spor ve enerji

Lilruba

yaşamsürprizdir:)
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
3.572
2.527
merhaba bir süredir spor yapmak istiyorum kendimi güçsüz hissediyorum..
spor yada egzersiz yapan arkadaşlar kendimi zinde hissetmek için tavsiyelerinize ihtiyacım var..
birde spora yeni başlayan biri olarak nereden başlamalıyım..
yürüyüşlemi.......egzersizlemi........

ve birlikte spor yapmak ve benim gibi yeni başlayacak olanları bekliyorum.......
tavsiyeleriniz çok önemli.. teşekkkürler.....

Son düzenleme:
sabahları erken kalkıp aç karna 40-45 dk yürüyüş ardından ılık bi duş ve hafif kahvaltı... zımba gibi olursun valla:))

ben yürüyüş yapıyorum aslında pilates çok istiyorum ama zayıflamaktan korkuyorum zaten çok zayıfım bide sporla kilo verirsem kemiklerimle başbaşa kalabilirm

cnm ne güzel manken gibisin yani

bende 3 yıl öncesine kadar öyleydim..
sonra birden aldım..tabi hareketsizlik ve gırtlaktan kaynaklanıyor
bende tavsiyene uyup yürüyüşle başlayacağım..
platesi düşündüm ama bu kadar hareketsizlikten sonra birden başlamak bnm için doğru olmaz..
ama sen arzu ediyorsan madem zayıfsın haftada bir gün yap o gün yürüyüş yapmazsın cnm..

Son düzenleme:

manken gbimiyim bilmiorum ama ben çok zayf olmaktan açıkcası pek mutlu değilim 1.70 boyum var 46 kiloyum
51-52 kilo olmak istıorum fazla değil hadi 50 yaptım o bile yeter

ben pilates kursuna gttim ordaki kız vücudun çok sıkı hemde zayfsın pilatesin amacı sıklaştrmaktr dedi mutlaka 1 kilo bile olsa verirsin dedi ben oturarak çalıştığım için istedim pilatesi dr. önerdi ilerde duruş bozukluğu olmasın die ... benm eşim spor yapıo evin bi odası spor salonu bisürü alet var bnde pilates seti aldım bakalm yapcam inşallah ama yürüyüş gerçekten çok yararlı tavsiye ederm şiddetle ...

cnm özendim sana

bnm boy 1.68 kilomu söylemiyim

biraz yürüyüş yapıp yediklerime dikkat edeyim sonra söylerim

ama kilo almak isteme bence bana da çok zayıfsın diyorlardı..alması kolay ama vermesi zor oluyor..

ama tabi yinede kendini iyi hissetmen önemli..

tavsiyeni dinleyeceğim cnm yürüyüşe başlıycam..

sağol yardımın için..

snde saol cnm kilo almimmi öle mi diosun artık eskisi kadar takmıorum kafama önceden dr. dr gezerdim geçen sene bi dr resmen kovaladı bni dalga mı geçiosun sen herkes senin gbi olmak için geliyo senin derdine bak die o oldu dr.a adım atmıorum kilo almak için

yürüyüş ve b-fit öneririm..ara öğünlerde 10 badem veya 2 ceviz yada 10 fındık gibi az kuruyemiş öneririm diyette olsanda olmazsanda..kuruyemiş baya iyi geliyor zinde olmak için..günde 1 şişe maden suyu mineral için

mrb cnm tavsiyelerin için teşekkür ederim..b fit salonları da var biliyorum ama şu an vaktim yok bunun için.. belki ağırlık alıp kullanabilirim..senin tavsiyen olur mu bu noktada..

arkadaşlar daha önce böyle bir başlık açtığım için yeni bir konu açmıyorum..
merak ediyorum spor gerçekten insana güç ve enerji veriyor mu..siz neler yapıyorsunuz..bu noktada tavsiyelerinize ihtiyacım var..
daha önce arkadaşların tavsiyesi oldu yürüyüşe başladım tabi şuan çok yeni..kendimi mutlu hissediyorum..

yürüyüşten sonra yada akşam evde ebru şallının pilates cd al..başlangıç seviyesini..ama kilo varken sıkılaşmayı dr ler pek tavsiye etmiyo..yağlarda kasla sıkılaşıyomuş..sonra kilo vermek yağdan çok zor oluyo..benim annemin arkdaşının başına geldi çok zor kilo verdi o kadar diyete rağmen..dr öle demiş ona ordan biliyorum..senin kilon varsa dikkat et..en iyi tempolu yürüyüş bol su,maden suyu, arada dediğim gibi kuruyemiş,ve süt ürünleri özellikle yoğurt

canım ben byle bir konu açtığımı unutmuşum...
ne güzel yazmışsın....
yürüyüş en sağlıklı spor anlaşılan.......
tanıdığım bir plates hocası plates yapsanızda yürüyüş yapmadan olmaz demişti....
demekki bu yüzden.....
üzerinden zaman geçmiş ama paylaşımın için çok sağol.......

evet arkadaşlar kollarım kalınlaştı.....bu yağlardan kurtulmak için ne yapmalıyım.....daha önce nette araştırdım ama bazı hareketler daha kalınlaşmasına neden oluyormuş.....tecrübe eden kişilerin tavsiyesine ihtiyacım var.....

evet bugünkü enerjimi dansdan alacağım.......müzik ve dans.........
hadi bana katılın........

su şişelerine al ve dans ederken onları kullan kolların için 5 kiloluk ağırlık çalışmazsan bir şey olmaz. şınav en güzel hareket ben 1 kiloluk dambıllarla çalıştım kollarım 2-3 cm inceldi. rutin olarak da 30 dk kol hareketleriyle ve su şişeleriyle çalışıyorum sıkılaşıyor

sağol canım......süper iyi fikir.......

Evet bir süredir yazmadım ama en güzel spor yürüyüş gerçekten. .. plates fitness ve zumba yapmış biri olarak söylüyorum. ..
bir süredir ara vermek zorunda kaldım ve yeniden enerji için başlıyorum... onceligim yürüyüş kardiyo ya ihtiyacım var... hadi bana katılın. ..

Evet yarım saat durmadan dans ettim ve ara ara koşu yaptım. ..çok süper hissediyorum kendimi. ..

Bir süredir Leslie ile yürüyorum. ..evde yürüyüş için ideal...
Bugün 2 saat dans ettim ve 15 dk koşu yaptım. ..
strese iyi geliyor. .. kendimi daha iyi hissediyorum...

Sporun sana iyi hissettireceğini düşünerek başlarsan kendini daha rahat hissedersin canım:)
Yani bunu bir görev, mecburiyet gibi yapma. Eğlenmeye git. Zaten mutluluk hormonu salgılatıyor spor insana, yoruluyorsun biraz ama her güzel şeyin bir bedeli var. İlk 1-2 hafta bitkinlik hissedersin ama sonrasında gitmediğin günler yorgunluk hissedersin. Ben öyleyim mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…