Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muz spor sonrasi degil de enerji verdigi icin spor oncesi yenmeli. Spor sonrasi cok yemek sartsa, bir kase yogurt icine tarcin ve yaban mersini konabilir, bir bardak süt olabilir. Iki muz da spor sonrasi icin biraz fazla.ben şimdi yarım saatli sporumu yaptım 2 yerli muz yedim
akşam yemeği saatimdi fakat bugün misafirlikte o kadar fazla yedim ki, ceza verdim kendime...
spor yapınca da iştahım şu an için gitti:)
eşim de muz ye kramp girmesin dedi. hem de tok tutar. spordan sonra iyi gidermiş... bende yedim bakalım... ilerleyn saatlerde acıkırsam bir bardak süt veya bir kase yoğurt yemeyi düşünüyorum.
kas için protein gerekli:)
bu arada 2 tane muzda 3 tabak makarnalık karbonhidrat var. şekeri de cabası. eğer kilo vermek için spor yapıyosanız beslenmeniz çok yanlış. lifli gıdalar tüketeceksiniz şeker ve karbonhidrat miktarı minumumda olanlardan tercih etmelisiniz. mesela salatalık gibi.5 tane yeseniz de size kilo olarak dönmez.ben şimdi yarım saatli sporumu yaptım 2 yerli muz yedim
akşam yemeği saatimdi fakat bugün misafirlikte o kadar fazla yedim ki, ceza verdim kendime...
spor yapınca da iştahım şu an için gitti:)
eşim de muz ye kramp girmesin dedi. hem de tok tutar. spordan sonra iyi gidermiş... bende yedim bakalım... ilerleyn saatlerde acıkırsam bir bardak süt veya bir kase yoğurt yemeyi düşünüyorum.
kas için protein gerekli:)