canım kaslar arttığı için öyle olmuş olabilir. Bazı kişilerde böyle durum olabiliyormuş. Sonuçta sıkılışmıssındır diye düşünüyorum spora devam et bence
canım bende spor salonuna gidiyorum 59 dum 60 oldum hatta pantolanlarım bile zor olmaya başladı hocamla konuştum spordan gidince yemek yiyormusunz dedi bende haliyle evet dedim en son 1 de yemek yemiş oluorm kapanmadan yetişim die eve uğramadan spora gdiorm haliyle bişeyler atıştırıodum
bana dediki ya bi kase yoğurt yiyin yada hiç bişey yemeyin dedi illaki yemek falan yiyecekseniz 1 2 saaat bekeleminz gerekir dedi bu kezde gece yemek yemiş olursunuz dedi yani tek alternatif yoğurt yemek olacaktır
spordan sonra yemek yiyomusun canım
Hic birakmadim bakalim gorcez ☺Spora başlandığında 1 ay sonunda ölçüm yapılır genelde.
1 ay içinde tartılırsan kas kütlen artacağı için fazla kilo olarak yansır.
Bu da kişiyi demotive eder.
Sakın bırakma egzersizlerini ve 1 ay bitene kadar tartılma. (;
Bende cok dans ediyorum ip atlamaya gelince dinlenmedn uzun sure yapamiyorumbenim tavsiyem kas değilde , zayıflamak istiyosanız oyrantal veya darbuka solo eşliğinde 1 buçuk saat falan göbek atın derim ben bu şekilde zayıfladım sıkılaştım belim inceldi kalçam toparlandı 55 dim 53 e düştüm , öyle egzesizler falan kas yapıyor ben bir kadında kas sevmiyorum, bende ip atlıyorum 1 saat felan ip atlamayı ısınma amaçlı yapıyorum , dansa başlamadan önce. deneyin derim.