spor salonuna gidenler lutfen yardimedin

Zeynepp3489

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
44
0
34
Istanbul anadolu yakasinda guvenilir iyi bir spor salonu ariyorum gidenler yardimci olabilirmisiniz cevabinizi bekliyorum kizlar

inşallah bulursun canım Anadolu yakasında nerde oturuyorsun istersen ben de araştırabilirim...
karar verdim bu hafta gorusmeye gidicem hillside city en iyi yerin orasi oldugunu dusundum bir arkadasim etilerdeki yerinde calisiyordu bilgi aldim bakalim en yakin zamanda basliycam bende spora

bende spor salonuna gıtmeyı dusunuyorum ama pilatesmi yogamı karar veremıyorum sıkılasmam lazm kızlaaarr:)

Istanbul anadolu yakasinda guvenilir iyi bir spor salonu ariyorum gidenler yardimci olabilirmisiniz cevabinizi bekliyorum kizlar

Ben yardimci olmaua calisayim ama hangi ilcede olduguna bagli. Ben de spora yazilmak icin arastirma yapiyorum bi haftadir. 3 salon hakkinda bilgi topladim, hatta bi tanesinde deneme dersine bile katildim. Camlicaya yakin fakat dedigim salonlar.

Ben de Koşuyolu B-fit'e gidiyorum yaklaşık 2 aydır ve şimdiden gözle görülür bir incelme ve sıkılaşma görüyorum kendimde. Ben en az haftada 4 gün gitmeye çalıştım. Yediklerime de o kadar dikkat etmememe rağmen hem kilo verdim hem sıkılaştım. Eğer ki hangi saatte gideceğini bilemiyorsan B-fit tam sana göre, her gün farklı saatte gidebiliyorsun. Ben çok memnunum.

Ben yardimci olmaua calisayim ama hangi ilcede olduguna bagli. Ben de spora yazilmak icin arastirma yapiyorum bi haftadir. 3 salon hakkinda bilgi topladim, hatta bi tanesinde deneme dersine bile katildim. Camlicaya yakin fakat dedigim salonlar.
kizlar tesekkurederim ben sanirim karar verdim arayip bilgide aldim atasehir hillside city clupe gidicem esimde onayladi hem evimede yakin :)

Son düzenleme:
bende spor salonuna gıtmeyı dusunuyorum ama pilatesmi yogamı karar veremıyorum sıkılasmam lazm kızlaaarr:)
merhaba bence buna gittigin yerde egitmenler soyler sana canim ama fikir vermem gerekirse bence pilates sikilasman icin iyi bir spor arkadasim evde yapiyodu ebru sallinin programini izleyip kendisi yapiyordu ve inanilmaz kilo verip sikilasmisti vucudu ben evde zaman ayiramiyorum tek isteksiz oluyorum bu yuzden spor salonuna karar verdim bir cok aktiviteden yararlanmak daha iyi olur birde egitmenler esliginde bilincli uapmak daha mantikli geldi biran once baslamak istiyorum hayirlisi artik yaza bisey kalmadi 38 bedenim hosuma gitmeyen fazlaliklarim var bolgesel zayiflamam lazim belden asagisi iyi biraz basen haric belden yukarisida gobek ve yanlardaki yaglardan sikayetciyim dar giydigimde kotu duruyo eritmem lazim

aynen bende 38 bedenım. bacaklarım ıncelsın sıkılassn gobegım hafıf gıtsn ıstıyorum :) senın taktıgınde mantıklı . bırcok aktıvte olan biyere gtsem dusunuorum bende ama yoga veya pilatesı evdede olsa mutlaka yapacam

o zaman basarilar sana canim umarim istedigin gorunume tez zamanda ulasirsin

STORY LIFE CLUP BEYLİKDÜZÜ Tesisine eşimle birlikte yapmış olduğumuz 1 senelik tesis üyeliğimizi, toplam 5 ay kullanarak hedefimize ulaştık smile ifade simgesi Kalan 7 aylık süreyi ise devir ediyor olacağız. Sauna, Hamam,Fitness kardio, ağırlık çalışmaları, Havuz kullanımı, Jakuzi kullanımı, Duş/ Banyo, Soyunma odaları vs tüm haklardan yararlanabiliyor olacaksınız hem de haftanın her günü hafta için akşam 11 e kadar hafta sonu ise akşam 10 a kadar kullanım serbest... İlgilenen arkadaşlar var ise geri dönüş yapabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…