- 5 Nisan 2015
- 399
- 212
- 23
- Konu Sahibi deusarebeld
-
Nasıl dayandınız çıkardım hala acıyo batma hissi falan var hattaÇıkartma sakın, normali öyle zaten sıkacak. Ben 1 ay hiç çıkarmadım ameliyat sütyenimi.. Yıkadigimda da saç kurutma makinesi ile kuruttum hemen..
Zor dayandım kolay olmadı ama memelerimin düzgün olmasını o sütyene borçluyum.Nasıl dayandınız çıkardım hala acıyo batma hissi falan var hatta
Nasıl dayandınız çıkardım hala acıyo batma hissi falan var hatta
Canım naptın sen hemen geri giy. Yerinden yana veya yukarı kayabilir. Sonra 2.bir ameliyat gerekir hatta örnek bile gödtermişti doktorum
Sakın doktoruna sormadan birşey yapma. Ben 5 gündür elimi bile sürmüyorum bugün doktorum 5 dk için açtı, tekrar sıkıca kapadı.
Çok teşekkürederim canım senin bu yazını okuyunca korktum taktım hemen kayma yapacağı hiç aklıma gelmemişti. Bir iki düğme açık kullanıcam artık napayım keşke 85b yerine c alsaymışım 170 lira bayıldım bi deCanım naptın sen hemen geri giy. Yerinden yana veya yukarı kayabilir. Sonra 2.bir ameliyat gerekir hatta örnek bile gödtermişti doktorum
Sakın doktoruna sormadan birşey yapma. Ben 5 gündür elimi bile sürmüyorum bugün doktorum 5 dk için açtı, tekrar sıkıca kapadı.
Doktorumun muayenehanesinden. Medikallerde de satılıyor fakat aşağı yukarı aynı fiyat olunca uğraşmak istemedimD deusarebeld nerden aldınız 170 tl ye ?
Sporcu sütyeni değil bizim konuştuğumuz, ameliyat ya da medikal sütyen diye geçiyor. Korse gibi ve fiyatı 100den aşağı değil genelde..pentiye baktım netten 25 tl civarı fiyatı. çok farkı var mıdır acaba? bir de herkes aynı zaman da mı geçiyor sporcu sütyenine?
Sporcu sütyeni değil bizim konuştuğumuz, ameliyat ya da medikal sütyen diye geçiyor. Korse gibi ve fiyatı 100den aşağı değil genelde..
Çok teşekkürederim canım senin bu yazını okuyunca korktum taktım hemen kayma yapacağı hiç aklıma gelmemişti. Bir iki düğme açık kullanıcam artık napayım keşke 85b yerine c alsaymışım 170 lira bayıldım bi de
170 tl ye sporcu sütyenimi aldınız,ameliyat sonrası sütyenimi? Markası nedir?Çok teşekkürederim canım senin bu yazını okuyunca korktum taktım hemen kayma yapacağı hiç aklıma gelmemişti. Bir iki düğme açık kullanıcam artık napayım keşke 85b yerine c alsaymışım 170 lira bayıldım bi de
Evet,ameliyat sonrası sütyenidir o.. Sporcu daha rahat ve ucuzSporcu sütyeni değil bizim konuştuğumuz, ameliyat ya da medikal sütyen diye geçiyor. Korse gibi ve fiyatı 100den aşağı değil genelde..
İnsan ikilemde kalıyor değilmi canım.Benim doktorum da iz kremini 6 ay kullan demişti.Seninki 1 yıl demiş ya ben tekrar alıp kullanmaya başlayacağım.Kızlar yaaa, yerine oturtuyor, kaymasını engelliyor diyorsunuz ya ... Benim Dr niye takmıyor yahu???? Ben geçen kontrolde sordum, niye sütyen yok dedim. O da" memenin altını iyi yerleştiriyorum , sadece yukarı çıkmasın diye elastik bandaj sarıyorum " dedi. Ayyyy, Dr kendine çok güveniyor ama tırstım şimdi. Yok yok , tırsmicam, her Dr un bir tarzı olduğuna inanıyorum. Şu ana kadar herşey harika gitti,ne dediyse adım adım oldu.Ama yine de huylandım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?