konuda bilgi verir misiniz çatlamış mı ne zamanlarda girmem gerekşyor ilişkiye. Çok teşekkür ediyorum şimdiden
Varikosel nasıl belli oluyor acabaUmarım varikosel yoktur
usg ile belli oluyor bazıları yumurtalıkta elle muayenede de belli olıyorVarikosel nasıl belli oluyor acaba
Ben 2 senedir ugrasıyorumArtık kötü birşey çıkmasın 1 senedir kötü sonuçları düzeltmeye çakışmaktan hamile kalamıyorum
Çatlama gününü ve yumurtlama gününü değerlendirmen gerekiyorMerhabalar ben ilk defa ovulasyon testi yaptım paylaştım yalnız 1 kişiden başka kimse yanıt vermedi lütfen bana bu konuda bilgi verir misiniz çatlamış mı ne zamanlarda girmem gerekşyor ilişkiye. Çok teşekkür ediyorum şimdiden
Sperm testinden belli olmaz mı?usg ile belli oluyor bazıları yumurtalıkta elle muayenede de belli olıyor
Yani şöyle testte düşüş görür doktor usg ister varikosel varmı diye varsa ameliyt fln olurSperm testinden belli olmaz mı?
Doktorunuza danışarak Maxigo Şase kullanabilirsiniz. Biz kullanmıştık.Eşim için içeriği iyi olan sprem kalitesine iyi gelicek vitamin arayişindayim yardımcı olur musunuz