• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sporcu sütyeni mahvetti

deusarebeld

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
399
212
23
Kızlar ölüyorum resmen. Bu sporcu sütyeninin dar olması lazım ama bu çok fazla dar. Batma var nefes alırken bile zorlanıyorum. Bir tane düğme açtım ama yinede rahatlamadı. İki hafta aralıksız takılacakmış. Ben nasıl dayanıcam?? Sanki kangren olacak gibi hissediyorum gittikçe daha acıyo. Zaten memelerim kaskatı şuan

Çıkartma sakın, normali öyle zaten sıkacak. Ben 1 ay hiç çıkarmadım ameliyat sütyenimi.. Yıkadigimda da saç kurutma makinesi ile kuruttum hemen..

Sakin cikarma protezlerin yerine güzel otursun.iki ay sporcu sutyeni kullandim sonra bi aya yakin kullanmadim ama rahat edemedim sonra 4ay daha kullandim sonrasinda cok rahat ettim gogsume iyce oturdugunu hissettim.şöyle düşün şuan agrilarin olduğu için zor geliyor olabilir.agrilarin azalinca sadece ski olmasi rahatsiz edebilir onu da idare et bana sorarasan bir ay kullanmalisin.

Nasıl dayandınız çıkardım hala acıyo batma hissi falan var hatta

Canım naptın sen hemen geri giy. Yerinden yana veya yukarı kayabilir. Sonra 2.bir ameliyat gerekir hatta örnek bile gödtermişti doktorum
Sakın doktoruna sormadan birşey yapma. Ben 5 gündür elimi bile sürmüyorum bugün doktorum 5 dk için açtı, tekrar sıkıca kapadı.

kızlar bu ameliyatta takılan sutyen farklı mı yoksa illa sporcu sütyeni almak lazım mı? dün ameliyat oldum baya rahat bu .doktorum hiçbir şey demedi

Canım naptın sen hemen geri giy. Yerinden yana veya yukarı kayabilir. Sonra 2.bir ameliyat gerekir hatta örnek bile gödtermişti doktorum
Sakın doktoruna sormadan birşey yapma. Ben 5 gündür elimi bile sürmüyorum bugün doktorum 5 dk için açtı, tekrar sıkıca kapadı.

Çok teşekkürederim canım senin bu yazını okuyunca korktum taktım hemen kayma yapacağı hiç aklıma gelmemişti. Bir iki düğme açık kullanıcam artık napayım keşke 85b yerine c alsaymışım 170 lira bayıldım bi de

pentiye baktım netten 25 tl civarı fiyatı. çok farkı var mıdır acaba? bir de herkes aynı zaman da mı geçiyor sporcu sütyenine?

Çok teşekkürederim canım senin bu yazını okuyunca korktum taktım hemen kayma yapacağı hiç aklıma gelmemişti. Bir iki düğme açık kullanıcam artık napayım keşke 85b yerine c alsaymışım 170 lira bayıldım bi de

En sona tak canım kopçaları. Aman iyiki takmışsın yavrum. Dikkat et kendine.

Su an odemlerin cok fazla. O yuzden sıkıyo bikac gune azalir bu merak etme. Benim de bayagi sıkmısti hatta gogus altinda cizgi cizgi kizarikliklar hafif yaralar olusmustu ama geciyo zamanla

170 tl ye sporcu sütyenimi aldınız,ameliyat sonrası sütyenimi? Markası nedir?

Kızlar yaaa, yerine oturtuyor, kaymasını engelliyor diyorsunuz ya ... Benim Dr niye takmıyor yahu???? Ben geçen kontrolde sordum, niye sütyen yok dedim. O da" memenin altını iyi yerleştiriyorum , sadece yukarı çıkmasın diye elastik bandaj sarıyorum " dedi. Ayyyy, Dr kendine çok güveniyor ama tırstım şimdi. Yok yok , tırsmicam, her Dr un bir tarzı olduğuna inanıyorum. Şu ana kadar herşey harika gitti, :nazar:ne dediyse adım adım oldu.Ama yine de huylandım şimdi:KK57:

Kızlar yaaa, yerine oturtuyor, kaymasını engelliyor diyorsunuz ya ... Benim Dr niye takmıyor yahu???? Ben geçen kontrolde sordum, niye sütyen yok dedim. O da" memenin altını iyi yerleştiriyorum , sadece yukarı çıkmasın diye elastik bandaj sarıyorum " dedi. Ayyyy, Dr kendine çok güveniyor ama tırstım şimdi. Yok yok , tırsmicam, her Dr un bir tarzı olduğuna inanıyorum. Şu ana kadar herşey harika gitti, :nazar:ne dediyse adım adım oldu.Ama yine de huylandım şimdi:KK57:
İnsan ikilemde kalıyor değilmi canım.Benim doktorum da iz kremini 6 ay kullan demişti.Seninki 1 yıl demiş ya ben tekrar alıp kullanmaya başlayacağım.

Back
X