Spor salonu bulamadım!

siyahmatmazel

Fe-firrû ilâllah..
Kayıtlı Üye
31 Mart 2013
20
0
Arkadaşlar İstanbul zeytinburnunda oturuyorum bi çok spor salonunu aradım ama çogu bayan erkek karışık ben kapalı olduğum için ayrı olmasını istiyorum spor salonu bilgisi olan varsa yardım lütfen

Arkadaşlar selam,

Ben Altunizade tarafında oturuyorum anadolu yakası :)
Portakal spor salonu hakkında yeni fark ettim bilgisi olan var mı ? b-fıt tarzı bır yer sanırım...b-fıt fıyatları cok geldi bana kosuyolunda gidip sormuştum aylık cok yuksek verdıler bırde ılla 6 aylık yada senelık uyelık ıstıyor ... ben yaz gelıyor zaten en fazla 1 ay gıtmek ıstıyorum fazla kılom yok bıraz toparlanmak ve 3 -4 kılo vermek ıstıyorum dıyet de yapıcam portakal spor salonu deneyımı olan var mı ? ve fıyatları nedır yardımcı olursanız cok sevınırım.[/B]..

STORY LIFE CLUP BEYLİKDÜZÜ Tesisine eşimle birlikte yapmış olduğumuz 1 senelik tesis üyeliğimizi, toplam 5 ay kullanarak hedefimize ulaştık smile ifade simgesi Kalan 7 aylık süreyi ise devir ediyor olacağız. Sauna, Hamam,Fitness kardio, ağırlık çalışmaları, Havuz kullanımı, Jakuzi kullanımı, Duş/ Banyo, Soyunma odaları vs tüm haklardan yararlanabiliyor olacaksınız hem de haftanın her günü hafta için akşam 11 e kadar hafta sonu ise akşam 10 a kadar kullanım serbest... İlgilenen arkadaşlar var ise geri dönüş yapabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…