Spora Gidenler Ne Kadar Sürede Ne Kadar Kilo Verdiniz?

7 ay boyunca pilates yaptım.55 kilodan 45 kiloya düştüm.şuan sporu bırakalı 5 ay oldu 48 kilo oldum :)

karın basen ve bacaklarım sıkılaştı.45 kilolu halimden suan daha iyiyim ama yüzüm küçülmüştü şimdi tam istedıgım gıbıyım :KK1:

Ayy umarım sende görürsün faydasını ilk aydan sonra falan :)) bosu bosuna gitmis olmayalım :))

ben koşu bandı aldım günde 1 saat koşuyorum çalıştığım için ancak bu kadar

ben koşu bandı aldım günde 1 saat koşuyorum çalıştığım için ancak bu kadar

peki hedefin ne kadar? yani 80kilo olan biri 5 kilo falan verir ama 60 kilo olan için daha zordur falan ya.. ama faydasını görürsün bence mutlaka.. geçen yıl bende koşmuştum vermiştim ama aldım tekrar

bende 4 gün oldu oldu spora yazılalı spor aletlerine biniyorum dün plates yaptım şaftım kaydı daha girmem platese airobik ve spor aletlerini kullanıcam 2.5 kilo verdim tabiki diyetisyenede gidiyorum :KK56: 3 aylık program aldım bakalım 3 ayın sonunda iyi bi netice lırsam devam edicem

peki hedefin ne kadar? yani 80kilo olan biri 5 kilo falan verir ama 60 kilo olan için daha zordur falan ya.. ama faydasını görürsün bence mutlaka.. geçen yıl bende koşmuştum vermiştim ama aldım tekrar

69 kiloyum 9kilo hedefim yediklerime dikkat ediyom

4 günde 2.5 kilo iyiymis ya :KK43: benim diyetisyenim egzersizin dahil olmasıyla 1 ya da 1.5 kilo diyor :KK43: ayrıca bi arkadasımı pilatese almamıslardı kilo kapsamından dolayı. görüstüğüm salonda böyle bsy yok ama sizin gittiğiniz yerlerde de böyle mi?

X