sabahları erken kalkıp aç karna 40-45 dk yürüyüş ardından ılık bi duş ve hafif kahvaltı... zımba gibi olursun valla:))
ben yürüyüş yapıyorum aslında pilates çok istiyorum ama zayıflamaktan korkuyorum zaten çok zayıfım bide sporla kilo verirsem kemiklerimle başbaşa kalabilirm
cnm ne güzel manken gibisin yani
bende 3 yıl öncesine kadar öyleydim..
sonra birden aldım..tabi hareketsizlik ve gırtlaktan kaynaklanıyor
bende tavsiyene uyup yürüyüşle başlayacağım..
platesi düşündüm ama bu kadar hareketsizlikten sonra birden başlamak bnm için doğru olmaz..
ama sen arzu ediyorsan madem zayıfsın haftada bir gün yap o gün yürüyüş yapmazsın cnm..
manken gbimiyim bilmiorum ama ben çok zayf olmaktan açıkcası pek mutlu değilim 1.70 boyum var 46 kiloyum
51-52 kilo olmak istıorum fazla değil hadi 50 yaptım o bile yeter
ben pilates kursuna gttim ordaki kız vücudun çok sıkı hemde zayfsın pilatesin amacı sıklaştrmaktr dedi mutlaka 1 kilo bile olsa verirsin dedi ben oturarak çalıştığım için istedim pilatesi dr. önerdi ilerde duruş bozukluğu olmasın die ... benm eşim spor yapıo evin bi odası spor salonu bisürü alet var bnde pilates seti aldım bakalm yapcam inşallahama yürüyüş gerçekten çok yararlı tavsiye ederm şiddetle ...
cnm özendim sana
bnm boy 1.68 kilomu söylemiyim
biraz yürüyüş yapıp yediklerime dikkat edeyim sonra söylerim
ama kilo almak isteme bence bana da çok zayıfsın diyorlardı..alması kolay ama vermesi zor oluyor..
ama tabi yinede kendini iyi hissetmen önemli..
tavsiyeni dinleyeceğim cnm yürüyüşe başlıycam..
sağol yardımın için..
merhaba bir süredir spor yapmak istiyorum kendimi güçsüz hissediyorum..
spor yada egzersiz yapan arkadaşlar kendimi zinde hissetmek için tavsiye edermisiniz..
birde spora yeni başlayan biri olarak nereden başlamalıyım..
yürüyüşlemi egzersizlemi..
tavsiyeniz çok önemli.. teşekkkürler.....
yürüyüş ve b-fit öneririm..ara öğünlerde 10 badem veya 2 ceviz yada 10 fındık gibi az kuruyemiş öneririm diyette olsanda olmazsanda..kuruyemiş baya iyi geliyor zinde olmak için..günde 1 şişe maden suyu mineral için
arkadaşlar daha önce böyle bir başlık açtığım için yeni bir konu açmıyorum..
merak ediyorum spor gerçekten insana güç ve enerji veriyor mu..siz neler yapıyorsunuz..bu noktada tavsiyelerinize ihtiyacım var..
daha önce arkadaşların tavsiyesi oldu yürüyüşe başladım tabi şuan çok yeni..kendimi mutlu hissediyorum..
yürüyüşten sonra yada akşam evde ebru şallının pilates cd al..başlangıç seviyesini..ama kilo varken sıkılaşmayı dr ler pek tavsiye etmiyo..yağlarda kasla sıkılaşıyomuş..sonra kilo vermek yağdan çok zor oluyo..benim annemin arkdaşının başına geldi çok zor kilo verdi o kadar diyete rağmen..dr öle demiş ona ordan biliyorum..senin kilon varsa dikkat et..en iyi tempolu yürüyüş bol su,maden suyu, arada dediğim gibi kuruyemiş,ve süt ürünleri özellikle yoğurt
su şişelerine al ve dans ederken onları kullankolların için 5 kiloluk ağırlık çalışmazsan bir şey olmaz. şınav en güzel hareket ben 1 kiloluk dambıllarla çalıştım kollarım 2-3 cm inceldi. rutin olarak da 30 dk kol hareketleriyle ve su şişeleriyle çalışıyorum sıkılaşıyor