- 23 Mart 2017
- 1.623
- 3.146
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spora yeni mi başladınızKızlar yüzme ve yogaya gidiyorum, arada kendim de yürüyorum falan. Yani haftanın 3-4 günü en az 1 saat spor yapıyorum. Bu nedenle aşırı bir uyuma isteği oluştu, haftasonu 1 tam gün uyudum ve ancak kendime gelebildim. Bu durumu nasıl aşabilirim?
Spora yeni mi başladınız
Yani bende uzun ara verip tekrar yoğun şekilde yapmaya başladığımda ilk günler yorgun ve ağrılı oluyor ama daha sonra daha zinde hissediyorum bir kaç gün bekledikten sonra geçmezse belki mevsim değişikliğidir diyebilirim yada en iyisi bir tahlil vs vermeniz olabilir :)Bu kadar yoğun yapmıyordum
Yani bende uzun ara verip tekrar yoğun şekilde yapmaya başladığımda ilk günler yorgun ve ağrılı oluyor ama daha sonra daha zinde hissediyorum bir kaç gün bekledikten sonra geçmezse belki mevsim değişikliğidir diyebilirim yada en iyisi bir tahlil vs vermeniz olabilir :)
O mevsim değişikliğinden ben de evdeyim spora gitmek içimden gelmiyor bi ağırlık bi uyku hali bıraksalar gece Gündüz uyurum aniden mevsim değişti sıcaklık düştü Güneş gitti bundan böyleyiz enerjinizi artıracak değişiklikler ,evde fazla durmama, keyif verici hobiler tavsiye edebilirim ..
Aslında sporun sizi daha dinç yapması lazım. Yoğunluğu arttırdım demişsiniz, belki beslenmeniz yetersiz gelmiştir. Vücudunuzun alışmak için zamana da ihtiyacı olabilir. Şu an ne durumdasınız?
proteini et dışında alabileceğiniz yerler var ama karbonhidrat da önemlidir spor yaparken, dikkat edin mutlaka ki hayalinizdeki vücuda bir an önce kavuşunŞu anda iyiyim ama bu hafta spora gitmedim, yarından itibaren yeniden başlıyorum. Evet beslenme yetersiz geliyor belki çünkü ben et pek sevmiyorum.
proteini et dışında alabileceğiniz yerler var ama karbonhidrat da önemlidir spor yaparken, dikkat edin mutlaka ki hayalinizdeki vücuda bir an önce kavuşun