• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spor salonunda zayiflama?

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
28
Kizlar ben 74kg yim evlenmeden once 60 kiloyu gecmezdim hic. Evde nekadar az yesemde zayiflayamiyorum metobolizmam asiri yavas vucudumda hep ödem var. Bende haliyle cok stres yapiyorum 2 ay spor salonuna yazildim. Gunde 1 saat calissam 2 ayda nekadar kilo verebilirim. Faydasi olurmu acaba Sizlerde deneyimlerinizi yazarmisiniz. ?

Canım ne yaptın?Merakettim biraz biraz sonuç almaya başladın mı?

:KK54:Harikasin bol eksiler.Ben de gruba girdim 70/79 arasında kilo vermek isteyenler diye biseydi.Belki rekabet tetikler iyice beniHoppa

Bende dun pilatese başladım 72 kiloydu enson iki haftalık bakalim

Kizlar ben 74kg yim evlenmeden once 60 kiloyu gecmezdim hic. Evde nekadar az yesemde zayiflayamiyorum metobolizmam asiri yavas vucudumda hep ödem var. Bende haliyle cok stres yapiyorum 2 ay spor salonuna yazildim. Gunde 1 saat calissam 2 ayda nekadar kilo verebilirim. Faydasi olurmu acaba Sizlerde deneyimlerinizi yazarmisiniz. ?
Canim saglikli zayiflama bandlarimiz var icerisinde hic bir kimyasal bulunmayan zayiflarkende skkastirip tokluk hissi veriyor ben bir ayda dort kilo verdim hipotriod hastasi oldugum icin yavas ilerliyor dusunurseniz yardimci olurum

Back