Spor

fallroses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
1
0
Ben 44 yaşındayım.8 yıl önce boyun fıtığı ameliyatı oldum,boynuma bel kemiğinden alıp vidaladılar,yine fıtıklarım var,belimde de çıktı.3yıl önce de tiroit bezi fazla çalışıyordu,nodüler guatırdan ameliyat oldum,şimdi ilaçla çalışıyor.Benim hangi sporları yapmam uygundur,şimdiden teşekkür ederim.

Ben 44 yaşındayım.8 yıl önce boyun fıtığı ameliyatı oldum,boynuma bel kemiğinden alıp vidaladılar,yine fıtıklarım var,belimde de çıktı.3yıl önce de tiroit bezi fazla çalışıyordu,nodüler guatırdan ameliyat oldum,şimdi ilaçla çalışıyor.Benim hangi sporları yapmam uygundur,şimdiden teşekkür ederim.

bence kesinlikle yürüyüş..her gün en az 30 dak..bu benim düşüncem..siz bence doktorlarınızla bu konuyu konuşmalısınız..ben 32 yaşındayım benimde fıtığım var boynumda..ama hafif düzeyde..fiziktedavi oldum bittikten sonra dr sormuştum o nelerin yasak olduğunu filan söylemişti..bir de yüzme öneriyolar..bazı kişilerle sadece sırt üstü izin veriyolar..bu hassas bir konu..kesinlikle dr görüşmelisin..geçmiş olsun