• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

spray white 90

kızlar kullanan yokmu hakikaten bunu benimde dikkatimi çekti birde kalemler varr onlarda nasıl kullananlar yazsınn

kalem kullanmıştım gerçeken bir işe yaramıyo ama bu spreyler çok iddalıo bende almayı düşünüyorum kullanan varmı

çok saol arkadaşım yırtındım kimse bişi demedi.çooooooook teşekkürler..lekeleri gideriyor mu?

çok saol arkadaşım yırtındım kimse bişi demedi.çooooooook teşekkürler..lekeleri gideriyor mu?

özelden gönderemedm canım.

İlk kullanımda aman aman bi etki olmadı açıkçası leker bende de var. Ama hemen bembeyaz beklemiyordum zaten. biraz daha bekle ben sonuçları bildirrim ona göre almak istesen alırsın.

Hepsiburada.com dan aldım

çok sağolun kızlar.ikinizede çok teşekkürler.

canım ben spray white 90 nı inceledim birsürü site açmışlar.Hiç birinde gerçek yorum yok.Yani ürünlere yorum yaparak para kazanmak da artık yeni iş alanları içinde inanmayın.İnternet yorumcuları olduğu belli.Tesadüfen konuyla alakasız bir sitede, bu ürünü kullanan bir kaç kişinin diş etlerinin beyazlaştığı, rahatsız olduklarına dair yorumlar okudum.En doğal ve dişlerine zarar vermeyen yöntem karbonat ve zeytinyağıdır.üç-dört günde bir denemeni tavsiye ederim Zaten piyasadaki diş beyazlatmayla ilgili bütün ürünleri en az haftada bir kullanabilirsin

canım ben spray white 90 nı inceledim birsürü site açmışlar.Hiç birinde gerçek yorum yok.Yani ürünlere yorum yaparak para kazanmak da artık yeni iş alanları içinde inanmayın.İnternet yorumcuları olduğu belli.Tesadüfen konuyla alakasız bir sitede, bu ürünü kullanan bir kaç kişinin diş etlerinin beyazlaştığı, rahatsız olduklarına dair yorumlar okudum.En doğal ve dişlerine zarar vermeyen yöntem karbonat ve zeytinyağıdır.üç-dört günde bir denemeni tavsiye ederim Zaten piyasadaki diş beyazlatmayla ilgili bütün ürünleri en az haftada bir kullanabilirsin

haklısın da bu sigara lekeleri başıma dert oldu karbonatıda denedim.evet farkındayım o yorumların ne olduğunu.o yüzden bu siteye yöneldim.ne yapsam bilmem ki???:26:

Arkadaşar alıpta boşuna para vermeyin. Ben aldım pişman oldum gerçekten verdiğim paraya.

Evet dişetlerinde yanma oluyo ama dayanılmayacak düzeyde değil elbette. kulandığın sürece hafif bi açılma oluyo ama karbonatlada aynı şey oluyo zaten. Ben 5 kez kulandım ve bıraktım dişlerim hala eskisi gibi değişme olmadı yani. beyazlama falan beklmeyin. Gidin bi doktora kimyasal lazer vs.. en azından paranız boşa gitmez.

Back