spor yapıp üstüne kilo almak :(

Pink25

Miniğimm..
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
306
126
Slm arkadaşlar..

1 haftaya yakın internetten indirdiğim kalça egzersizlerini yaptım ve 1 hafta da olsa kas yapmışım.Boyum 1.63 59 kiloyum hedefim 53 falan olup eski kiloma dönmek istiyorum. Fakat dün tartıldım 60 kilo olmuşum o kadar spor yaptım yemedim 1 kilo bile vermeyip 1 kilom daha artmış. Kaslar kilo yapıyor diye duydum ve dün bıraktım ender saracın 3 haftada 1 beden incelmesi diye egzersizleri yapıyorum. sorum şu;

SPOR YAPIP KİLO ALAN VARMI ?

cnm kas artısın oldugu ıcın kılo almıs olabilirsn. bende spor yaptıgımda ki sporumu haftada 5 gun ve 1.5-2 saat yapıordum. kılo almadım ama gram gram gıdıordu . baktıgımızdada kastan artısım oluordu yagdan gıdıordu. senınde öle olmus olabilir

düzenli şekilde sabh aksam egzersizlerimi yaptım üstüne ipde atlıyorum hergun ev ısı şu bu derken hep hareket halindeyim bide yesem gam yemicem :KK43:

canım kaslar arttığı için öyle olmuş olabilir. Bazı kişilerde böyle durum olabiliyormuş. Sonuçta sıkılışmıssındır diye düşünüyorum spora devam et bence :KK49:

incelmek ve kilo kaybı aynı şey olmuyor sıkılaşarak incelmek kadar da güzel bişey yok bence otur kalk şükret kaslarını da eritebilirdin .. doğru sporu yapıyormuşssun

canım bende spor salonuna gidiyorum 59 dum 60 oldum hatta pantolanlarım bile zor olmaya başladı hocamla konuştum spordan gidince yemek yiyormusunz dedi bende haliyle evet dedim en son 1 de yemek yemiş oluorm kapanmadan yetişim die eve uğramadan spora gdiorm haliyle bişeyler atıştırıodum
bana dediki ya bi kase yoğurt yiyin yada hiç bişey yemeyin dedi illaki yemek falan yiyecekseniz 1 2 saaat bekeleminz gerekir dedi bu kezde gece yemek yemiş olursunuz dedi yani tek alternatif yoğurt yemek olacaktır
spordan sonra yemek yiyomusun canım

Spora başlandığında 1 ay sonunda ölçüm yapılır genelde.
1 ay içinde tartılırsan kas kütlen artacağı için fazla kilo olarak yansır.
Bu da kişiyi demotive eder.
Sakın bırakma egzersizlerini ve 1 ay bitene kadar tartılma. (;

benim tavsiyem kas değilde , zayıflamak istiyosanız oyrantal veya darbuka solo eşliğinde 1 buçuk saat falan göbek atın derim ben bu şekilde zayıfladım sıkılaştım belim inceldi kalçam toparlandı 55 dim 53 e düştüm , öyle egzesizler falan kas yapıyor ben bir kadında kas sevmiyorum, bende ip atlıyorum 1 saat felan ip atlamayı ısınma amaçlı yapıyorum , dansa başlamadan önce. deneyin derim.

canım bende spor salonuna gidiyorum 59 dum 60 oldum hatta pantolanlarım bile zor olmaya başladı hocamla konuştum spordan gidince yemek yiyormusunz dedi bende haliyle evet dedim en son 1 de yemek yemiş oluorm kapanmadan yetişim die eve uğramadan spora gdiorm haliyle bişeyler atıştırıodum
bana dediki ya bi kase yoğurt yiyin yada hiç bişey yemeyin dedi illaki yemek falan yiyecekseniz 1 2 saaat bekeleminz gerekir dedi bu kezde gece yemek yemiş olursunuz dedi yani tek alternatif yoğurt yemek olacaktır
spordan sonra yemek yiyomusun canım

Hayir ben yemekden sonra yaparim genelde

Spora başlandığında 1 ay sonunda ölçüm yapılır genelde.
1 ay içinde tartılırsan kas kütlen artacağı için fazla kilo olarak yansır.
Bu da kişiyi demotive eder.
Sakın bırakma egzersizlerini ve 1 ay bitene kadar tartılma. (;
Hic birakmadim bakalim gorcez ☺

benim tavsiyem kas değilde , zayıflamak istiyosanız oyrantal veya darbuka solo eşliğinde 1 buçuk saat falan göbek atın derim ben bu şekilde zayıfladım sıkılaştım belim inceldi kalçam toparlandı 55 dim 53 e düştüm , öyle egzesizler falan kas yapıyor ben bir kadında kas sevmiyorum, bende ip atlıyorum 1 saat felan ip atlamayı ısınma amaçlı yapıyorum , dansa başlamadan önce. deneyin derim.
Bende cok dans ediyorum ip atlamaya gelince dinlenmedn uzun sure yapamiyorum

konu geçen sene açılmış ama bende diyete başlayalı 17 gün oldu 81 kiloydum 77 ye düştüm ama 1 haftadır 77 lerde kaldım 5 km baya hızlı tempoda yürüyüş yapıp evde 20 dakka zumba dansu 20 dakka egzerssiz yapıyorum kilo vercem derken diyette kaçamakta yapmadığım halde 76 ya düşcem derken dün 77.00 olan kilo bugün 77.400 oldu şok oldum bende ondan sonra öğrendim bu kas olayını falan .. demekki çok spor yapmamak lazım sadece yürüyüş ya da sadece egzersiz ya da sadece ip atlama filan olmalı yani anladığım kadaryla öyle

arkadaşlar ne kadar bilincsizce spor yapıp sonuçlarına katlanıyorsunuz. Şöyleki; kas kütlesinin artması müthiş birşey 1 kg kas fazladan spor yapmadan 30 kal demek. Ne kadar iyi bir şey. Anlamıyorum bu insanlar neden baskuldeki değerlere bu kadar takılıyor. kilo verin kastan verin 20 yıl sonra 120 kg olursunuz mazallah.

gidin düzgün bir spor salonunda yağ kas oranınızı ölçtürün, yağ oranızı azaltmak hedefiniz olsun. Benim kilom ideal kilomun altında fakat ölçtürdüm ki yağ oranım fazlaymış. yağdan kaybetmeye çalışıyorum kas yapmaya çalışıyorum. hani şu çok özendiğiniz insanlar var ya ne yerse yesin kilo almayanlar kas kütlesinin maşallahı var onların. Bir daha düşünün derim.

Incelme var mi peki yag oranin azalmistir
Adsız.png

X