• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sporcu sütyeni mahvetti

Kızlar ölüyorum resmen. Bu sporcu sütyeninin dar olması lazım ama bu çok fazla dar. Batma var nefes alırken bile zorlanıyorum. Bir tane düğme açtım ama yinede rahatlamadı. İki hafta aralıksız takılacakmış. Ben nasıl dayanıcam?? Sanki kangren olacak gibi hissediyorum gittikçe daha acıyo. Zaten memelerim kaskatı şuan
Aynı şeyleri bende yaşadım canım.Birkaç güne inanılmaz rahatlayacaksın.Sakın çıkarma.Sonlara doğru benimki bollaşmaya bile başlamıştı.Normalde 1 ay dolana kadar takılıyormuş sanırım ama 1. ay kontrolümde bana 15 gün daha tak demişti,ben 2 aya tamamladım;)

Bir de takarken göğüslerini mümkün olduğu kadar birbirine yaklaştırarak tak.
Canım benim , benimkiler kımıldamıyor bile , daha doğrusu yerinden oynamıyor. Sadece yanlardan itilen o masajdan yaptığımda, yanlar biraz yumuşuyor . Ama ortaya doğru milim kımıldama olmuyor. Hiç dokum yoktu ondan mı ki?

Canım benim , benimkiler kımıldamıyor bile , daha doğrusu yerinden oynamıyor. Sadece yanlardan itilen o masajdan yaptığımda, yanlar biraz yumuşuyor . Ama ortaya doğru milim kımıldama olmuyor. Hiç dokum yoktu ondan mı ki?
Ne kadar oldu senin canım? 2 haftayı geçtiyse artık oynatman gerekiyor masaj ile..

Ne kadar oldu senin canım? 2 haftayı geçtiyse artık oynatman gerekiyor masaj ile..
Canım 5 hafta oldu. Dr, yanlardan 100 kere, üstten 100 kere, güçlü bir şekilde sert darbeler halinde yapmamı söyledi. Buna Msj denilmez aslında, memeye yapılan kalp Msj ı gibi bir şey. Ama Dr kadar bastıramıyorum, acıyor. Açıkçası Msj layığı ile yapmıyorum, ondan mı ki canım ????

Üstten tam protezin göğüs ile birleştiği noktadan , aşağı doğru 3 parmağımla güçlü bir şekilde itmem gerekiyor . O zaman , her itişte aşağıya doğru inip inip kalktığını görüyorum.ama ortaya doğru çok gelmiyor. Ben de korkuyorum çok bastırmaya.

Ben ameliyat tan uyandıgımda voe marka sütyen vardı önden fermuarlı arkası kopçalı ameliyat fiyatına dahil yani ekstra bi para falan vermedim gecen gün çekmecede elime geçti tekrar taktım çok rahat ya

Canım 5 hafta oldu. Dr, yanlardan 100 kere, üstten 100 kere, güçlü bir şekilde sert darbeler halinde yapmamı söyledi. Buna Msj denilmez aslında, memeye yapılan kalp Msj ı gibi bir şey. Ama Dr kadar bastıramıyorum, acıyor. Açıkçası Msj layığı ile yapmıyorum, ondan mı ki canım ????
Canım senin masajla benimki benziyor.tek yönlü itme.ama bana doktor gösterirken çok bastırmadan göstermişti.ben de öyle yaptım.sütyeni takarken de birleştirmeye çalış diye tembih etmişlerdi.benimkiler de tam birleşmiyordu ama mümkün olduğunca yaklaştırıyordum.

Senin damla mıydı canım? Sert masaj önerilmiyor onda.. Doktor nasıl dediyse öyle yap, bir acır iki acır sonra o kadar rahatlayacaksın ki.. Ordaki kaslar kendini salacak ve protez de yumuşak kıvama gelmeye başlayacak. Benim de beynimden çıkıyordu acısı ama doktor kızdı sert yapmıyorum diye, ben de birkaç gün zorlandım sonra çok rahatladım.

Aynı şeyleri bende yaşadım canım.Birkaç güne inanılmaz rahatlayacaksın.Sakın çıkarma.Sonlara doğru benimki bollaşmaya bile başlamıştı.Normalde 1 ay dolana kadar takılıyormuş sanırım ama 1. ay kontrolümde bana 15 gün daha tak demişti,ben 2 aya tamamladım:KK66:
İki hafta sürekli tak dedi iki hafta sonra sürekli değil arada takacaksın dedi. İnşallah geçer canım ya şimdi çok sert olduklarından acıyor galiba. Ferruh hoca kaçıncı haftada masaj öneriyor canım? Ben memlekete gittim dikişleri burda aldırıcam artık 20 güne falan dönerim ankaraya

5. Haftada dahi elleyince acıyor mu kızlar? Ne zaman geçecek bu artık acıması falan

Senin damla mıydı canım? Sert masaj önerilmiyor onda.. Doktor nasıl dediyse öyle yap, bir acır iki acır sonra o kadar rahatlayacaksın ki.. Ordaki kaslar kendini salacak ve protez de yumuşak kıvama gelmeye başlayacak. Benim de beynimden çıkıyordu acısı ama doktor kızdı sert yapmıyorum diye, ben de birkaç gün zorlandım sonra çok rahatladım.
yuvarlak canım. Dr bey, göğüs kasının memeleri kenara doğru iteceğini söylemişti . Benimkiler de hala itiyor sanırım :))

Canım senin masajla benimki benziyor.tek yönlü itme.ama bana doktor gösterirken çok bastırmadan göstermişti.ben de öyle yaptım.sütyeni takarken de birleştirmeye çalış diye tembih etmişlerdi.benimkiler de tam birleşmiyordu ama mümkün olduğunca yaklaştırıyordum.
Canım Ferruh bey, günde kaç kere yap demişti?

İki hafta sürekli tak dedi iki hafta sonra sürekli değil arada takacaksın dedi. İnşallah geçer canım ya şimdi çok sert olduklarından acıyor galiba. Ferruh hoca kaçıncı haftada masaj öneriyor canım? Ben memlekete gittim dikişleri burda aldırıcam artık 20 güne falan dönerim ankaraya
Merak etme canım.Yakında rahatlayacaksın.Beni 15 günlükken masaja başlatmışlardı.

Benim de hem ilk günler bandajların sıkılığından,sonra da sütyenin sıkmasından meme altlarım kıpkırmızı,yara gibi olmuşlardı.kalıcı iz olacak diye korkmuştum.ödemler geçtikçe sıkma azalıyor,normale dönüyorsun.

Kızlar ölüyorum resmen. Bu sporcu sütyeninin dar olması lazım ama bu çok fazla dar. Batma var nefes alırken bile zorlanıyorum. Bir tane düğme açtım ama yinede rahatlamadı. İki hafta aralıksız takılacakmış. Ben nasıl dayanıcam?? Sanki kangren olacak gibi hissediyorum gittikçe daha acıyo. Zaten memelerim kaskatı şuan
canım bende aldım fakat sporcu sütyenin dar olması mı lazım beni aydınlatır mısın?:KK57::KK57:

Back
X